zuzka323 Re: smutno tu:( 27.10.04, 10:43 mam wrażenie, że nikt nie odwiedza tego forum (przepraszam niektórych...5 osób często, drugie 5 sporadycznie:) i że ludziki nie mają żadnych zainteresować lub nie chcą się wypowiadać w tej kwestii....:( czyli wszyscy są szczęśliwi i zamknięci w swoim szczelnym świecie...brrr:( Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: smutno tu:( 27.10.04, 11:21 najpierw narzekasz, ze bez sensu jest sie spotykac w realu, teraz ze tu jest smutno, pozniej zastanawiasz sie czemu ludzie tu nie pisza... zdecyduj sie o co chodzi. Jak dla mnie to spoko miejsce na ktorym mozna dowiedziec sie kilka ciekawych rzeczy o naszej okolicy..a ze reszta nie jest ciekawa i woli TVNowskie talkshowy to juz ich strata Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: smutno tu:( 29.10.04, 16:05 Ja poprosze o liste tych osob - 10:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: smutno tu:( 27.10.04, 11:42 ....znajdź mi chociaż jeden wątek w którym ja narzekam... stwierdzam fakt ewentualnie zastanawiam się z czego wynika dana sytuacja...ale może ty nie wiesz jeszcze jak narzekają kobiety?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: smutno tu:( 27.10.04, 11:58 zuzka323 napisała: > ....znajdź mi chociaż jeden wątek w którym ja narzekam... > stwierdzam fakt ewentualnie zastanawiam się z czego wynika dana sytuacja...ale > może ty nie wiesz jeszcze jak narzekają kobiety?:))) no ladnie ladnie, ale Ci Pawle dogadala ;) hihi tak krotko na forum a juz taka "pyskata" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: smutno tu:( 27.10.04, 11:42 ....znajdź mi chociaż jeden wątek w którym ja narzekam... stwierdzam fakt ewentualnie zastanawiam się z czego wynika dana sytuacja...ale może ty nie wiesz jeszcze jak narzekają kobiety?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: smutno tu:( 27.10.04, 12:13 no wlasnie o to chodzi...jeszcze nie zdazylas nic konstruktywnego powiedziec na forum a juz nas tu rozstawiasz po kontach nieladnie... jak wolisz wesolo to na wyborczej jest Forum Humorum i tam jest naprawde bardzo zabawnie. Nie oczekuj na forum nieduzego miasta takich akcji jak na forum Warszawy...ale o tym byla juz mowa kilkakrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: smutno tu:( 27.10.04, 12:45 po pierwsze nikogo nie ustawiam, po drugie Legionowo nie jest małą wioską w której komputer ma 10 osób, po trzecie może tematy są mało inspirujące skoro bardzo mało osób uczestniczy w forum, po czwarte nie znasz mnie a próbujesz przypisać mi negatywne nastawienie...a może to tylko twoje domniemania??? Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: smutno tu:( 27.10.04, 13:22 oj hallo !! no po ladnym usmiechu na zgode oboje i spokoj:P moj podpuszczajacy post byl napisany z przymróżeniem oka, a wy tu takie teksty :( Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: smutno tu:( 27.10.04, 19:54 ...nastala jesien...czas powszechnego dola i wiecznej rozkminy... Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: smutno tu:( 27.10.04, 20:00 e tam..ja to sie cieszu bo za chwile za dni pare...mam geburstag i bedzie sie dzialo;) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: smutno tu:( 27.10.04, 20:22 ...gryfnie godasz...u mie geltag...bydzie halba gorzoly i zyc ozarta... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: smutno tu:( 27.10.04, 21:27 kazda zuzka pitoli jak nie ma z kim pogadac...to bardzo towarzyskie babeczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: smutno tu:( 28.10.04, 08:40 tak panowie...co dwie głowy to nie jedna:) ...a może założycie towarzystwo wzajemnej adoracji?? Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: smutno tu:( 28.10.04, 09:54 i pozniej nie mow ze sie czepiam... ale za wiele w dyskusje na tym forum to nie wnosisz Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: smutno tu:( 28.10.04, 10:21 bo nie narzekam i nie marudze jak mi źle i że wszystko jest beee???:)))))))))) mam inny sposób na życie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: smutno tu:( 28.10.04, 10:23 ....każdy widzi to co chce zobaczyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: smutno tu:( 28.10.04, 12:51 chbya to ty zaczelas narzekanie ze tu smutno! a tu akurat nikt nie narzeka ze jest mu zle i bleee jak to swietnie nazwalas, ale oceniamy to co sie dzieje wokol w roznych sprawach zwiazanych z Legionowem i okolicami..a ze raz jest rozowo a raz nie to wybacz... EOT Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: smutno tu:( 28.10.04, 13:24 ...wybaczam... tylko postaraj sie nie przypisywać mi swoich emocji bądź przypuszczeń... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: smutno tu:( 28.10.04, 14:58 he...z imiennika wychodzi, ze do Zuzek trudno sie zblizyc...jak do wojowniczego koguta! sa choleryczkami, nie liczacymi sie ze slowami ale o wielkim sercu... jak by co...to sa przypuszczenia autora imiennika...nie moje...pzdr... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: smutno tu:( 28.10.04, 15:29 ooo...nadciąga wsparcie:)) pisałam już, że "co dwie głowy to nie jedna" a kto mnie będzie wspierał w tej nierównej walce????:)))))))))))))) ps. Brawo cenie dociekliych ludzi....ale nie wścibskich:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: smutno tu:( 28.10.04, 16:06 he...he...ja tam z nikim nie wojuje...a juz zupelnie z zadnom zuzkom...chcialem sie tylko podeprzec naukowo...a zwiazek partnerski z mezczyznom mnie nie interesi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: smutno tu:( 28.10.04, 16:13 ....zawsze można dojśc do jakiegoś kompromisu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: smutno tu:( 28.10.04, 16:25 ...widze, ze zuzka juz nie smutna...mozna nawet zaryzykowac, ze usmiechnieta... zasadniczy powod tematu rozwial sie wiec jak siwy dym po jesiennych scierniskach...ja tez zmykam...pa! Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: smutno tu:( 28.10.04, 22:28 widze ze nie za bardzo rozumiesz co czytasz...reszta niech bedzie milczeniem i jeszcze raz EOT czyli End of TopIC Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: smutno tu:( 29.10.04, 13:26 pkownacki napisał: > taaaa dobra dobra informuje obie strony ze ta czesc watku zostala oficjalnie zamknieta;) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: smutno tu:( 29.10.04, 14:43 ...czy do mnie to rymci-cimci?..powaga zabija chlopie...nie badz napuszony i daj sobie na loozik...i jeszcze by the way nie oceniaj pochopnie...pozdrawiam ozieble Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: smutno tu:( 29.10.04, 14:56 dobrze ujęte:))) ...zakładając ten wątek chodziło mi o to, aby na forum nie tylko kupować, sprzedawać i zamartwiać się. Nie mówie nie, ale troche luzu też się przyda:))) .... a skoro padła propozycja spotkania to może dobrze byłoby najpierw troche się poznać, żeby było o czym rozmawiać (zamiast patrzeć w sufit np:)) ... ..ja na przykład wiem już z kim się piwa nie napije:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: smutno tu:( 29.10.04, 15:27 aaaaaaaa...piwna kwestia to sama poezja...szybki zrzut kapsla...szmer babelkow uciekajacych ze szklanej pulapki...dlugi lyk bursztynowego napoju...chlodna...gorzka rozkosz...pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: smutno tu:( 29.10.04, 15:32 zuzka323 napisała: > dobrze ujęte:))) nie podoba mi sie nagonka na pawla i dlatego postanowilem sie wypowiedziec mimo ze wczesniej uznalem ta czesc watka za zamknieta chcac uniknac tego typu rozwiniecia tematu. > ...zakładając ten wątek chodziło mi o to, aby na forum nie tylko kupować, > sprzedawać i zamartwiać się. Nie mówie nie, ale troche luzu też się przyda:))) po 1 rzadko kto tu cos kupuje/sprzedaje po 2 zamartwiac sie? poprostu prowadzimy dyskusje na kazdy mozliwy temat zwlaszcza dotyczacy legionowa i okolic, nie nazwalbym tego zamatrwianiem sie a normalna dyskusja po 3 nikt nie mowil ze luz jest niewskazany > .... a skoro padła propozycja spotkania to może dobrze byłoby najpierw troche > się poznać, żeby było o czym rozmawiać (zamiast patrzeć w sufit np:)) > ... ..ja na przykład wiem już z kim się piwa nie napije:)))))))))))) hmm...a ja myslalem ze nie jestes pierwszy raz na necie i ze wiesz o tym ze pierwsze wrazenie wyrobione na necie moze byc bardzo mylne po spotkaniu z czlowiekiem na "zywo" sam uwazam ze Twoje posty byly nieco "tendencyjne" i pod przykrywka luzu dosc ostro je formulowalas, pawel z guayazylem zaczeli sie wyglupiac, a ty oczywiscie skwitowalas to odpowiednio, zwlaszcza ze po: "...a może założycie towarzystwo wzajemnej adoracji??" nie zauwazylem usmiechu. nie zauwazylem usmiechu.. inna wymiana zdan: PAWEL: "chbya to ty zaczelas narzekanie ze tu smutno! a tu akurat nikt nie narzeka ze jest mu zle i bleee jak to swietnie nazwalas, ale oceniamy to co sie dzieje wokol w roznych sprawach zwiazanych z Legionowem i okolicami..a ze raz jest rozowo a raz nie to wybacz..." TY:"..wybaczam... tylko postaraj sie nie przypisywać mi swoich emocji bądź przypuszczeń..." jesli ktos mowi ze jest tu smutno to jak to nazwiesz?? informacja? przypuszczeniem? dla jednego jest smutno a inny traktuje to forum tylko jako zrodlo informacji o miescie a nie ma zmiaru sie intergrowac z ludzmi stad, wiec dla niego nie bedzie smutno, wiec nie rozumiem o jakie Ci chodzilo przypisywanie nie swoich emocji ktore niby dokonal Pawel? Sama stwierdzilas ze jest tu smutno wiec to jest wyrazenie chyba Twoich emocji? no to by bylo tyle z mojego "wtretu" w watek, sorry za najazd i zanim odpiszesz na ten post proponuje glebszy oddech i odpisac po zblizajacym sie dluzszym weekendzie, jesli nadal bedziesz myslala zeby odpisac w ten sam sposob co od razu po przeczytaniu nikt tego nie zmieni, a noz jednak forma odpowiedzi zlagodnieje po tylu dniach przerwy :))) i zeby nie bylo ze ja tez nie potrafie byc luzny to ..... whaaats upppppp :P Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: smutno tu:( 29.10.04, 15:48 dobra ja musze sie pierwszy pokajac:) w pierwszym zdaniu uciekly mi "" przy nagonka a dalej.... >> .... a skoro padła propozycja spotkania to może dobrze byłoby najpierw troche >> się poznać, żeby było o czym rozmawiać (zamiast patrzeć w sufit np:)) >> ... ..ja na przykład wiem już z kim się piwa nie napije:)))))))))))) >hmm...a ja myslalem ze nie jestes pierwszy raz na necie i ze wiesz o tym ze >pierwsze wrazenie wyrobione na necie moze byc bardzo mylne po spotkaniu z >czlowiekiem na "zywo" moglem zle zinterpretowac ten smiech/usmiech z Twojej strony, dlatego taka a nie inna odpowiedz jak widac nikt nie jest nieomylny, nawet ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: smutno tu:( 29.10.04, 15:54 jeśli o mnie chodzi to ja zabieram swoje zabawki i zmywam się stąd.....przyznaje, to była duża pomyłka z mojej strony, pewnych rzeczy nie da się zmienić:(( ...poszukam innego miejsca gdzie nikt nie potraktuje mnie jak intruza........ Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: smutno tu:( 29.10.04, 16:03 zuzka...nie odchodz...nie wiadomo co Cie czeka tam gdzie pojdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: smutno tu:( 29.10.04, 16:11 zuzka323 napisała: > jeśli o mnie chodzi to ja zabieram swoje zabawki i zmywam się > stąd.....przyznaje, to była duża pomyłka z mojej strony, pewnych rzeczy nie da > się zmienić:(( > > ...poszukam innego miejsca gdzie nikt nie potraktuje mnie jak intruza........ hmm.....podobno kobiete trudno zrozumiec, ale czy inna forumowiczka lub forumowicz moze mi wskazac miejsce w ktorym potraktowalem zuzke jak intruza?? nawiazujac do nastepnego posta guajazyla to ma racje, niewiadomo co bedzie gdzie indziej, tylu ludzi tu przezylo nawet i ponad rok, to chyba jest mozliwosc ze gdzies moze byc gorzej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: smutno tu:( 29.10.04, 16:41 dlacego od razu intruza??po prostu grzecznie bez obrazania zwrocilem uwage, ze nie zdazylas nas jeszcze poznac a juz oceniasz...chcialas zeby nie bylo smutno to zaczelismy sie z kolega wyglupiac... i nikt obrazliwego slowa nie powiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: smutno tu:( 29.10.04, 15:59 tak a propos Obywatelu Nieomylny...Wszechobecny i Wszystkowiedzacy...prosze uprzejmie mi cos wpisac do tematu "Kasa bubu" albowiem link, ktory mi polecila zyczliwa zuzka 123 nie prowadzi mnie jednakowoz do zrodla informacji...pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: smutno tu:( 29.10.04, 16:06 guayazyl1 napisał: > tak a propos Obywatelu Nieomylny...Wszechobecny i Wszystkowiedzacy...prosze > uprzejmie mi cos wpisac do tematu "Kasa bubu" albowiem link, ktory mi polecila > zyczliwa zuzka 123 nie prowadzi mnie jednakowoz do zrodla informacji...pozdrowk > a o rety czy tak ciezko zrozumiem ze ktos nie chce byc stronniczy i staram sie bardziej zalagodzic spor niz go podrzegac, co do nieomylnosci to byl na koniec taki zmyslny znaczek zwany popularnie emotem......oznacza on pewnego rodzaju usmiech i cala wypowiedz przed nim powinna byc potraktowana z przymrozeniem oka co do informacji podatkowych jak tylo bede w jej posiadaniu napewno sie nia podziele, zwlaszcza ze pewnie bede mial takie zapytania od klientow Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: smutno tu:( 29.10.04, 16:12 noooooooo...ja Obywatelu caly czas mrugam...czy to trudno wyczuc?..a w ogole nie widze tu nic ze sporu. Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: smutno tu:( 29.10.04, 16:37 chyba jednak nie do ciebie... to bylo tylko do sprawczyni zamieszania Odpowiedz Link Zgłoś
blannka Re: smutno tu:( 29.10.04, 09:34 no i zobaczcie, już nie jest smutno :), nie ma to jak podyskutować na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: smutno tu:( 29.10.04, 09:39 ...szkoda tylko, że mała prowokacja zmieniła się w nagonke na czarownice:))) Odpowiedz Link Zgłoś
blannka Re: smutno tu:( 29.10.04, 09:46 a masz taką miotłę na której latasz i chatkę na kurzej nóżce???:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: smutno tu:( 29.10.04, 09:48 nie...a odkurzacz może być???)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
blannka Re: smutno tu:( 29.10.04, 09:53 ooo też super, tylko przydało by się nazbierać suchych badyli, no chyba, że jesteś współczesna czarownica :D Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: smutno tu:( 29.10.04, 09:52 blannka napisała: > a masz taką miotłę na której latasz i chatkę na kurzej nóżce???:DDDD ona ma rolki, tylko jeszcze nie umie na nich jezdzic ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: smutno tu:( 29.10.04, 09:57 ...ładnie to tak nabijać się ze słabej kobiety?? bo to taki chwyt marketingowy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
blannka Re: smutno tu:( 29.10.04, 10:00 to i tak się dobrze ustawiła, odkurzacz i rolki...a ja ich nigdy nie miałam :(. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: smutno tu:( 29.10.04, 10:09 blanko możemy jeżdzić na zmiane...tylko jedna druga będzie musiała ciągać za rączki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
blannka Re: smutno tu:( 29.10.04, 10:14 oki mi pasuje :D.Teraz to uciekam potloczyc sie w 723 :(.Ide na zajecia... Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: smutno tu:( 29.10.04, 10:22 zuzka323 napisała: > blanko możemy jeżdzić na zmiane...tylko jedna druga będzie musiała ciągać za > rączki:))) heheh jak dwie ba....kobiety sie dobiora to sie dzieje:)) ale chociaz jakas odmiana, nieczesto tak aktywnie sie odzywaja na forach przedstawicielki plci ladniejszej ;) Odpowiedz Link Zgłoś