19.12.04, 19:37
Ostatnio nie udaje mi sie w spoldzielczej kablowce znalezc LTV?
Czy ktos sie orientuje, czy zmieniona zostala czestotliwosc, czy tez klopoty
techniczne?
Obserwuj wątek
    • ptaku Re: LTV - ? 19.12.04, 20:08
      Nic sie nie zmienilo czestotliwosc jest od dluzszego czasu ta sama.
    • twardziel-recenzent Re: LTV - ? 20.12.04, 08:34
      psychomaszyna napisał:

> Ostatnio nie udaje mi sie w spoldzielczej kablowce znalezc LTV?
      > Czy ktos sie orientuje, czy zmieniona zostala czestotliwosc, czy tez klopoty
      > techniczne?
      Cześć
      Wydaje mi się ze nie ma czego żałować. Poziom LTV to - 10, wiarygodność - 10,
      realizuje jedynie zlecenia Spółdzielni (Rosiaka) i Pałacu (Smogorzewski).
      Zarówno Gazeta Miejscowa jak i LTV podlegają pod Talarskiego, a LTV ponadto
      jest dofinansowywana przez SMLW. Ech gdyby taqk uczciwy NIK zbadał co nieco.
      • e-legionowo Re: LTV - ? 20.12.04, 09:35
        twardziel-recenzent napisał:

> psychomaszyna napisał:
        >
        > > Ostatnio nie udaje mi sie w spoldzielczej kablowce znalezc LTV?
        > > Czy ktos sie orientuje, czy zmieniona zostala czestotliwosc, czy tez klop
        > oty
        > > techniczne?
        > Cześć
        > Wydaje mi się ze nie ma czego żałować. Poziom LTV to - 10, wiarygodność - 10,
        > realizuje jedynie zlecenia Spółdzielni (Rosiaka) i Pałacu (Smogorzewski).
        > Zarówno Gazeta Miejscowa jak i LTV podlegają pod Talarskiego, a LTV ponadto
        > jest dofinansowywana przez SMLW. Ech gdyby taqk uczciwy NIK zbadał co nieco

jednym slowem porazka!!! propozycja 1 ZMIENIC PROWADZACEGO !!!
    • patriszia Re: LTV - ? 20.12.04, 09:50
      gdybym jeszcze oglądała tv to bym Ci może pomogła.

inna sprawa że z ltv niczego się nigdy nie dowiedziałam, zawsze plotki były
      szybsze. moze gdyby zamiast tego teletekstu leciał non stop ten sam program
      czyli wiadomości lokalne codziennie uaktualniane to bym się zainteresowała i
      oglądał a tak to mam ich gdzieś
    • patriszia a może ze spółdzielczej 20.12.04, 14:52
      przeobraziła by się w legionowską? Ciekawe ile kosztuje nadajnik małej mocy,
      taki żeby zasięgiem obejmował legionowo i te najbliższe okolice? do tego z
      masztu jeżeli zostął by wybudowany mogły by kożystać radio, sieci gsm i pewna
      sieć stacjionarna i może radiowy internet, jeżeli oczywiście na wzajem nie
      zakłucały by się na siebie.
      • e-legionowo Re: a może ze spółdzielczej 20.12.04, 15:44
        patriszia napisał:

> przeobraziła by się w legionowską? Ciekawe ile kosztuje nadajnik małej mocy,
        > taki żeby zasięgiem obejmował legionowo i te najbliższe okolice? do tego z
        > masztu jeżeli zostął by wybudowany mogły by kożystać radio, sieci gsm i pewna
        > sieć stacjionarna i może radiowy internet, jeżeli oczywiście na wzajem nie
        > zakłucały by się na siebie.

to chyba wplyw zblizajacych sie swiat ze masz taki optymizm :)

co do nadajnika to juz inne zezwolenia i koncesje wymagane a to sa za duze
        pieniadze na lokalna telewizje w 50tys miasteczku, w kwestii masztu to juz
        odpowiedni stoi na strazy pozarnej nalezy do sferii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka