bimm 08.12.05, 10:04 skoro Keech.. podrzuca nam adresy tygodnikow to moze zrobmy rankinga stron gminnych??moj faworyt??chyba wszystkie sa identyczne..poza Serockiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aganiok32 Re: ocena stron gmin 08.12.05, 11:43 Taaak, za to Serocka strona to czysta propaganda na cześć urzędującego burmistrza. Aż niedobrze się robi od tych słodkości ;-) Uważam, ze jest bardzo nieprofesjonalnie prowadzona. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: ocena stron gmin 08.12.05, 12:46 Najprzyjazniejsze dla uzytkownika ;) sa moim zdaniem www.jablonna.pl www.legionowo.pl moze malo ciekawa grafika ale chyba jezlei chodzi o takie wirtryny to proste rozwiazania sa najlepsze... najlatwiej znajduje to czego szukam... nie dostaje oczoplasu ;) korzytanie mnie nie meczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annie13 Re: ocena stron gmin 08.12.05, 12:48 nie odnoszę wrażenia, aby te strony były "przyjazne". mało czytelne, brak aktualności. nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: ocena stron gmin 08.12.05, 12:55 nie porywam sie na ocene zawrtosci ;) jak dla mnie logiczna architektura... oczywiscie kazdy z nas kieruje sie innymi herystykami oceniajac wrtosc estetyczna i uzytkowa i mysle ze trudno stwozyc witryne ktora zachwycila by wszystkich... no i jak wiadomo jak to jest z produktami uniwersalnymi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
keechaczu Re: ocena stron gmin 08.12.05, 23:23 strony www.legionowo.pl www.nieporet.pl www.jablonna.pl www.wieliszew.pl sa zaprojektowane przez ta sama firme...i nie jest to moze ideal ale jakis poziom trzymaja na stronie Jablonny poraza nieciekawy napis Jablonna a co do Serocka -Aganiok - mysle, ze choc Serock to nie moja gmina to znam wiecej stron na ktorych bardziej sie wypisuje laurki dla rzadzacych. Serock przez pewien czas wyprzedzal inne gminy o cala dlugosc w kategorii estetyki strony, ale po renowacji www serwisow Serock zostal w tyle. Chocby wziac taka mape gminy... na stronie Wieliszewa i Nieporetu jest naprawde swietnie, Jablonna tez ok i Legionowo mape poprawilo a Serock??ma tylko mape miasta a gdzie reszta?? Odpowiedz Link Zgłoś
capacity Re: ocena stron gmin 09.12.05, 11:58 Mapa Legionowa to porażka, jak mam znaleźć ulicę, skoro nie ma skorowidzu nazw ulic, jeśli ktoś się orientuje gdzie ona może się znajdować to nie ma problemu, ale jeśli nie mam pojęcia gdzie ona jest to szukaj wiatru w polu. Odpowiedz Link Zgłoś