pkownacki 17.06.05, 10:49 niestety chbya ubedzie nam jedna gwiazda... www.wilki.com.pl/koncerty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andkolo Re: Chore wilki:(( 17.06.05, 10:54 Szkoda bardzo dobry zespół,przyciąga ludzi w każdym wieku.:( Mam ich kilka płyt. Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: Chore wilki:(( 17.06.05, 11:00 mowi sie nieoficjalnie o Varius Manx. a w Wieliszewie Kombii bez zmian Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: Chore wilki:(( 17.06.05, 11:07 Szkoda, wybierałam się.... A nowego Variousa nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: Chore wilki:(( 17.06.05, 12:25 Ciekawe czy Wilkom zaszkodził pobyt w Opolu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Chore wilki:(( 17.06.05, 14:14 Zapewne nie posłużył im opolski klimat podobnie jak, bodajże dwa lata wstecz, K. Krawczykowi. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Chore wilki:(( 17.06.05, 15:45 mike56 napisał: > Zapewne nie posłużył im opolski klimat podobnie jak, bodajże dwa lata wstecz, > K. Krawczykowi. ta tylko ze jemu nie zaszkodzil klimat a co innego ... Odpowiedz Link Zgłoś
andkolo Re: Chore wilki:(( 17.06.05, 17:52 "ta tylko ze jemu nie zaszkodzil klimat a co innego ..." Ty jako młody człowiek nie masz prawa znac takich słów jak alkohol,trawa it Chopaki s ymcyeni . Moja klawiatura nie pisye polskich ynakw ,dyiđ nie pogadamz Zo . Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Chore wilki:(( 17.06.05, 20:00 andkolo napisał: > "ta tylko ze jemu nie zaszkodzil klimat a co innego ..." > Ty jako młody człowiek nie masz prawa znac takich słów jak alkohol,trawa it > Chopaki s ymcyeni . > Moja klawiatura nie pisye polskich ynakw ,dyiđ nie pogadamz Zo > . Domyślam się, że niedoskonałość redakcji powyższej treści to wina klawiatury a nie opolskiej przypadłości. Odpowiedz Link Zgłoś
andkolo Re: Chore wilki:(( 17.06.05, 21:41 Już jest dobrze.Czasami diadeł ogon wkręci w klawiaturę i litera Y jest jak Z,a polskie znaki giną we mgle niebytu. Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: Chore wilki:(( 17.06.05, 22:11 ooo wlasnie ja tez tak mam, czasami y zamienia sie w z i brak polskich znakow. A zawsze jak pisze w Internet Explererze, to wogole nie mam polskich znakow ( jak teraz) co to moze byc? Przestawialam juz czcionki i nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
andkolo Re: Chore wilki:(( 17.06.05, 23:21 Lekarstwo : Nacisnąć jednocześnie klawisze Shift i Ctrl ,pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
korwin3 Re: Chore wilki:(( 17.06.05, 23:34 A ja tam ciaglę myslę ,że Wilkowi w Opolu to nie wysiadło gardełko tylko to było właśnie to "coś". Teraz może chłopak ciągnie równo i nie pomoze nawet wniesienie na scenę. Trza było zrobić przerwę. Odpowiedz Link Zgłoś