Dodaj do ulubionych

faceci - stop

11.11.05, 14:55
to informacja dla panów którzy nie respektują znaku STOP na początku ulicy
Złotej przy sklepiku BAŚ i skręcają w kolejową :

jak się wam śpieszy to proponuję helikopter kupić, mniej znaków w strefie
powietrznej, bo ja przez jakiegoś barana nie zamierzam się rozwalić... !!!!!

wyprzedzanie na zakręcie na drugiego
brak reakcji na znak stop
wymuszanie pierszeństwa na pojeździe z lewej
nie będę kląć na forum ale przydałoby się burakom nagadać !!!!

pacanów powinni wysłać na kurs coby sobie powtórzyli...
Obserwuj wątek
    • aganiok32 niestety nie ma komu pilnować porządku na drogach 11.11.05, 16:09
      jakby taki baran - potencjalny morderca- zapłacił raz czy drugi baaaardzo
      wysoki mandat - zapewne pomyślałby 2 razy zanim zrobiłby ponownie coś
      takiego....
      • zuzka323 Re: niestety nie ma komu pilnować porządku na dro 11.11.05, 16:13
        chyba mylisz się aguś:(
        faceci znani są z tego że myślą po a nie przed:((

a swoją drogą wiecie czym różni się facet od deski sedesowej???
        • segowia0 Re: niestety nie ma komu pilnować porządku na dro 11.11.05, 16:44
          no chyba dziewczyny posuwacie sie za daleko...generalizowanie nigdy nie prowadzi
          do prawidlowych wnioskow, a jesli maja panie problemy z facetami polecam
          forum-Feminizm.
          Rowniez ja gdybym tylko sechcial podalbym setki przykladow na temat bledow
          kobiet za kierownicą, ale znam tez setki dobrych albo nawet bardzo dobrych
          kobiet-kierowcow
          • aganiok32 no i dostało się nam hihi ;-) 11.11.05, 17:16

• zuzka323 testosteron + kompleksy..... 11.11.05, 18:43
              • segowia0 Re: testosteron + kompleksy..... 11.11.05, 19:02
                tak sobie to tlumacz, ale przemysl jeszcze raz i sie zastanow...
                a kawaly o desce sedesowej to za wysoki poziom dla mnie, wiec wybacz pewnie nie
                zrozumiem.
                • zuzka323 Re: testosteron + kompleksy..... 11.11.05, 19:32
                  przemyslałam już dawno, to wynik obserwacji X osobników płci męskiej....

z deską to proste...."niczym się nie różnią albo zajęci albo pos...ani"

jeśli nie rozumiesz... to cóż nie mój problem...
                  • e-legionowo Re: testosteron + kompleksy..... 11.11.05, 19:45
                    zuzka323 napisała:

> przemyslałam już dawno, to wynik obserwacji X osobników płci męskiej....
                    >
                    > z deską to proste...."niczym się nie różnią albo zajęci albo pos...ani"
                    >
                    > jeśli nie rozumiesz... to cóż nie mój problem...

o ktos ma zly humor, czy warto go wyladowywac na forum?
                    mozesz kogos nieoczekiwanie obrazic, a takie jest Twoje zamierzenie?
                  • segowia0 Re: testosteron + kompleksy..... 11.11.05, 21:31
                    chyba nie do konca zrozumialas moja ironie.
                    - apropos obserwacji X osobnikow - osrodki badania opinii publicznej tez
                    przebadaly tysiace Polakow i pokazaly nam swoje sondaze a kazdy przeciez wie
                    jaki okazal sie wynik wyborow - wiec daru sobie swoje wyniki bo sie lekko
                    pognebiasz..
                    I to tyle co mam do powiedzenia w tym temacie.
                    • zuzka323 Re: testosteron + kompleksy..... 11.11.05, 22:08
                      Czyżby ego ucierpiało??

a może nie jesteś przyzwyczajony do innego zdania niż twoje własne?
                      • segowia0 Re: testosteron + kompleksy..... 11.11.05, 22:13
                        chyba jednak ciezko u Ciebie z rozumieniem czytanego tekstu, ale na to juz nic
                        nie poradze.
                        ale to juz nie jest temat na to forum
                        • zuzka323 Re: testosteron + kompleksy..... 11.11.05, 22:20
                          nie rozśmieszaj mnie....
                          utwierdzasz mie tylko w temacie...
                          • pkownacki Re: testosteron + kompleksy..... 12.11.05, 00:33
                            OJ Zuzka Zuzka...
                            mysle, ze pora na EOT
                  • e-legionowo Re: testosteron + kompleksy..... 12.11.05, 02:56
                    zuzka323 napisała:

> przemyslałam już dawno, to wynik obserwacji X osobników płci męskiej....
                    >
                    > z deską to proste...."niczym się nie różnią albo zajęci albo pos...ani"
                    >
                    skoro tak uwazasz to przerzuc sie na kobiety, tu bedziesz miala wieksze pole do
                    popisu
        • polokokt Re: niestety nie ma komu pilnować porządku na dro 11.11.05, 22:21
          zuzka323 napisała:

> chyba mylisz się aguś:(
          > faceci znani są z tego że myślą po a nie przed:((

w przeciwienstwie do kobiet ktore nawet "po" maja problemy z wymysleniem czegos
          sensownego ;)

Pozdrawiam
          • zuzka323 Re: niestety nie ma komu pilnować porządku na dro 11.11.05, 22:25
            tu niestety musze się zgodzić z Tobą:)
            czasami i tak bywa:))
      • e-legionowo Re: niestety nie ma komu pilnować porządku na dro 11.11.05, 19:42
        no tak, tylko ze jak przychodzi do placenia mandatu to czesc kobietek zaczyna
        kokietowac policjantow i albo konczy sie na pouczeniu albo na baaardzo niskim
        mandacie :P

a co do wypowiedzi, ktore uogolniaja i wprowadzaja "odpowiedzialnosc zbiorowa"
        zawsze mnie to drazni, niezaleznie czy dotycza kobiet czy mezczyzn.
        • zuzka323 Re: niestety nie ma komu pilnować porządku na dro 11.11.05, 19:44
          też możesz kokietować, w czym problem??:)))))
          pretensja do garbatego....
        • w.iwo rany, ale się narobiło.... 12.11.05, 17:42
          nie jestem feministką.... mężczyźni są bardzo potrzebni... ;o)
          i nie chcę generalizować.... ale szybki facet popapraniec ;o> to jedno a baba co
          zastanawiała się co znaczy taki znak z krzyżykiem to drugie... (jak się
          wnerwiłam i ruszyłam ... to ona też się zdecydowała... może chciała naprawić
          samochód moim kosztem, powie ktoś, ale roztargnienie w oczach tej pani mówiło
          samo za siebie)...

nieważne czy samiec czy samiczka, ale jaki kierowca ! w końcu nie zamierzam z
          nim (nią) sypiać tylko zostawić z tyłu .... pozdr
        • w.iwo spotykając POLICJANTA ... 12.11.05, 17:49
          gdy mówi mi jaka pani szybka i gorąca .... odpowiadam: szybka ...skądże... i
          zakładam nogę na nogę, i ruszam rzęsami....a gdyby szanowny pan depilował nogi
          to też by wykorzystywał co nam Bozia dała .... :o)

p.s. no raz mi się zdarzyło.... na trasie Wa-wa Kraków ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka