zuziknatropie 10.03.06, 09:59 Wszystkiego najlepszego dla naszych Panów:)) ************************************************ img140.imageshack.us/img140/2589/a5fi.jpg img140.imageshack.us/img140/4324/b9gn.png img158.imageshack.us/img158/8697/d7eu.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.iwo Re: ..dla Panów 10.03.06, 16:00 czyżby dziś był "Dzień Chłopaka" ? ups... ---------------------------------- Tam, gdzie mieszkasz, już biało od śniegu ... Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: ..dla Panów 11.03.06, 18:41 spóźnione dzięki, chociaż po piwo trzeba było wyjść do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: ..dla Panów 13.03.06, 14:40 spóźnione, ale serdeczne życzenia.... ja sama dowiedziałam się w ostatniej chwili właśnie od Was (ogłupiona przez Dzień KObiet) .... kochani, znacie moje zdanie o mężczyznach :o) życzę Wam, przez cały rok, żebyście spełniali swoje marzenia i gonili za białym króliczkiem... ---------------------------------- Tam, gdzie mieszkasz, już biało od śniegu ... Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo poezja dla panów 13.03.06, 16:02 Dziś na mą skrzynkę przyszła taka poezja... " Poprzez wicher i słotę, Przez bezkresną dal śnieżną, Poprzez żar i spiekotę, Przez pustynie bezbrzeżną, Poprzez kry, poprzez lody, Przez odwieczne zmarzliny, Poprzez bagna i wody, Nieprzebyte gęstwiny Poprzez leśne dąbrowy, Poprzez stepy i knieje, Poprzez mroczne parowy, W których nigdy nie dnieje I gdzie płoszą się sowy, Gdy złe jęknie lub strzyga, A dawięk słyszac takowy, Serce w trwodze zastyga... Niezrażony ciemnoscia, Która mrozi głusz dzika, Sam na sam z samotnoscią, Co do szpiku przenika, Pełen hartu i woli, Podpierajac sam siebie, Majac zamiast busoli Krzyż Południa na niebie Pokonujac złe żądze, Wietrzac wrogów w krąg wielu, Ufny, iż nie zabładzę, Idę naprzód, do celu. Drogi mej nie wytyczy Ni głos werbla, ni cytra, Póki starczy mi siły, Idę ja po pół litra." dzieło anonimowe, ale super ;o) ---------------------------------- Tam, gdzie mieszkasz, już biało od śniegu ... Odpowiedz Link Zgłoś