jawaw2 15.06.05, 23:49 Może ktoś wie jaka jest możliwość korzystania z internetu bezprzewodowego w Kątach Węgierskich? TP SA nie chce założyć kablowej linii, tylko radiolinię, a w tej opcji nie jest obsługiwana ani neostrada ani SDI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chaladia Re: Kąty Węgierskie - internet 15.06.05, 23:54 Na Grabinie właśnie przerabiają radio na kabel, to się zwolni z 10 linii bezprzewodowych. Całą imprezą zawiaduje niejaki Tomek Bröcker. Pokażę mu jutro ten post - ostatecznie to jest ponad 2-3 km odległości... Odpowiedz Link Zgłoś
jawaw2 Re: Kąty Węgierskie - internet 16.06.05, 19:54 Dzięki ! czekam na jakąś wiadomość w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Kąty Węgierskie - internet 16.06.05, 21:05 Chwilowo są strasznie zajęci na Grabinie. Przeróbka sieci radiowej na kablową, dołączanie nowych użytkowników... rozmawiałem z ich instalatorem, na dziś nie dadzą rady się Wami zająć... NB - ilu Was jest i czy jest gdzieś w okolicy coś, na czym można by założyc antenę? Odpowiedz Link Zgłoś
jawaw2 Re: Kąty Węgierskie - internet 17.06.05, 12:02 Jest to konkretnie w Kątach Węgierskich przy ul. Przyleśnej. Jeżeli już będą wolniejsi ci technicy z Grabiny, to zapraszam ich do sprawdzenia warunków technicznych. Przy tej ulicy stoi już obecnie kilka nowych domów i z montażem anteny nie powinno być problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
rezzon Re: Kąty Węgierskie - internet 13.07.05, 11:47 Witajcie. Ja również byłbym mocno zainteresowany malutką linią do mnie - Wola Aleksandra. Wybieram się do dyrektorów TPSA w sprawie założenia linii - ale nie wiem, czy coś to da. pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś