anliwong 18.05.10, 11:04 CZEŚĆ DZIEWCZYNY ! SZUKAM DOBREGO STOMATOLOGA, DLA DWULATKA, W LEGIONOWIE. MOŻE ZNACIE KOGOŚ ODPOWIEDNIEGO.DZIECKO MA PRÓCHNICĘ A NIE CHCE, U DENTYSTY, NAWET BUZI OTWORZYĆ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.iwo Re: STOMATOLOG DZIECIĘCY 19.05.10, 12:36 chodzę do dr Seroki w Dent Luxie wzbudza zaufanie warto umówić się i chodzić towarzysko kilka rady żeby dziecko się oswoiło... ale są też trudne przypadki - znajoma usypiała malucha, żeby wykonać kompleksowe leczenie ------- dziki humor wowówkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: STOMATOLOG DZIECIĘCY 19.05.10, 14:42 Nie mam teraz namiarow, ale na Aluzyjnej jest taki gabinet i przyjmuje dentystka (kobieta), ma rewelacyjne podejscie do dzieci. Ja wlasnie znalazlam namiary gdzies na forum GW i podjechalismy, bo moj Misiek w ogole trudny pacjent i nie chce w ogole dac sie dotknac innym ludziom. Bylo warto Odpowiedz Link Zgłoś
milly85 Re: STOMATOLOG DZIECIĘCY 02.05.12, 12:11 a ja polecam gabinet przy Batorego 6. nazwiska lekarza sobie nie przypomnę, ale z tego co wiem, to przyjmuje tylko on, bo jest to gabinet prywatny pan ma rewelacyjne podejście, a wiem, bo leczę się u niego od paru dobrych lat, a dentysty zawsze bałam się jak ognia teraz nie zdążę jeszcze usiąść na fotelu a już mam przygotowane znieczulenie, bez którego nie dam sobie nic zrobić :p także polecam nie tylko jako stomatologa dziecięcego. ja sama do innego nie pójdę nigdy Odpowiedz Link Zgłoś