Dodaj do ulubionych

nuda panie...nuda...

11.06.06, 19:28
czy was tu ktos bije po genitaliach jak nasz miszczu Endrju Gołota żescie sie
po kątach rozpierzchli?..czy może połobrażaliscie sie na siebie co nam
wychodzi najlepiej?..
a pare dni temu czytałem, że tu miejsce przyjazne i ludzie zacni.
to co? zamykamy na patyk?..
Obserwuj wątek
    • agniecha_zal Re: nuda panie...nuda... 12.06.06, 08:22
      ale o co chodzi? :)
      piękna pogoda i kazdy z niej korzystał...
    • aganiok32 Re: nuda panie...nuda... 12.06.06, 10:27
      w pełni się zgadzam. Nuda...
      • zuziknatropie Re: nuda panie...nuda... 12.06.06, 10:30
        Tych co ciągle narzekają zapraszam na przejażdżke ze mną. Obiecuje, że nie
        bedziecie ani spać ani nudzić się:))))
        • aganiok32 Dzięki, ja się nie nudzę, stwierdzam tylko 12.06.06, 11:21
          że cafe zrobiło się nudne.
          • zuziknatropie Re: Dzięki, ja się nie nudzę, stwierdzam tylko 12.06.06, 12:02
            cafe to ludzie którzy je tworzą...
            • zuziknatropie Re: Dzięki, ja się nie nudzę, stwierdzam tylko 12.06.06, 12:06
              którzy tworzą to miejsce...Wiec można mieć coś do powiedzenia lub nie. w sumie
              lepiej nic nie mówic niż głupio mówić...
              • zuziknatropie Re: Dzięki, ja się nie nudzę, stwierdzam tylko 12.06.06, 12:11
                a tak swoją drogą to może dobry znak. Bo oznacza że ludzie wolę real niż fikcje
                i kontakt z maszyną..Ja tam wole rozmawiać z żywą osobą, czuć zapach wiosny
                (już prawie lata), śmiać się i bawic w realu niż wylewać swoje żale w
                wirtualnym świecie...
                • psychomaszyna Re: Dzięki, ja się nie nudzę, stwierdzam tylko 12.06.06, 16:37
                  Proszę się nie czepiać maszyn.
                • guayazyl1 Re: Dzięki, ja się nie nudzę, stwierdzam tylko 12.06.06, 19:05
                  zuziknatropie napisała:
                  ...ludzie wolę real niż fikcje i kontakt z maszyną..Ja tam wole rozmawiać z
                  żywą osobą, czuć zapach wiosny, śmiać się i bawic w realu niż wylewać swoje
                  żale w wirtualnym świecie...
                  ---------------------------------------------------------------------------
                  przeciez ja nie twierdze, ze namalowane jablko jest lepsze niz to zerwane z
                  drzewa i nikomu takiego jablka nie polecam. internet jest tylko jedna z wielu
                  form organizowania sobie wolnego czasu. sama jednak przyznasz, ze gdyby nie on
                  nie poznalabys swojej polowki :) a ja nie znalazlbym swojej fanki :)
                  • zuziknatropie Re: Dzięki, ja się nie nudzę, stwierdzam tylko 12.06.06, 19:48
                    Gua słoneczko dobrze wiesz ze nie pozostaje mi nic innego jak posłusznie
                    przytaknąć Twojej wypowiedzi:) jak zwykle zresztą:)) Ale to co wcześniej
                    napisałam tyczyło się tych którzy boją sie wyjść do świata realnego...z różnych
                    przyczyn. A zapewniam Cie ze sa tacy...
                    • ralphie Re: Dzięki, ja się nie nudzę, stwierdzam tylko 14.06.06, 08:04
                      adresy! kontakty! wyciągnąć ich za uszy! ;)
                      Guay, sezon ogórkowy nastał i jakieś lenistwo człowieka ogarnia. Pewnikiem ludzie zaglądają ale jakoś tak kliknąć się nie chce, bynajmniej mi jakoś leniwe paluchy się zrobiły. Lato minie, wszyscy wrócimy jak wierny Lessie za monitory :)
                      • guayazyl1 Re: Dzięki, ja się nie nudzę, stwierdzam tylko 14.06.06, 17:01
                        ralphie napisał:
                        Lato minie, wszyscy wrócimy jak wierny Lessie za monitory :)
                        --------------------------------------------------------------
                        duze nadzieje pokladam w tym co napisales ralphie...naprawdę. za jakies sto dni
                        będziemy tu w komplecie. tylko gdzie ten koń co by sie usmial?..

aha...w sprawie tych adresow co napisales...
                        napisalem wlasnie lisciki do paru osob, ktore tu sporo napisaly, a teraz znikly
                        w tajemniczych okolicznosciach przyrody. i wiesz co?..zero reakcji z ich
                        strony. zeruńko...nawet pocaluj mnie w dupke...nic...a wiem , ze zyją.
                        trzebaby cafnąć kolezeństwo do tej klasy co elementarz wykladają.
    • joanna-z-buw Re: nuda panie...nuda... 12.06.06, 11:06
      :-)
    • psychomaszyna Re: nuda panie...nuda... 12.06.06, 16:38
      Mundial, mundial, mundial
      • aretah Re: nuda panie...nuda... 12.06.06, 22:59
        mundial mundialem, ale i zawody wędkarskie również...
        • w.iwo Re: nuda panie...nuda... 14.06.06, 17:31
          wcale tam nie nudno....
          sorki, faktycznie i ja też Was opuściłam

wyjazdy i gonitwa...
          ale sercem jestem z Wami haha
          pozdrawiam gorąco wszystkich ... dziewczyny całusy...

-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka