qbek_11 21.07.05, 11:14 Czesc, macie jakieś informacje o tej szkole angielskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teba18 Re: British school 07.08.05, 21:23 ja jak sie dowiadywalam o kursy przygotowywujace do nowej matury to dam poszlam, pierwsze wrazenie super, kolezanka tam chodzila byla zadowolona ja poszlam do projectu (obok targowiska) i jestem zachwycona :] (maturka oczywiscie zdana) Odpowiedz Link Zgłoś
qbek_11 Re: British school 09.08.05, 20:22 teba18 napisała: > ja jak sie dowiadywalam o kursy przygotowywujace do nowej matury to dam poszlam > , > pierwsze wrazenie super, kolezanka tam chodzila byla zadowolona ja poszlam do > projectu (obok targowiska) i jestem zachwycona :] (maturka oczywiscie zdana) A jakiś adres możesz podać? Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: British school 10.08.05, 17:19 to jest w tym samym budynky co koneser :D tylko ta szkola jest na gorze. jak jedziesz od strony miasta to skrecasz przed targowiskiem w prawo i to jest w takim zielonym budynku :D szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
s.nowacki1988 Re: British school 07.08.14, 09:42 Jest to jedna z największych szkół językowych w Warszawie. Mają wiele placówek w Polsce. Odnośnie oferty? Jest w czym wybierać począwszy od indywidualnych potrzeb, a kończąc na konkretnych specjalizacjach branżowych. Prowadzą także kursy językowe dla firm, więc myślę że w skrócie odpowiedziałem na Twoje pytanie :) www.bs-ict.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
3goust Re: British school 07.08.14, 14:59 a kryształową łopatę i kilof górnika otrzymuje s.nowacki1988 pracownik britiszscool;) Odpowiedz Link Zgłoś
qbek_11 Re: British school 18.08.14, 22:06 dokładnie a jakieś inne szkoły w L-wie możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś