deepspace9 31.01.05, 20:29 Treść numeru bardzo zachęcająca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doadremu Re: Legionowianka - nowy numer 01.02.05, 09:00 popieram.gazeta udana.A becikowe wprowadzili - SKANDAL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ups_bum Re: Legionowianka - nowy numer 01.02.05, 11:44 wreszcie sie ktos odwazyl napisac o prawdziwych problemach a nie wyssanych z palca aferkach czy wypadkach samochodowych i innych krwistych pierdołach, ale koloru chba zapomnieli dodrukować he...he... Odpowiedz Link Zgłoś
doadremu Re: Legionowianka - nowy numer 01.02.05, 13:32 są plakaty:legionowianka - czarno na białym i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: Legionowianka - nowy numer 01.02.05, 15:07 a dla mnie nic nowego, tematy te spotkalem juz tutaj na forum badz na miejscowa.pl lub legionowo.pl , ale spoko nie drukuja skoro darmowa, za wiele wymagac nie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
doadremu Re: Legionowianka - nowy numer 01.02.05, 15:14 na miejscowa.pl to można najwyżej zobaczyć w co aktualnie drapie się prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: Legionowianka - nowy numer 02.02.05, 21:22 np podoba mi sie artykul o samolotach..lotnisko to nie sdame plusy, a takze ubawila mnie rubryka jak dwie duze gazety powiatowe napisaly o sylwestrze na rynku w Legionowie ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zlotanka Re: Legionowianka - nowy numer 02.02.05, 22:06 Tak, notatki o Sylwestrze mnie również wprawiły w dobry nastrój:) A nie lubię czytać opisywanych lokali gastronomicznych, choć może i ma to swój sens... Odpowiedz Link Zgłoś
ups_bum Re: Legionowianka - nowy numer 03.02.05, 13:02 czy ktoś się orientuje jak to będzie z tym hałasem od samolotów? czy rzeczywiście może się zdarzyć że będą zrzucały paliwo? Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: Legionowianka - nowy numer 03.02.05, 13:34 mysle, ze moze byc cos w stylu zmiennikow i zrzutow, ale raczej nie na miasto ale np na jakis zalew, albo kampinos?? co do halasu..bylem ostatnio 2 tygodnie w Holandii i mieszkalismy daleko od lotniska ale tuz kolo korytarza i momentami halas byl naprawde nieznosny... i dlatego wcale mnie nie cieszy to lotnisko-mamy byc terenem atrakcyjnym turystycznie, a nie pelna halasu okolica Modlina. Odpowiedz Link Zgłoś