expander.max 25.07.05, 11:36 Czy mi się wydaje czy nasza SSTP zwiększyła przepustowość łącza ze 128 na 256 kB/s a jak dobrze idzie to prawie jak 384 kB/s Zauważyliście zmianę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptaku Re: internet przez SSTP 25.07.05, 12:11 Ja troszke z innej beczki, mianowicie musialem wymienic ostatnio kompa z szybszego na wolniejszy a na tym zlomie jest win 98, i tutaj pytanie wie ktos jak zainstalowac modem (thompson) od SSTP na win98, te cholerstwo wogole nie widzi sterow na plytce. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: internet przez SSTP 25.07.05, 18:02 ptaku napisał: > Ja troszke z innej beczki, mianowicie musialem wymienic ostatnio kompa z > szybszego na wolniejszy a na tym zlomie jest win 98, i tutaj pytanie wie ktos > jak zainstalowac modem (thompson) od SSTP na win98, te cholerstwo wogole nie > widzi sterow na plytce. zapewne na plytce jest cos takiego jak setup lub install, zapewne trzeba to zainstalowac, taki rodzaj menadzera do danego sprzetu ktory wlasnie instalujesz, przy przesiadaniu sie z Win Me a zwlaszcza z WinXp, musisz sie przyzwyzaic ze 98ka nie ma zintergowanych w systemie wielu rodzajow urzadzen, zwlaszcza nowszych generacji zapewne modem jest ze zlaczem USB oczywiscie to tylko gdybanie na podstawie odrobiny wlasnego doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
domelu Re: internet przez SSTP 25.07.05, 20:38 ptaku napisał: > Ja troszke z innej beczki, mianowicie musialem wymienic ostatnio kompa z > szybszego na wolniejszy a na tym zlomie jest win 98, i tutaj pytanie wie ktos > jak zainstalowac modem (thompson) od SSTP na win98, te cholerstwo wogole nie > widzi sterow na plytce. podaj troche wiecej informacji, to modem 'kablowy'? jaki dokladnie model thompsona? to Windows 98, czy Windows 98 SE? btw. SSPT nie ma BOKu..? Odpowiedz Link Zgłoś
ptaku Re: internet przez SSTP 26.07.05, 08:07 SSTP nie ma BOK-u niestety. Na plytce nie ma zadnych plikow typu instal, satup itd. Jest jedynie instalka Acrobata i instrukcja w PTF. Jest jeszcze taki pliczek "Netcam" i Win XP jego lapal za sterowniki a win 98 nie chce go przyjac. MOdel motemy to RH cos tam nie pamietam cyferek. Jest podlaczany przez USB, Win98 wykrywa go jakio nieznane urzadzenie i za cholere nie widzi nic na plytce. Dodam tylko ze XP po pokozaniu cd odrazy lapal sterowniki i instalowal ta pudlo jako karte sieciowa. Probowalem na okretke z 98 tez wsklazac mu urzadzenie jako karta sieciowa ale nic to nie dalo, dzis bede dzwonil do SSTP moze trafie na czarodziejska chwile gdy odbierze ktos zorientowany w temacie. P.S. Na stronce producenta sa stery tylko do XP ale ja dobrze pamietam ze jak mialem instalacje neciuku to ci magicy jakos go odpalili pod 98 tyle ze mnie wetdy w domku nie bylo i nie moglem podejrzec jak to robia. Odpowiedz Link Zgłoś