himen2 14.05.05, 00:05 Hej, chciałem zapytać o co chodzi z tym kopytkiem z ostatniej reklamie plusa, bo troszke tego nie rozumiem :))?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: KOPYTKO z reklam plusa 14.05.05, 09:57 a bo to jest bardzo trudne słowo tak jak na przykład metafora albo ta a.... Mumio są super, nie widziałam jeszcze tej reklamy z babeczką, bo zazwyczaj na czas reklam lecę do kuchi. Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: KOPYTKO z reklam plusa 14.05.05, 09:59 :-))) Mnie w tej reklamie najbardziej śmieszy to wypowiedziane pod nosem "masz!". Nie wiem, czemu. :-) Ale nawet teraz, jak sobie to przypominam, podśmiewam się jak głupi. . Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: KOPYTKO z reklam plusa 14.05.05, 10:07 ja też wszystkich uciszam jak są reklamy z Mumio, bo na ogół jak się reklamy zaczynają tez lecę do kuchni pozmywać albo herbaki zrobić (nie chwaląc się opanowałam w bardzo wysokim stopniu gotowanie podczas przerw na reklamy). Babeczki nie widziałam też jeszcze:( Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka tutaj są przecież :) 14.05.05, 10:33 www.plusgsm.pl/nasze_reklamy/ chyba wszystkie :D Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: tutaj są przecież :) 14.05.05, 10:48 No właśnie nie ma tej najnowszej z babeczką :) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: tutaj są przecież :) 14.05.05, 11:48 o rzeczywiscie - ale pewnie fkrutce wrzucą :) Odpowiedz Link Zgłoś