ptaku 08.11.05, 11:18 Witam Czy jest w naszych okolicach jakis warsztat/fachowiec naprawde znajacy sie na LPG. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polokokt Re: LPG 08.11.05, 11:49 ja korzystam z uslug warsztatu na ul. Wrzosowej (chyba nr.11) i nie narzekam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: LPG 08.11.05, 11:49 w sumie to powinienem sprostowac :) korzystalem, raz zalozylem i po roku bylem na kontroli. Wszystko dziaa bez najmniejszych prblemow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: LPG 08.11.05, 11:53 ptaku napisał: > Witam > > Czy jest w naszych okolicach jakis warsztat/fachowiec naprawde znajacy sie na > LPG. wszystko zalezy od instalacji jaka masz/planujesz zalozyc, calkiem niezly jest magik na ul. Ogrodowej ostatni budynek przed piekarnia, ale z tego co wiem od tylko prowadzi serwis, nie montuje, i dobre bo zaczyna prace chyba od 15-16tej i czynne ma do 20-21 Odpowiedz Link Zgłoś
alealex Re: LPG 10.11.05, 14:19 polecam pana Kruszewskiego właśnie z Ogrodowej. Zakładałem u niego w sumie 3 instalacje i nie mialem absolutnie zadnych problemow. Nie naciaga, nie probuje robic czegos na sile. Z tego co wiem to przyjezdzaja do niego ludzie z W-wy na poprawki tego co inni sknocili. Rzeczywiscie problemem jest tylko dostac sie do niego jest praktycznie po 16 i czasami trzeba sie wystac w kolejce, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
wwww14 Unikaj warsztau instalującego LPG ` 20.01.06, 22:57 Unikaj DT Gas System a nie baedziesz miał kłopotów z instaacja i autem Odpowiedz Link Zgłoś