psychomaszyna 19.12.04, 19:37 Ostatnio nie udaje mi sie w spoldzielczej kablowce znalezc LTV? Czy ktos sie orientuje, czy zmieniona zostala czestotliwosc, czy tez klopoty techniczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptaku Re: LTV - ? 19.12.04, 20:08 Nic sie nie zmienilo czestotliwosc jest od dluzszego czasu ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś
twardziel-recenzent Re: LTV - ? 20.12.04, 08:34 psychomaszyna napisał: > Ostatnio nie udaje mi sie w spoldzielczej kablowce znalezc LTV? > Czy ktos sie orientuje, czy zmieniona zostala czestotliwosc, czy tez klopoty > techniczne? Cześć Wydaje mi się ze nie ma czego żałować. Poziom LTV to - 10, wiarygodność - 10, realizuje jedynie zlecenia Spółdzielni (Rosiaka) i Pałacu (Smogorzewski). Zarówno Gazeta Miejscowa jak i LTV podlegają pod Talarskiego, a LTV ponadto jest dofinansowywana przez SMLW. Ech gdyby taqk uczciwy NIK zbadał co nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: LTV - ? 20.12.04, 09:35 twardziel-recenzent napisał: > psychomaszyna napisał: > > > Ostatnio nie udaje mi sie w spoldzielczej kablowce znalezc LTV? > > Czy ktos sie orientuje, czy zmieniona zostala czestotliwosc, czy tez klop > oty > > techniczne? > Cześć > Wydaje mi się ze nie ma czego żałować. Poziom LTV to - 10, wiarygodność - 10, > realizuje jedynie zlecenia Spółdzielni (Rosiaka) i Pałacu (Smogorzewski). > Zarówno Gazeta Miejscowa jak i LTV podlegają pod Talarskiego, a LTV ponadto > jest dofinansowywana przez SMLW. Ech gdyby taqk uczciwy NIK zbadał co nieco jednym slowem porazka!!! propozycja 1 ZMIENIC PROWADZACEGO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
patriszia Re: LTV - ? 20.12.04, 09:50 gdybym jeszcze oglądała tv to bym Ci może pomogła. inna sprawa że z ltv niczego się nigdy nie dowiedziałam, zawsze plotki były szybsze. moze gdyby zamiast tego teletekstu leciał non stop ten sam program czyli wiadomości lokalne codziennie uaktualniane to bym się zainteresowała i oglądał a tak to mam ich gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
patriszia a może ze spółdzielczej 20.12.04, 14:52 przeobraziła by się w legionowską? Ciekawe ile kosztuje nadajnik małej mocy, taki żeby zasięgiem obejmował legionowo i te najbliższe okolice? do tego z masztu jeżeli zostął by wybudowany mogły by kożystać radio, sieci gsm i pewna sieć stacjionarna i może radiowy internet, jeżeli oczywiście na wzajem nie zakłucały by się na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: a może ze spółdzielczej 20.12.04, 15:44 patriszia napisał: > przeobraziła by się w legionowską? Ciekawe ile kosztuje nadajnik małej mocy, > taki żeby zasięgiem obejmował legionowo i te najbliższe okolice? do tego z > masztu jeżeli zostął by wybudowany mogły by kożystać radio, sieci gsm i pewna > sieć stacjionarna i może radiowy internet, jeżeli oczywiście na wzajem nie > zakłucały by się na siebie. to chyba wplyw zblizajacych sie swiat ze masz taki optymizm :) co do nadajnika to juz inne zezwolenia i koncesje wymagane a to sa za duze pieniadze na lokalna telewizje w 50tys miasteczku, w kwestii masztu to juz odpowiedni stoi na strazy pozarnej nalezy do sferii Odpowiedz Link Zgłoś