Dodaj do ulubionych

internet przez SSTP

25.07.05, 11:36
Czy mi się wydaje czy nasza SSTP zwiększyła przepustowość łącza ze 128 na 256
kB/s a jak dobrze idzie to prawie jak 384 kB/s
Zauważyliście zmianę?
Obserwuj wątek
    • ptaku Re: internet przez SSTP 25.07.05, 12:11
      Ja troszke z innej beczki, mianowicie musialem wymienic ostatnio kompa z
      szybszego na wolniejszy a na tym zlomie jest win 98, i tutaj pytanie wie ktos
      jak zainstalowac modem (thompson) od SSTP na win98, te cholerstwo wogole nie
      widzi sterow na plytce.
      • e-legionowo Re: internet przez SSTP 25.07.05, 18:02
        ptaku napisał:

> Ja troszke z innej beczki, mianowicie musialem wymienic ostatnio kompa z
        > szybszego na wolniejszy a na tym zlomie jest win 98, i tutaj pytanie wie ktos
        > jak zainstalowac modem (thompson) od SSTP na win98, te cholerstwo wogole nie
        > widzi sterow na plytce.

zapewne na plytce jest cos takiego jak setup lub install,
        zapewne trzeba to zainstalowac, taki rodzaj menadzera do danego sprzetu ktory
        wlasnie instalujesz,
        przy przesiadaniu sie z Win Me a zwlaszcza z WinXp, musisz sie przyzwyzaic ze
        98ka nie ma zintergowanych w systemie wielu rodzajow urzadzen, zwlaszcza
        nowszych generacji
        zapewne modem jest ze zlaczem USB

oczywiscie to tylko gdybanie na podstawie odrobiny wlasnego doswiadczenia
      • domelu Re: internet przez SSTP 25.07.05, 20:38
        ptaku napisał:

> Ja troszke z innej beczki, mianowicie musialem wymienic ostatnio kompa z
        > szybszego na wolniejszy a na tym zlomie jest win 98, i tutaj pytanie wie ktos
        > jak zainstalowac modem (thompson) od SSTP na win98, te cholerstwo wogole nie
        > widzi sterow na plytce.

podaj troche wiecej informacji, to modem 'kablowy'? jaki dokladnie model
        thompsona? to Windows 98, czy Windows 98 SE?

btw. SSPT nie ma BOKu..?
        • ptaku Re: internet przez SSTP 26.07.05, 08:07
          SSTP nie ma BOK-u niestety.

Na plytce nie ma zadnych plikow typu instal, satup itd. Jest jedynie instalka
          Acrobata i instrukcja w PTF. Jest jeszcze taki pliczek "Netcam" i Win XP jego
          lapal za sterowniki a win 98 nie chce go przyjac. MOdel motemy to RH cos tam
          nie pamietam cyferek. Jest podlaczany przez USB, Win98 wykrywa go jakio
          nieznane urzadzenie i za cholere nie widzi nic na plytce. Dodam tylko ze XP po
          pokozaniu cd odrazy lapal sterowniki i instalowal ta pudlo jako karte sieciowa.
          Probowalem na okretke z 98 tez wsklazac mu urzadzenie jako karta sieciowa ale
          nic to nie dalo, dzis bede dzwonil do SSTP moze trafie na czarodziejska chwile
          gdy odbierze ktos zorientowany w temacie.

P.S. Na stronce producenta sa stery tylko do XP ale ja dobrze pamietam ze jak
          mialem instalacje neciuku to ci magicy jakos go odpalili pod 98 tyle ze mnie
          wetdy w domku nie bylo i nie moglem podejrzec jak to robia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka