Dodaj do ulubionych

smutno tu:(

27.10.04, 10:38
Obserwuj wątek
    • zuzka323 Re: smutno tu:( 27.10.04, 10:43
      mam wrażenie, że nikt nie odwiedza tego forum (przepraszam niektórych...5 osób
      często, drugie 5 sporadycznie:)

i że ludziki nie mają żadnych zainteresować lub nie chcą się wypowiadać w tej
      kwestii....:(

czyli wszyscy są szczęśliwi i zamknięci w swoim szczelnym świecie...brrr:(
      • pkownacki Re: smutno tu:( 27.10.04, 11:21
        najpierw narzekasz, ze bez sensu jest sie spotykac w realu, teraz ze tu jest
        smutno, pozniej zastanawiasz sie czemu ludzie tu nie pisza...
        zdecyduj sie o co chodzi.
        Jak dla mnie to spoko miejsce na ktorym mozna dowiedziec sie kilka ciekawych
        rzeczy o naszej okolicy..a ze reszta nie jest ciekawa i woli TVNowskie
        talkshowy to juz ich strata
      • madziulec Re: smutno tu:( 29.10.04, 16:05
        Ja poprosze o liste tych osob - 10:-)))
    • zuzka323 Re: smutno tu:( 27.10.04, 11:42
      ....znajdź mi chociaż jeden wątek w którym ja narzekam...
      stwierdzam fakt ewentualnie zastanawiam się z czego wynika dana sytuacja...ale
      może ty nie wiesz jeszcze jak narzekają kobiety?:)))
      • e-legionowo Re: smutno tu:( 27.10.04, 11:58
        zuzka323 napisała:

> ....znajdź mi chociaż jeden wątek w którym ja narzekam...
        > stwierdzam fakt ewentualnie zastanawiam się z czego wynika dana sytuacja...ale
        > może ty nie wiesz jeszcze jak narzekają kobiety?:)))

no ladnie ladnie, ale Ci Pawle dogadala ;)
        hihi tak krotko na forum a juz taka "pyskata" ;)
    • zuzka323 Re: smutno tu:( 27.10.04, 11:42
      ....znajdź mi chociaż jeden wątek w którym ja narzekam...
      stwierdzam fakt ewentualnie zastanawiam się z czego wynika dana sytuacja...ale
      może ty nie wiesz jeszcze jak narzekają kobiety?:)))
      • pkownacki Re: smutno tu:( 27.10.04, 12:13
        no wlasnie o to chodzi...jeszcze nie zdazylas nic konstruktywnego powiedziec na
        forum a juz nas tu rozstawiasz po kontach nieladnie...
        jak wolisz wesolo to na wyborczej jest Forum Humorum i tam jest naprawde bardzo
        zabawnie. Nie oczekuj na forum nieduzego miasta takich akcji jak na forum
        Warszawy...ale o tym byla juz mowa kilkakrotnie.
        • zuzka323 Re: smutno tu:( 27.10.04, 12:45
          po pierwsze nikogo nie ustawiam,
          po drugie Legionowo nie jest małą wioską w której komputer ma 10 osób,
          po trzecie może tematy są mało inspirujące skoro bardzo mało osób uczestniczy w
          forum,
          po czwarte nie znasz mnie a próbujesz przypisać mi negatywne nastawienie...a
          może to tylko twoje domniemania???
          • e-legionowo Re: smutno tu:( 27.10.04, 13:22
            oj hallo !!
            no po ladnym usmiechu na zgode oboje i spokoj:P

moj podpuszczajacy post byl napisany z przymróżeniem oka, a wy tu takie teksty :(
    • guayazyl1 Re: smutno tu:( 27.10.04, 19:54
      ...nastala jesien...czas powszechnego dola i wiecznej rozkminy...
      • pkownacki Re: smutno tu:( 27.10.04, 20:00
        e tam..ja to sie cieszu
        bo za chwile za dni pare...mam geburstag i bedzie sie dzialo;)
        • guayazyl1 Re: smutno tu:( 27.10.04, 20:22
          ...gryfnie godasz...u mie geltag...bydzie halba gorzoly i zyc ozarta...
          • pkownacki Re: smutno tu:( 27.10.04, 21:21
            Noto juz weselej ;)
            (_)
            |
            -
            polewoj;)
            • guayazyl1 Re: smutno tu:( 27.10.04, 21:27
              kazda zuzka pitoli jak nie ma z kim pogadac...to bardzo towarzyskie babeczki :)
              • zuzka323 Re: smutno tu:( 28.10.04, 08:40
                tak panowie...co dwie głowy to nie jedna:)
                ...a może założycie towarzystwo wzajemnej adoracji??
                • pkownacki Re: smutno tu:( 28.10.04, 09:54
                  i pozniej nie mow ze sie czepiam...
                  ale za wiele w dyskusje na tym forum to nie wnosisz
                  • zuzka323 Re: smutno tu:( 28.10.04, 10:21
                    bo nie narzekam i nie marudze jak mi źle i że wszystko jest beee???:))))))))))
                    mam inny sposób na życie:))
                    • zuzka323 Re: smutno tu:( 28.10.04, 10:23
                      ....każdy widzi to co chce zobaczyć....
                      • pkownacki Re: smutno tu:( 28.10.04, 12:51
                        chbya to ty zaczelas narzekanie ze tu smutno!
                        a tu akurat nikt nie narzeka ze jest mu zle i bleee jak to swietnie nazwalas,
                        ale oceniamy to co sie dzieje wokol w roznych sprawach zwiazanych z Legionowem
                        i okolicami..a ze raz jest rozowo a raz nie to wybacz...
                        EOT
                        • zuzka323 Re: smutno tu:( 28.10.04, 13:24
                          ...wybaczam...
                          tylko postaraj sie nie przypisywać mi swoich emocji bądź przypuszczeń...
                          • guayazyl1 Re: smutno tu:( 28.10.04, 14:58
                            he...z imiennika wychodzi, ze do Zuzek trudno sie zblizyc...jak do wojowniczego
                            koguta! sa choleryczkami, nie liczacymi sie ze slowami ale o wielkim sercu...
                            jak by co...to sa przypuszczenia autora imiennika...nie moje...pzdr...
                            • zuzka323 Re: smutno tu:( 28.10.04, 15:29
                              ooo...nadciąga wsparcie:))
                              pisałam już, że "co dwie głowy to nie jedna"

a kto mnie będzie wspierał w tej nierównej walce????:))))))))))))))

ps. Brawo cenie dociekliych ludzi....ale nie wścibskich:)))))
                              • guayazyl1 Re: smutno tu:( 28.10.04, 16:06
                                he...he...ja tam z nikim nie wojuje...a juz zupelnie z zadnom zuzkom...chcialem
                                sie tylko podeprzec naukowo...a zwiazek partnerski z mezczyznom mnie nie
                                interesi...;)
                                • zuzka323 Re: smutno tu:( 28.10.04, 16:13
                                  ....zawsze można dojśc do jakiegoś kompromisu:))
                                  • guayazyl1 Re: smutno tu:( 28.10.04, 16:25
                                    ...widze, ze zuzka juz nie smutna...mozna nawet zaryzykowac, ze usmiechnieta...
                                    zasadniczy powod tematu rozwial sie wiec jak siwy dym po jesiennych
                                    scierniskach...ja tez zmykam...pa!
                          • pkownacki Re: smutno tu:( 28.10.04, 22:28
                            widze ze nie za bardzo rozumiesz co czytasz...reszta niech bedzie milczeniem
                            i jeszcze raz EOT czyli End of TopIC
                            • zuzka323 Re: smutno tu:( 29.10.04, 08:41
                              wyluzuj troche człowieku......
                              • pkownacki Re: smutno tu:( 29.10.04, 12:54
                                taaaa
                                • e-legionowo Re: smutno tu:( 29.10.04, 13:26
                                  pkownacki napisał:

> taaaa

dobra dobra informuje obie strony ze ta czesc watku zostala oficjalnie zamknieta;)
                            • guayazyl1 Re: smutno tu:( 29.10.04, 14:43
                              ...czy do mnie to rymci-cimci?..powaga zabija chlopie...nie badz napuszony i
                              daj sobie na loozik...i jeszcze by the way nie oceniaj pochopnie...pozdrawiam
                              ozieble
                              • zuzka323 Re: smutno tu:( 29.10.04, 14:56
                                dobrze ujęte:)))

...zakładając ten wątek chodziło mi o to, aby na forum nie tylko kupować,
                                sprzedawać i zamartwiać się. Nie mówie nie, ale troche luzu też się przyda:)))

.... a skoro padła propozycja spotkania to może dobrze byłoby najpierw troche
                                się poznać, żeby było o czym rozmawiać (zamiast patrzeć w sufit np:))

... ..ja na przykład wiem już z kim się piwa nie napije:))))))))))))
                                • guayazyl1 Re: smutno tu:( 29.10.04, 15:27
                                  aaaaaaaa...piwna kwestia to sama poezja...szybki zrzut kapsla...szmer babelkow
                                  uciekajacych ze szklanej pulapki...dlugi lyk bursztynowego
                                  napoju...chlodna...gorzka rozkosz...pozdrawiam cieplo
                                • e-legionowo Re: smutno tu:( 29.10.04, 15:32
                                  zuzka323 napisała:

> dobrze ujęte:)))

nie podoba mi sie nagonka na pawla i dlatego postanowilem sie wypowiedziec mimo
                                  ze wczesniej uznalem ta czesc watka za zamknieta chcac uniknac tego typu
                                  rozwiniecia tematu.

> ...zakładając ten wątek chodziło mi o to, aby na forum nie tylko kupować,
                                  > sprzedawać i zamartwiać się. Nie mówie nie, ale troche luzu też się przyda:)))
                                  po 1 rzadko kto tu cos kupuje/sprzedaje
                                  po 2 zamartwiac sie? poprostu prowadzimy dyskusje na kazdy mozliwy temat
                                  zwlaszcza dotyczacy legionowa i okolic, nie nazwalbym tego zamatrwianiem sie a
                                  normalna dyskusja
                                  po 3 nikt nie mowil ze luz jest niewskazany

> .... a skoro padła propozycja spotkania to może dobrze byłoby najpierw troche
                                  > się poznać, żeby było o czym rozmawiać (zamiast patrzeć w sufit np:))
                                  > ... ..ja na przykład wiem już z kim się piwa nie napije:))))))))))))
                                  hmm...a ja myslalem ze nie jestes pierwszy raz na necie i ze wiesz o tym ze
                                  pierwsze wrazenie wyrobione na necie moze byc bardzo mylne po spotkaniu z
                                  czlowiekiem na "zywo"

sam uwazam ze Twoje posty byly nieco "tendencyjne" i pod przykrywka luzu dosc
                                  ostro je formulowalas, pawel z guayazylem zaczeli sie wyglupiac, a ty oczywiscie
                                  skwitowalas to odpowiednio, zwlaszcza ze po:
                                  "...a może założycie towarzystwo wzajemnej adoracji??" nie zauwazylem usmiechu.
                                  nie zauwazylem usmiechu..

inna wymiana zdan:

PAWEL: "chbya to ty zaczelas narzekanie ze tu smutno!
                                  a tu akurat nikt nie narzeka ze jest mu zle i bleee jak to swietnie nazwalas,
                                  ale oceniamy to co sie dzieje wokol w roznych sprawach zwiazanych z Legionowem
                                  i okolicami..a ze raz jest rozowo a raz nie to wybacz..."

TY:"..wybaczam...
                                  tylko postaraj sie nie przypisywać mi swoich emocji bądź przypuszczeń..."

jesli ktos mowi ze jest tu smutno to jak to nazwiesz?? informacja?
                                  przypuszczeniem? dla jednego jest smutno a inny traktuje to forum tylko jako
                                  zrodlo informacji o miescie a nie ma zmiaru sie intergrowac z ludzmi stad, wiec
                                  dla niego nie bedzie smutno, wiec nie rozumiem o jakie Ci chodzilo przypisywanie
                                  nie swoich emocji ktore niby dokonal Pawel? Sama stwierdzilas ze jest tu smutno
                                  wiec to jest wyrazenie chyba Twoich emocji?

no to by bylo tyle z mojego "wtretu" w watek, sorry za najazd i zanim odpiszesz
                                  na ten post proponuje glebszy oddech i odpisac po zblizajacym sie dluzszym
                                  weekendzie, jesli nadal bedziesz myslala zeby odpisac w ten sam sposob co od
                                  razu po przeczytaniu nikt tego nie zmieni, a noz jednak forma odpowiedzi
                                  zlagodnieje po tylu dniach przerwy :)))

i zeby nie bylo ze ja tez nie potrafie byc luzny to .....
                                  whaaats upppppp :P
                                  • e-legionowo Re: smutno tu:( 29.10.04, 15:48
                                    dobra ja musze sie pierwszy pokajac:)

w pierwszym zdaniu uciekly mi "" przy nagonka

a dalej....
                                    >> .... a skoro padła propozycja spotkania to może dobrze byłoby najpierw troche
                                    >> się poznać, żeby było o czym rozmawiać (zamiast patrzeć w sufit np:))
                                    >> ... ..ja na przykład wiem już z kim się piwa nie napije:))))))))))))
                                    >hmm...a ja myslalem ze nie jestes pierwszy raz na necie i ze wiesz o tym ze
                                    >pierwsze wrazenie wyrobione na necie moze byc bardzo mylne po spotkaniu z
                                    >czlowiekiem na "zywo"
                                    moglem zle zinterpretowac ten smiech/usmiech z Twojej strony, dlatego taka a nie
                                    inna odpowiedz

jak widac nikt nie jest nieomylny, nawet ja ;)
                                    • zuzka323 Re: smutno tu:( 29.10.04, 15:54
                                      jeśli o mnie chodzi to ja zabieram swoje zabawki i zmywam się
                                      stąd.....przyznaje, to była duża pomyłka z mojej strony, pewnych rzeczy nie da
                                      się zmienić:((

...poszukam innego miejsca gdzie nikt nie potraktuje mnie jak intruza........

• guayazyl1 Re: smutno tu:( 29.10.04, 16:03
                                        zuzka...nie odchodz...nie wiadomo co Cie czeka tam gdzie pojdziesz...
                                      • e-legionowo Re: smutno tu:( 29.10.04, 16:11
                                        zuzka323 napisała:

> jeśli o mnie chodzi to ja zabieram swoje zabawki i zmywam się
                                        > stąd.....przyznaje, to była duża pomyłka z mojej strony, pewnych rzeczy nie da
                                        > się zmienić:((
                                        >
                                        > ...poszukam innego miejsca gdzie nikt nie potraktuje mnie jak intruza........

hmm.....podobno kobiete trudno zrozumiec, ale czy inna forumowiczka lub
                                        forumowicz moze mi wskazac miejsce w ktorym potraktowalem zuzke jak intruza??

nawiazujac do nastepnego posta guajazyla to ma racje, niewiadomo co bedzie gdzie
                                        indziej, tylu ludzi tu przezylo nawet i ponad rok, to chyba jest mozliwosc ze
                                        gdzies moze byc gorzej ;)
                                      • pkownacki Re: smutno tu:( 29.10.04, 16:41
                                        dlacego od razu intruza??po prostu grzecznie bez obrazania zwrocilem uwage, ze
                                        nie zdazylas nas jeszcze poznac a juz oceniasz...chcialas zeby nie bylo smutno
                                        to zaczelismy sie z kolega wyglupiac... i nikt obrazliwego slowa nie powiedzial
                                    • guayazyl1 Re: smutno tu:( 29.10.04, 15:59
                                      tak a propos Obywatelu Nieomylny...Wszechobecny i Wszystkowiedzacy...prosze
                                      uprzejmie mi cos wpisac do tematu "Kasa bubu" albowiem link, ktory mi polecila
                                      zyczliwa zuzka 123 nie prowadzi mnie jednakowoz do zrodla informacji...pozdrowka
                                      • e-legionowo Re: smutno tu:( 29.10.04, 16:06
                                        guayazyl1 napisał:

> tak a propos Obywatelu Nieomylny...Wszechobecny i Wszystkowiedzacy...prosze
                                        > uprzejmie mi cos wpisac do tematu "Kasa bubu" albowiem link, ktory mi polecila
                                        > zyczliwa zuzka 123 nie prowadzi mnie jednakowoz do zrodla informacji...pozdrowk
                                        > a

o rety czy tak ciezko zrozumiem ze ktos nie chce byc stronniczy i staram sie
                                        bardziej zalagodzic spor niz go podrzegac, co do nieomylnosci to byl na koniec
                                        taki zmyslny znaczek zwany popularnie emotem......oznacza on pewnego rodzaju
                                        usmiech i cala wypowiedz przed nim powinna byc potraktowana z przymrozeniem oka

co do informacji podatkowych jak tylo bede w jej posiadaniu napewno sie nia
                                        podziele, zwlaszcza ze pewnie bede mial takie zapytania od klientow
                                        • guayazyl1 Re: smutno tu:( 29.10.04, 16:12
                                          noooooooo...ja Obywatelu caly czas mrugam...czy to trudno wyczuc?..a w ogole
                                          nie widze tu nic ze sporu.
                              • pkownacki Re: smutno tu:( 29.10.04, 16:37
                                chyba jednak nie do ciebie...
                                to bylo tylko do sprawczyni zamieszania
    • blannka Re: smutno tu:( 29.10.04, 09:34
      no i zobaczcie, już nie jest smutno :), nie ma to jak podyskutować na forum :)
      • zuzka323 Re: smutno tu:( 29.10.04, 09:39
        ...szkoda tylko, że mała prowokacja zmieniła się w nagonke na czarownice:)))
        • blannka Re: smutno tu:( 29.10.04, 09:46
          a masz taką miotłę na której latasz i chatkę na kurzej nóżce???:DDDD
          • zuzka323 Re: smutno tu:( 29.10.04, 09:48
            nie...a odkurzacz może być???))))))))))
            • blannka Re: smutno tu:( 29.10.04, 09:53
              ooo też super, tylko przydało by się nazbierać suchych badyli, no chyba, że
              jesteś współczesna czarownica :D
          • e-legionowo Re: smutno tu:( 29.10.04, 09:52
            blannka napisała:

> a masz taką miotłę na której latasz i chatkę na kurzej nóżce???:DDDD

ona ma rolki, tylko jeszcze nie umie na nich jezdzic ;P
            • zuzka323 Re: smutno tu:( 29.10.04, 09:57
              ...ładnie to tak nabijać się ze słabej kobiety??
              bo to taki chwyt marketingowy:)))
            • blannka Re: smutno tu:( 29.10.04, 10:00
              to i tak się dobrze ustawiła, odkurzacz i rolki...a ja ich nigdy nie miałam :(.
              • zuzka323 Re: smutno tu:( 29.10.04, 10:09
                blanko możemy jeżdzić na zmiane...tylko jedna druga będzie musiała ciągać za
                rączki:)))
                • blannka Re: smutno tu:( 29.10.04, 10:14
                  oki mi pasuje :D.Teraz to uciekam potloczyc sie w 723 :(.Ide na zajecia...
                • e-legionowo Re: smutno tu:( 29.10.04, 10:22
                  zuzka323 napisała:

> blanko możemy jeżdzić na zmiane...tylko jedna druga będzie musiała ciągać za
                  > rączki:)))

heheh jak dwie ba....kobiety sie dobiora to sie dzieje:))

ale chociaz jakas odmiana, nieczesto tak aktywnie sie odzywaja na forach
                  przedstawicielki plci ladniejszej ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka