Dodaj do ulubionych

British school

21.07.05, 11:14
Czesc,
macie jakieś informacje o tej szkole angielskiego?
Obserwuj wątek
    • teba18 Re: British school 07.08.05, 21:23
      ja jak sie dowiadywalam o kursy przygotowywujace do nowej matury to dam poszlam,
      pierwsze wrazenie super, kolezanka tam chodzila byla zadowolona ja poszlam do
      projectu (obok targowiska) i jestem zachwycona :] (maturka oczywiscie zdana)
      • qbek_11 Re: British school 09.08.05, 20:22
        teba18 napisała:

> ja jak sie dowiadywalam o kursy przygotowywujace do nowej matury to dam poszlam
        > ,
        > pierwsze wrazenie super, kolezanka tam chodzila byla zadowolona ja poszlam do
        > projectu (obok targowiska) i jestem zachwycona :] (maturka oczywiscie zdana)

A jakiś adres możesz podać?
        • teba18 Re: British school 10.08.05, 17:19
          to jest w tym samym budynky co koneser :D tylko ta szkola jest na gorze. jak
          jedziesz od strony miasta to skrecasz przed targowiskiem w prawo i to jest w
          takim zielonym budynku :D szczerze polecam
    • s.nowacki1988 Re: British school 07.08.14, 09:42
      Jest to jedna z największych szkół językowych w Warszawie. Mają wiele placówek w Polsce. Odnośnie oferty? Jest w czym wybierać począwszy od indywidualnych potrzeb, a kończąc na konkretnych specjalizacjach branżowych. Prowadzą także kursy językowe dla firm, więc myślę że w skrócie odpowiedziałem na Twoje pytanie :)

www.bs-ict.pl/
      • 3goust Re: British school 07.08.14, 14:59
        a kryształową łopatę i kilof górnika otrzymuje s.nowacki1988 pracownik britiszscool;)
        • qbek_11 Re: British school 18.08.14, 22:06
          dokładnie
          a jakieś inne szkoły w L-wie możecie polecić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka