Dodaj do ulubionych

Dziura sezonu

19.03.05, 22:17
Stopniał śnieg, puścił lód. Na jezdniach dziurki oraz mega dziury.
Wypisujcie największe jakie zauważyliscie w Legionowie:
Mój typ to zatoczka autobusowa na przyst Sobieskiego na Warszawskiej w stronę
Wawy. Gigant.
Dziury są też na Sowińskiego (między Warszawską a Norwida)
Sobieskiego między Piłsudskiego a Husarską. Graniczna i wiele innych,
Piszcie swoje typy.
Obserwuj wątek
    • e-legionowo Re: Dziura sezonu 20.03.05, 09:26
      zetkalg napisał:

> Stopniał śnieg, puścił lód. Na jezdniach dziurki oraz mega dziury.
      > Wypisujcie największe jakie zauważyliscie w Legionowie:
      > Mój typ to zatoczka autobusowa na przyst Sobieskiego na Warszawskiej w stronę
      > Wawy. Gigant.
      > Dziury są też na Sowińskiego (między Warszawską a Norwida)
      > Sobieskiego między Piłsudskiego a Husarską. Graniczna i wiele innych,
      > Piszcie swoje typy.

plaga dziur pojawila sie w tym samym miejscu co w zeszlym roku na Kwiatowej przy
      dojezdzie do Przemyslowej, madrzy panowie polatali je na zimno w zeszlym roku, a
      teraz jest ich trzy razy wiecej
      nastepna plaga to ul fabryczna na łajskach, tragedia bez ciezkiego sprzetu radze
      tam nie wjezdzac
      • toni84 Re: Dziura sezonu 20.03.05, 12:43
        Chciałbym poinformować że za moim blokiem zupełnie nieoczekiwanie wykształciło
        się nowe słodkowodne jezioro a mój blok obecnie stoi na wyspie. Ludzie już
        łódki zwozić zaczynają .Pojezierze legionowskie :)) albo Wenecja
        Legionowska :). Na ulicy zegrzyńskiej w okolicach garnizony planuje się
        uruchomienie promu, amfibii lub gondoli łączocego piaski z resztą świata . Albo
        niech most pontonowy żołnierze ułożą. A w jezdniach to już należy raczej mówić
        o wyspach asfaltowych otoczonych wielką dziurą ,która chyba zalała cały
        asfalt. Proponował bym zeskrobać do końca asfalt i była by zupełnie równa droga
    • buzzcock Re: Dziura sezonu 20.03.05, 13:51
      a ja proponuje ulice Sobieskiego i Krakowska. i wspanialy odcinek Jagiellonskiej
      (miedzy komenda a kosciolem na gorce)
      • roberttak Re: Dziura sezonu 20.03.05, 15:15
        na grottgera to juz tego asfaltem nie nazwe :D ... a ja biedny nie mam
        trzykomorowych obreczy w rowerze... jak nic sie znow pocentruja.

duze dziury sa na wszystkich zatoczkach autobusowych, autobusy w nie wpadaja i
        ochlapuja ludzi woda. oprocz tego drogi gdzie poruszaja sie tiry, autobusy,
        albo te od dawna nie remontowane jak grotgera
        --
        JeżU
        www.masalegionowo.prv.pl
        • roberttak Re: Dziura sezonu 20.03.05, 15:15
          a wlasciwie jak to sie pizse grottgera grotgera grodgera ?? ? jakos nie mam
          pojecia .....
          --
          JeżU
          www.masalegionowo.prv.pl
          • meszko Re: Dziura sezonu 20.03.05, 20:12
            Sobieskiego, Krakowska, Jagiellońska, same powiatowe ulice. Ale to nic jeszcze,
            zobaczcie Szarych Szeregów i Olszankową przy dojeździe do starostwa. To dopiero
            szok! Po co ten powiat ma w ogóle drogi w swojej gestii...
            • kwitkows Re: Dziura sezonu 20.03.05, 22:33
              Nie narzekajcie... bylem dzisiaj w Modlinie i jak wjechalem tam w jedna uliczke to myslalem, ze przez zime ktos ukradl z niej asfalt. Ale okazalo sie, ze jednak miejscami jeszcze troche zostalo.
              • polokokt Re: Dziura sezonu 21.03.05, 08:36
                witam
                Mialem takie samo wrazenie jak ostatnio spacerkiem szedlem ulica przy wiadukcie
                (jadac od warszawy jakby sie chcialo zjechac pod wiadukt, lub w strone banku
                slaskiego). Na odcinku od poczatku wiaduktu do Przemyslowej stawiam ze 20-30%
                to asfalt a reszta to wypelnienie dziur jakims zwirkiem. Poprostu tragedia.
                Drugi moj typ, nie do konca spowodowany zima to szereg dziur w ulicy lecacej
                pod wiaduktem (Handlowa to czy Przemyslowa?). Jakos niedawno byl tam remont no
                i po remoncie chyba ktos zapomnial o tych dziurach, a wlasciwie jednej wiekiej
                dziurze o dlugosci dwoch dzialek i szerokosci jednego pasa jezdni.
                A dziury poprostu sa wszedzie, nawet nowy asfalt przy Leader Price im sie nie
                oparl.
                Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka