ewa.gs 25.04.06, 15:07 bardzo proszę, jeśli ktoś zna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narewa Re: tel. do dr. mateuszczyk - wizyta prywatna - p 25.04.06, 21:27 zastanawia mnie taka forma poszukiwań nr tel..czy nie łatwiej i szybciej np,do przychodni zadzwonić,albo zajrzeć do ksiażki telefonicznej..Jak widzę,do tej pory nikt nie odpisał..Czy jeszcze czekasz na tę informację.? Odpowiedz Link Zgłoś
clakier Re: tel. do dr. mateuszczyk - wizyta prywatna - p 26.04.06, 09:06 pani ewo - wysłałam mailem :) natomiast tak wogóle to na google można znaleźć - pani doktor jest/była? pełnomocnikiem SLD w powiecie legionowskim i podali na stronie jej numer komórki :) mam nadzieję, że aktualny.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
keechaczu Re: tel. do dr. mateuszczyk - wizyta prywatna - p 27.04.06, 11:18 swoja droga to ciekawe czemu T i O nie lubi tak tej pani doktor, bo zawsze jak daja jej zdjecie to az strach sie patrzec - każdego można złapać z nieprzyjemną miną, ale żeby tak nieustannie puszczać takie niekorzystne zdjecie to chyba nie przypadek. Znam ta pania tylko z plakatow wyborczych SDPL. Moze chodzi wlasnie o ta jej przynaleznosc partyjna?? Odpowiedz Link Zgłoś