guayazyl1 26.11.05, 16:42 prosze sie tu wpisac przed imieninami co bysmy wiedzieli komu skladac zyczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eklerk Re: Imiennik 26.11.05, 17:28 Andrzej :)))) Skorpion :))) Niezły model :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Imiennik 26.11.05, 17:31 skorpion...jak raz podpadniesz bedzie pamiętał całe życie. Ale z drugiej strony strasznie kochane stworzenia...mówie oczywiście o facecie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 lubię skorpionki :-) 26.11.05, 22:00 ale tylko w wydaniu męskim ;) "Kobietą prawdomówną bywa najczęściej kobieta małomówna" Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Imiennik 28.11.05, 11:44 święta Agnieszka a diabeł w niej mieszka bliźniak Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: Imiennik 28.11.05, 14:10 zuziknatropie napisała: > święta Agnieszka a diabeł w niej mieszka > bliźniak co do Agnieszki - jak najbardziej się zgadzam... byk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Imiennik 28.11.05, 16:24 ludzie to som... i co z tego, ze wiem...ze mamy trzy Agnieszki.prosilem zeby napisac kiedy te imieniny...rozumita? K i e d y !!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Imiennik 28.11.05, 19:10 zadeklarowane okolice uorodzin czyli znak zodiaku naprowadzaja na konkretny termin Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: Imiennik 28.11.05, 20:38 spokojnie... spokojnie.... przypomnę się tuż przed dniem babci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martyna.j Re: Imiennik 29.01.06, 23:53 aretah napisała: > spokojnie... spokojnie.... przypomnę się tuż przed dniem babci ;) No i nie przypomniałaś, a więc spóźnine serdeczności dla Ciebie i wszystkich Agnieszek :) Ja nieskromnie napiszę, że jutro "Martyny" (tj. 30.01) :D Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: Imiennik 30.01.06, 07:50 martyna.j napisała: >> Ja nieskromnie napiszę, że jutro "Martyny" (tj. 30.01) :D No to Tobie i wszystkim innym Martynom zyczę dużo słonca,uśmiechu i mnóstwa życzliwych ludzi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Imiennik 30.01.06, 09:44 kochani, to podpadłam na całej linii, bo jak się przyznam Żem kobieta i skorpion będzie dym ;o) ale nie przerażajcie się, skorpionice z ostatniego trymestru są łagodne jak ... baranki ;o) Najgorsze są te z początku, wiem co mówię bo w rodzince mojej obrodziło w jadowite panie.... co do imienin obchodzę je zwykle na trawniczku wśród stokrotek i w maju Odwagi w spełnianiu marzeń dla Agnieszek i Martyn ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
rsankor Re: Imiennik 30.01.06, 14:21 To ja też się dokładam do życzeń. Wszystkiego najlepszego dziewczynki :) MARTYNA: INTELIGENCJA: Bogata, pełna, syntetyczna. Chwytają w lot całość zagadnienia. Trzeba jednak uczyć te dziewczęta, aby nie lekceważyły szczegółów i dokładnie studiowały każdy problem. UCZUCIOWOŚĆ: Zaborcze, ale bez przesady. Cechuje je pewna rezerwa: nie lubią wywlekać swych uczuć na światło dzienne. MORALNOŚĆ: Zdarza się, że moralność podąża u nich za działaniem, niczym intendentura za armią. Jeśli wyda im się to użyteczne, mogą zmienić wyznanie. PODSUMOWANIE: Jak na kobiety mają bardzo silny charakter. Te "kobiety ciszy" posiadają tajemną moc... więciej: www.imiennik.pl/index.php?ids=1,86 Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Imiennik 30.01.06, 16:32 dzis dla kazdej Martyny pomarancze i mandaryny (tak mi sie zrymowalo) photobucket.com/albums/a224/detektyw/?action=view¤t=martyna.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
martyna.j Re: Imiennik 31.01.06, 01:14 Wielkie dzięki za wszystkie życzenia... Buziaczki 217.74.70.37/media/img/84/84602.gif Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Imiennik 08.12.06, 20:37 przyznac mi sie kto wczoraj obchodzil imieniny? dla ulatwienia - osobowość: niespokojny mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: Imiennik 09.12.06, 13:37 urodzona 30 września,czyli waga..spokojna i zrównoważona..imieniny 24 grudnia.tylko raz w roku..jako dziecko byłam pokrzywdzona,bo dostawałam jeden prezent na imieniny i gwiazdkę..teraz zresztą tez.. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Imiennik 10.12.06, 18:26 ten watek przypomniałem bo zdaje mi sie, ze były ostatnio imieniny Szeryfa. ale Szeryf sie nabzdyczył albo naindorzył i gdzies przepadł. Odpowiedz Link Zgłoś