agamroz 23.11.05, 09:54 Kochani, czy ktos z Was wie cos na temat tej przychodni, a przede wszystkim o prof. Jerzym Jasielskim?? Warto tam sie udac i zostawic za wizyte 50PLN czy tez lepiej poszukac innego ortopedy? Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychomaszyna Re: Osteon??? 23.11.05, 14:35 Przecież ten gabinet jest w Częstochowie. Masz forum Zdrowie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22, gdzie ludzie z całej Polski powiedzą Ci, jakie mają doświadczenia. Wątpie, że ktoś w Legionowie korzystał. Wystarczy trochę pomyśleć nad tym jak najlepiej osiągnąć cel. Legionowskie forum nie gwarantuje dobrej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 niekoniecznie w Częstochowie 23.11.05, 15:39 OSTEON Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Gmina: Legionowo Adres: pl. Zwycięstwa 2a Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: niekoniecznie w Częstochowie 23.11.05, 16:06 No to w takim przypadku wycofuję wszystkie swoje uwagi. Po prostu wrzuciłem Osteon w Google i to wypadło jako pierwsze. Zakres działalności się zgadzał. Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 mnie się skojarzył szyld, z całą pewnością 23.11.05, 16:14 jest gdzieś w okolicy Warszawskiej.... ot pamięć wzrokowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiekk21 Re: Osteon??? 23.11.05, 19:44 Hmmm, w sprawie Osteonu nic chyba nie powiem, ale jako ortopedę polecam dr Trubę. Przyjmuje w przychodni prywatnej w Michałowie :( i zdaje się na Mickiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
magdak5 Re: Osteon??? 24.11.05, 15:50 Cześć !!! Moja znajoma chodzi i poleca. Natomiast moją mamę na stawy operował jego ojciec, a potem nagle zmarł. Może warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś