Dodaj do ulubionych

zmiana admina

15.11.05, 11:24
od tej pory bede to ja czyli Pawel K. a nie pkownacki, po prostu wole zeby
moim nazwiskiem wycierano sie w zwiazku z tym balaganem, ktory tu ostatnio
zapanowal -prosze nie mowic ze przesadzam ale doswiadczylem tego juz
bezposrednio i wprost na dosyc powaznym spotkaniu.
Adminem zostane, ale troche zmienie swoje podejscie.
Obserwuj wątek
    • aganiok32 no coż.... 15.11.05, 12:13
      jako jedna z osób "zaniżających poziom" WASZEGO ( jakby nie było ) forum nie
      zamierzam już zamieszczać w nim swoich wątków ani na nim pisać. Proponuję
      robić wstępną selekcję - najlepiej poprosić o xero dyplomu uczelni wyższej i
      zrobić sprawdzian z ortografii.
      Adieu.
      • keechaczu Re: no coż.... 15.11.05, 12:19
        ... to ze jestesmy slabi napisal ktos inny i tam zapraszam z pretensjami, ale
        skoro sama uznalas, ze nie chcesz pisac... trudno.
        Ale ja rowniez mam prawo uznac, ze nie chce tu figurowac z nazwiska.
        Szczerze wolalbym, zeby pojawial sie tutaj jeden watek dziennie, ale sensowny
        niz mydlo i powidlo... ale nie mozna miec wszystkiego
        • aganiok32 Jak widać na załączonym obrazku nie każdy może 15.11.05, 12:22
          być adminem...
          Może faktycznie przydałaby się zmiana admina na tym forum - niekoniecznie tylko
          kosmetyczna....
          • keechaczu Re: Jak widać na załączonym obrazku nie każdy moż 15.11.05, 12:26
            jestes raczej niekonsekwentna...z tym niepisaniem ;)
            Ale zawsze mozesz poprosic admina z gazeta.pl o zmiane admina.
          • zuzka323 Re: Jak widać na załączonym obrazku nie każdy moż 15.11.05, 12:37
            Aga myślę, że PRZEROST AMBICJI zaćmił niektórym logiczne myślenie...hihi

No cóż, najwyższa pora zmienić towarzystwo i podziękować za współprace. Niech
            zostaną tylko najmądrzejsi i ....dopiero wtedy powieje nudą....

ps. swoją droga podoba mi się stwierdzenie, że są trzy prawdy..

1. prawda
            2. święta prawda
            3. g....prawda

• keechaczu Re: Jak widać na załączonym obrazku nie każdy moż 15.11.05, 12:44
              wow
      • madzia69 Re: no coż.... 15.11.05, 12:45

nie zostawiaj mnie :) prosze ;)
        gdyby van gogh poddal sie tak latwo to co bybylo...
        Pan K jest niewatpliwym autorytetem i w wielu sprawach na pewno kierowalabym
        sie jego opinia, ale nie dam sie prezgonic ;)
        • keechaczu Re: no coż.... 15.11.05, 12:48
          nikogo nie przeganiam...ale chyba prawo do opinii mam
          pozdrawiam
        • zuzka323 Re: no coż.... 15.11.05, 12:49
          Madzia nie przegonić...ja po prostu nie widze sensu walczyć z wiatrakami:(
          Po co mam psuć sobie dzień i czytać czyjeś pseudo mądrości?
          • madzia69 Re: no coż.... 15.11.05, 12:58
            mysle ze takie polaczenie - taki mix ;) moze byc plusem ;)
            uwielbiam ludzi... roznych... wszytskich i mysle, ze od kazdego mozna sie
            czegos nauczyc... trzeba tylko umiec sluchac i patrzec ;)

a cha i pamietac trzeba ze kazdy konflit to potencjal :))
            • aganiok32 podpisuję się pod tym co napisałaś Madzia! 15.11.05, 13:27

• madzia69 Re: zmiana admina 15.11.05, 12:40
      Powiem Panu, ze bardzo mi przykro, jezeli uznal Pan udzial Swoj w forum jako
      rzecz wstydliwa ;(
      Dlaczego osoby majace cos do powiedzenia o NASZYM forum nie wypowiedza sie
      wlasnie tutaj tylko napastuja Pana na "powaznym spotkaniu"?

• zuzka323 Re: zmiana admina 15.11.05, 12:45
        ...to prawie tak jakby wielce szanowny admin wystąpił w Playboju...a teraz ma
        wstydliwą przeszłość....
      • keechaczu Re: zmiana admina 15.11.05, 12:45
        nie mi sie za nich tlumaczyc... ale mialem nieprzyjemnosci.
        • madzia69 Re: zmiana admina 15.11.05, 12:49
          dokad ten swiat zmierza...
          nie chce zeby ktos cierpial za moja glupote... ale do jasnej cholery to tak jak
          z dzieckiem alkocholika... ma poczucie winy ze ojciec to pijak!
      • e-legionowo Re: zmiana admina 16.11.05, 09:16
        madzia69 napisała:

> Powiem Panu, ze bardzo mi przykro, jezeli uznal Pan udzial Swoj w forum jako
        > rzecz wstydliwa ;(
        > Dlaczego osoby majace cos do powiedzenia o NASZYM forum nie wypowiedza sie
        > wlasnie tutaj tylko napastuja Pana na "powaznym spotkaniu"?
        >

moze dlatego ze znaja Pawla osobiscie jako osobe w pewnym sensie publiczna i
        ktora ma ugruntowana opinie u nich jako np.
        - wspoltworca i prezes Emki, a tym samym wspoltworca:
        - plazowego maratonu filmowego,
        - WorkCampu na ktorym "obcokrajowcy" pomagali w oczyszczaniu terenow nadzalewowych,
        - stypendiow dla zdolnej mlodziezy z pieniedzy uzbieranych z darowizn, aukcji i
        balu charytatywnego na ktorym byla prawie cala "smietanka" lokalna,
        - pracownik samorzadowy bynajmniej nie jeden z szeregowych m.in.koordynuujacy
        programy unijne

to tyle co mi przychodzi do glowy bez zbytniego trudzenia sie w poszukiwania,
        wszystko to robi spolecznie dla dobra innych osob, robi to bo lubi pomagac
        innym, gdyby robil to dla popularnosci i chwaly to spokojnie moglby byc w co 3
        wydaniu jakiejs lokalnej gazetki, a widzialem tylko dwa razy, gdy byl opisywany
        WorkCamp i jego slub, wiec jak ktos zarzuca Pawlowi przerost ambicji w
        moderowaniu forum to wydaje mi sie to smieszne, niewiele osob w powiecie znam
        ktore moglyby sie z nim rownac w dzialalnosci spolecznej, zwlaszcza wsrod osob
        do 30 roku zycia

Wiec skoro jest moderatorem, a nie wszyscy pojmuja roznice miedzy moderatorem,
        adminem a wlascicielem forum to dziwne ze jesli maja okazje spotkania sie
        osobiscie zeby sie do niego nie zwrocili. Biorac pod uwage to jak sie traktowalo
        osoby usilujace popierac zdanie moderatorow i usilne ich dyskredytowanie przez
        tych ktorzy sa dla "osob publicznych" anonimowe. Do tego te anonimowe osoby
        publicznie sie przyznawaly do tego ze najwyzszym poziomem okazanych uczuc jest
        zlosliwosc, ze sa wandalami nie wazne w jakiej sprawie, ze sa od 3 tygodni na
        forum a najglosniej krzycza zmienic moderatorów i wybieraja juz nowych. Wcale
        sie nie dziwie ze sie nie odezwali na forum, za to bylem mile zaskoczony
        wypowiedzia np. kubah, ktory wiem ze czytuje forum od kilku lat, a tylko w
        wyjatkowych sytuacjach sie odzywa, ale takze jest anonimowy a "osoby publiczne"
        o ktorych mowa wystepowaly pod wlasnymi nazwiskami i bedac taka osoba nie
        chcialbym byc "uwiklany" w bezsensowne dyskusje z osobami takimi jak Ty.

wiec konczac nudzic mimo wszystko jednak troche wiecej wywazenia w wypowiedziach
        i mimo wszystko jednak szacunku
    • aganiok32 spotkanie młodzieży wszechpolskiej ???? 15.11.05, 13:25
      :-)))))))))
      • keechaczu Re: spotkanie młodzieży wszechpolskiej ???? 15.11.05, 13:28
        zabawne.
        a reszta niech zostanie milczeniem...
    • eklerk Re: zmiana admina 15.11.05, 14:57
      Jestem za zmianą 2 moderatorów forum Legionowo. Ta funkcja nie musi być
      dożywotnia. Mało sie udzielam ale widzę że niektóre osoby są temperowane i
      ograniczona jest ich wolnośc wypowiedzi. Moderatorzy w swiosty sposób pojmują
      co to jest Forum Regionalne, jest właśnie dla mieszkańców regionu i
      nieporozumieniem jest odsyłanie ludzi na inne fora ogólnopolskie. Kto jest za
      zmianą moderatorów niech się śmiało dopisuje, nikt Was przecież nie
      wyrzuci :))).
      • zuzka323 Re: zmiana admina 15.11.05, 15:00
        ja:))
        obu:))
        Gua na moderatora:)))
        • eklerk Re: zmiana admina 15.11.05, 15:01
          Zuzka brawo za odwagę , kto jeszcze?
      • juros1 Re: zmiana admina 15.11.05, 15:02
        właściwie to mogą zostać przecież są mądrzy i znają wszystkich ,wiedzą kogo i
        jak kasowac,jak dobierać tematy i kogo zostawić z 2 jajkami i cukrem????????
        • madzia69 Re: zmiana admina 15.11.05, 15:07
          nie mam nic przeciwko panom :) dopoki trzymaja sie zasad, ktorych
          przestrzegania wymagaja od innych :))
          zmiany moga okazac sie katastrofalne w skutkach ...znamy to z historii :)
      • madzia69 Re: zmiana admina 15.11.05, 15:04
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=93&w=31994696&a=31995304
        w tym tekscie jest proba identyfikacji bardziej lub mniej udana :)
        i to juz nie idzie o dobre maniery tylko o lamanie zasad...
        • keechaczu Re: zmiana admina 15.11.05, 15:07
          i znow Madzia wszystko zrozumialas...po swojemu
          A do calej reszty prosze oczywiscie pisac do gazety.pl ze swoja petycja.
          Nie zauwazylem jednak, zeby kasowane byly tu jakiekolwiek watki, ale w koncu
          jestem przemadrzalym adminem.
          Taaa...
          • madzia69 Re: zmiana admina 15.11.05, 15:09
            jestes przemadrzaly :), ale nie jestem pewna czy to wada ;)
          • aganiok32 filozofia jak u Włodarczyka z PZN 15.11.05, 15:12
            nikt mnie tu nie chce a ja i tak zostanę....
            szkoda gadać...
            • keechaczu Re: filozofia jak u Włodarczyka z PZN 15.11.05, 15:17
              mysle, ze troche szacunku mi sie nalezy i cos jednak do tego forum wnioslem,
              wiec prosze sobie oszczedzic takie porownania... jesli umiesz czytac to
              przeczytaj jeszcze raz, ze prosze jesli macie taka wole napiszcie do admina.
              PLONK
              • juros1 Re: filozofia jak u Włodarczyka z PZN 15.11.05, 15:29
                czy ten admina.PLONK--pracował na Mysiej,że wprowadza taki rygor i dobiera
                treści wypowiedzi-myślę-jeżeli ktoś ma chęć się wypowiedzieć należy mu to
                umożliwić i tyle-bo to jest forum {patrz słownik}
                • keechaczu Re: filozofia jak u Włodarczyka z PZN 15.11.05, 15:31
                  ..nikt nic nie dobiera, tylko jednak mam prawo do opinii
                  tyle, a forum jest tematyczne a nie o zupie marynie
                  • juros1 Re: filozofia jak u Włodarczyka z PZN 15.11.05, 15:37
                    sory-ale była chyba pomidorowa -czy ten temat ci odpowiada
                    • keechaczu Re: filozofia jak u Włodarczyka z PZN 15.11.05, 15:55
                      zlozliwoscia wiele nie zdzialasz, przeczytaj ponownie i moze zrozumiesz
                      aluzje...taa??
                      • aganiok32 no nieeeee.... to już przegięcie.... 15.11.05, 15:58
                        a Ty co? Harvard skończyłeś? Jakoś nie widzę, żeby do Ciebie trafiało to co my
                        piszemy.
                        Może też powinieneś przeczytać raz jeszcze...ze zrozumieniem....
                        • keechaczu Re: no nieeeee.... to już przegięcie.... 15.11.05, 16:01
                          podsumowanie...
                          to mi sie dostalo za bycie adminem, a widze, ze to ja tu jestem na cenzurowanym...
                          ale adminem nie bede i zachecam kogos do bycia ... zapraszam
              • aganiok32 Szacunku?!?!?! 15.11.05, 15:56
                szacunku? Ty nie szanujesz innych forumowiczów. A co gorsza jesteś jeszcze
                adminem. Już dawno mi się to nie podobało i wyraziłam swoją opinię na temat
                Twojej "administracji".
                • keechaczu Re: Szacunku?!?!?! 15.11.05, 15:59
                  brawo dla tej Pani:)
                  zachecam do adminowania forum
                  i prosze wczesniej o przyklady mojego braku szacunku bo porownywanie kogos do
                  aferzysty to jedno a drugie to moja opinia na temat pisania nie na temat.
                  bez odbioru
                  • aganiok32 tak się składa, że jestem adminem na jednym z 15.11.05, 16:12
                    forów wyborczej i radzę sobie o wiele lepiej niż Ty!
                    • keechaczu Re: tak się składa, że jestem adminem na jednym z 15.11.05, 16:14
                      przeciez zapraszam Cie do przejecia tego folwarku.Ale widze, ze w kazdym slowie
                      widzisz ironie... przykre
                    • eklerk Re: tak się składa, że jestem adminem na jednym z 15.11.05, 16:15

> forów wyborczej i radzę sobie o wiele lepiej niż Ty!
                      >
                      Moja propozycja : adaniok32 na moderatora , brawo , jestem za !!!!!!!!
                      • keechaczu Re: tak się składa, że jestem adminem na jednym z 15.11.05, 16:17
                        niech zyje Rewolucja!:)
                      • aganiok32 dziękuję ale nie.... 15.11.05, 16:17
                        ja już mam swoje forum, pod innym nickiem i jest mi tam dobrze.
                        • keechaczu Re: dziękuję ale nie.... 15.11.05, 16:20
                          :( typowe dla rewolucji, obalic tyrana a pozniej zostawic pierdzielnik...
                          • aganiok32 pierdzielnik? Twój pierdzielnik, naucz się nim 15.11.05, 16:22
                            administrować, nie obrażaj i nie pouczaj ludzi bo nie od tego tu jesteś, czyść
                            co trzeba czyścić a rewolucja nie będzie potrzebna.
                            • aretah Re: pierdzielnik? Twój pierdzielnik, naucz się ni 15.11.05, 16:32
                              Tu przychodzi mi na myśl wierszyk jana Brzechwy:

"Moi drodzy, po co kłótnie, Po co wasze swary głupie ( i tu bym to odrobinę
                              zaktualizowała ) kazdy i tak ma to w .........." ( nie zablokujecie mnie??? )
                              • picassa Re: pierdzielnik? Twój pierdzielnik, naucz się ni 15.11.05, 16:57
                                bardzo mi sie podoba to stwierdzenie:)
                                po co te glupie dyskusie...sami nie wiecie o czym juz piszecie i ciagle
                                wracacie do punktu wyjscia. Nie wiem po co ten admin sie Wam tlumaczy, skoro i
                                tak ma u Was juz p... a Wy szukacie jak hieny
                            • keechaczu Re: pierdzielnik? Twój pierdzielnik, naucz się ni 15.11.05, 18:49
                              Moze E-legionowo i ja pokazemy co zostalo wyczyszczone przez caly okres naszego
                              "urzedowania" i zobaczycie ze praktycznie nic nie zostalo usuniete (poza
                              reklamami)...i koniec tematu.
                  • psychomaszyna Re: Szacunku?!?!?! 15.11.05, 18:27
                    Jestem przeciwko zmianie moderatorów, a jeżeli trzeba im pomóc - to chętnie
                    pomogę...
        • eklerk Re: zmiana admina 15.11.05, 15:11
          Fora regionalne są dla nas , piszmy wszystko o czym chcemy pisać . To normalne
          że jak ktoś napisze o kosmosie i w Legionowie nie znajdzie nikogo do dyskucji
          to sam się przeniesie na ogólnopolskie Forum Nauka. I tak jest z każdym
          tematem , a sztuczna regulacja tematów tylko zniechęca ludzi do udziału i
          zabierania głosu na Forum Legionowo. :)
          • e-legionowo Re: zmiana admina 15.11.05, 20:10
            eklerk napisał:

> Fora regionalne są dla nas , piszmy wszystko o czym chcemy pisać . To normalne
            > że jak ktoś napisze o kosmosie i w Legionowie nie znajdzie nikogo do dyskucji
            > to sam się przeniesie na ogólnopolskie Forum Nauka. I tak jest z każdym
            > tematem , a sztuczna regulacja tematów tylko zniechęca ludzi do udziału i
            > zabierania głosu na Forum Legionowo. :)

sztuczna regulacja?? zapoznales sie z regulaminem i netykieta, bo widze ze chyba
            nie zabardzo, polecam lekture obowiazkowa dla uzytkownikow forum
        • picassa Re: zmiana admina 15.11.05, 16:44
          a co jest zlego w tym tekscie? moze faktycznie to co wczesniej napisalas ,ze
          siedzisz w garnkach itd. byłoby pomocne dla innych gospodyń domowych. Moze ta
          przykladowa pomidorowa w twoim wykonaniu to rewelacyjna zupa i warto sie
          podzielic jak ja gotujesz...pisze to serio!!! wtedy takie ogolnopolsie forum o
          kulinariach jest super - moze na kurpiach czy w innym rejonie jest calkiem inny
          przepis na te zupe :)
          Pozdrawiam i zastanówmy sie o co tu chodzi. Czytam forum od dawna, wczesnije
          nie pisalam ale trafia mnie ,ze wieje tu nuda i takimi malo sensownymi gadkami.
          tos zaczyna ciekawy temat, ktory w jakiejs chwili zmienia sie w bzrude.
          Zobaczcie tez do czego prowadzi to forum. Sa tu same wytykania, buntowanie,
          checi wymiany admina, gratulacje za odwage..ale po co to. Czy nadal siedzi w
          nas ta plotkarska natura, tesknimy za kolejkami w ktorych mozna bylo gadac
          wlasnie o takich pirdolach. Paranoja!!!
      • aganiok32 chyba nie muszę tego pisać, że ja też.... 15.11.05, 15:05

• aretah Re: zmiana admina 15.11.05, 15:50
      a moze inne forum? Bo skoro ma tu być powaznie, pewnie będzie tez nudno. Ile
      bowiem mozna komentować, ze remontują któraś ulicę, w koncu i tak to już robią?
      A do zakonu wstąpic nie mam zamiaru, więc zadne nowe zakony rownież mnie nie
      interesują...
      Jeden komentarz dziennie też moze wystarczyc, byle był tylko mądry - prosze
      bardzo, tylko ktoś nie tak dawno narzekał, ze forum umiera... Jak ludzie
      zaczęli coś tam pisac okazało sie, ze za mało ambitnie.
      Wypadałoby więc stworzyc inne forum, skoro tu ma być wyłącznie powaznie i
      naukowo.
      • juros1 Re: zmiana admina 15.11.05, 16:01
        jeżeli powiesz parapsychologia nauka kontrowersyjna to moderator skieruje Cie
        tam gdzie trzeba ale jeżeli powiesz że znalazłaś dziurę na chodniku to dawaj
        temat, a ile będzie mądrych postów ,dziur jest dużo ograniczeń też do 40 itd.
        itp. -pozdrawiam
      • eklerk Re: zmiana admina 15.11.05, 16:09
        Święte słowa :)
    • e-legionowo Moje przemyslenia - dlugieee 15.11.05, 16:36
      Odnosnie samego watka to Pawel poinformowal ze zmenia nicka bo nie chce miec
      takich nieprzyjemnosci jakie mial ostatnio, wcale mu sie nie dziwie. A potem
      zaczelo sie obrzucanie blotem moderatorow.

po kilku postach z tego watku darowalem sobie czytanie go, wzialem gleboki
      oddech i napisze to co przychodzi mi na mysl, a moge bardziej komfortowo sie
      wypowiadac bo juz jutro nie bede moderatorem, co wplywalo na klimat moich
      wypowiedzi do tej pory.

Wiec tak forum isnieje juz dobrych pare latek, takiego bajzlu jak aktualnie jest
      nie bylo chyba nawet za czasow ankiet psychomaszyny. Uwazacie, ze dazymy do
      powazniejszego forum? nie, dazymy do normalnego forum takiego ktore w zwiazku z
      ugruntowana jakas renoma, jest chetnie cytowane przez lokalne gazety jako cenne
      i rzetelne zrodlo opinii o tym dotyczy Legionowa i co "boli" ich mieszkańców.
      W ciagu tego czasu jaki spedzilem na forum a potem gdy bylem moderatorem,
      zaczeli sie pojawiac znani ludzie od rzeczniczek UM, przez v-ce Prezydenta,
      kończac na radnych i pracownikach MOKu. Byli aktywni "starzy" bywalcy a teraz
      jak sie ktorys odezwie to swieto. Mozna bylo podyskutowac z Radnymi, urzednikami
      UM i innymi osobami, ktore cos znacza w Legionowie zarówno pod wzgledem
      politycznym jak i kulturalnym

A teraz pytanie czemu Ci ludzie o ktorych wyżej pisałem a także nasze lokalne
      gazety już tu nie zaglądają, a przy spotkaniu na żywo dotyczącym spraw Legionowa
      właśnie część tych osob pyta sie czemu zrobiło się dno na tym forum, czemu zal i
      wstyd czytac i odpowiadac im na niektore posty? Nie chodzi mi tu o popularnosc i
      aplauz, bo gdyby tak bylo wystepowalbym pod swoim nazwiskiem, teraz chociaz nie
      musze sie wstydzic.

Przyjscie Madzi ze swoim luznym podejsciem do wszystkiego, obsesja na punkcie
      higieny (pewnie ochody jej kotów pachna wanilią) i produkcją stosu bezsensownych
      postów w/g mnie wtedy przekroczono punkt krytyczny upadku poziomu tego forum.
      Cholernie mnie to boli bo jakby nie było w jakims stopniu wspoltworzylem to
      forum od kilku lat, ale skoro aktywnej wiekszosci sie to nie podoba trudno.

Chcecie zmiany moderatorów? proszę bardzo, ja już sie nabylem zobaczymy kto
      chetny sie znajdzie, takze Pawel podjal ta sama decyzje wiec etaty sa wolne

I prosze mnie nie obrazac tekstami o mlodziezy wszechpolskiej lub zachowaniach
      typu ze nikt nie gada a ja zostane, bo to raczej powinno byc skierowane do madzi
      ze ona i tak sie stad nie ruszy.

pozdrawiam
      • juros1 Re: Moje przemyslenia - dlugieee 15.11.05, 16:50
        Panowie nikt nie chce waszego odejścia-wpadliście w rutynę i to jest
        ostrzeżenie -ja malo piszę ,ale czytam forum b.dlugo kiedyś też sprowokowalem -
        nie poznaliście się-zawsze trochę uśmiechu przecież niektóre tematy są jekie są
        ale skoro nikomu nie ubliżają --muszą być kontrowersyjne bo mydło by było
        mydlane-to jest forum tutaj doktor porozmawia z magistrem ,każdy innym
        językiem to i dobrze ,właśnie wtedy wychodzą świetne tematy-pozdrawiam.
      • eklerk Re: Moje przemyslenia - dlugieee 15.11.05, 16:54
        Sam pokazałeś swoją wypowiedzią jaki jesteś " sztywniak " Od poważnych rozmów
        to są oficjalne strony , mogę podać linki:)
        Ludzie z Legionowa chcą się bawić a taka sztywniacka strona jaką chciałeś
        stworzyć umałaby śmiercią naturalną.
        Wątki Madzi i Psychomaszyny są ciekawe i nie ma powodu się czepiać.
        Życzę powodzenia w tworzeniu własnej sztywniackiej strony i sztywniackiej
        galerii foto :)
        • picassa Re: Moje przemyslenia - dlugieee 15.11.05, 17:07
          eklerk napisał:

> Sam pokazałeś swoją wypowiedzią jaki jesteś " sztywniak " Od poważnych rozmów
          > to są oficjalne strony , mogę podać linki:)
          > Ludzie z Legionowa chcą się bawić a taka sztywniacka strona jaką chciałeś
          > stworzyć umałaby śmiercią naturalną.
          > Wątki Madzi i Psychomaszyny są ciekawe i nie ma powodu się czepiać.
          > Życzę powodzenia w tworzeniu własnej sztywniackiej strony i sztywniackiej
          > galerii foto :)

piszesz ,ze ludzie z Legionowa chca sie bawic. Ok. Tylko jak pomaga im w tym
          pisanie bzdur na forum. Jak chca sie bawic to niech ida np.do MOKu, niech potem
          napisz jak bylo, co by zmienili, jakie majaq wlasne pomysly na kulturaln
          arozrywke a nie samo picie piwa ( bo tak czesto juz jest, ze % wystarcza by
          bylo fajnie ,ale czy o to chodzi ?)
          Zgadzam sie z poprzednia wypowiedzia, ze forum upada i faktycznie ciezko jest
          cos "wyniesc" z niego ciekawego.
        • aretah a ja tym razem w obronie... :) 15.11.05, 17:17
          Nie znam kolegi admina (zeby nie było, ze kolezanka), ale miałam przyjemność
          rozmawiac kiedyś na czacie, o dziwo! legionowskim! Było całkiem miło i e-
          legionowo na pewno nie jest sztywniakiem. Własnie!!! Istnieje cos takiego jak
          czat legionowski (istnieje???), wtedy było tylko trzy osoby. A moze by tak tam
          się spotkac i powymieniać argumentami? Można by tak bezpośrednio i prywatnie
          powiedzieć komuś coś, co ma się na języku. Zdaję sobie sprawę, ze forum jest
          zdecydowanie wygodniejsze, bo można wszedzie i o kazdej porze. Analizujac
          jednak wszystkie za i przeciw przyznaję rację dwom stronom konfliktu. Powinno
          być oficjalnie - by władze tego miasta powaznie do nas podchodziły, by brały
          pod uwagę nasze opinie, nasze wnioski, jakieś żale i inne takie. Powinno być
          też luźno by kazdy mógł, skoro lubi, poczytac o przysłowiowej zupie maryni i o
          pierdołach. Dlatego cały czas jestem za tzw. forum prywatnym, gdzie nie będzie
          sztywnych zasad, gdzie byłby luz i swoboda wypowiedzi - oczywiście bez łamania
          zasad forumowych. To by było na tyle!
      • madzia69 Z gory przepraszam czytajacych moja odpowiedz... 15.11.05, 17:07
        Teraz upadne naprawde nisko, ale źdźblem z kopią walczyc nie moge :)

Drogi Panie e-legionowo skoro tak Cie boli niski poziom jaki reprezentuje od
        pierwszych chwil mojego tu pojawienia się... czy bol ten zlagodzic mialy Twoje
        do mnie maile na priva, w ktorych wyrazasz swoje zainteresowanie? Czy moze bol
        ten spowodowal moj brak na nie odpowiedzi?

(bynajmniej nie z powodu ignorowania, ale z powodu nie sciagania poczty... juz
        odpisalam)
      • kubah1 Re: Moje przemyslenia - dlugieee 15.11.05, 17:12
        Czytam to forum codziennie, majac nadzieje, ze dowiem sie czegos ciekawego o
        miescie w ktorym mieszkam. Glosu nie zabieram, bo... "mowa jest srebrem, a
        milczenie zlotem".
        Ale pod tym co napisal e-legionowo podpisuje sie obiema rekoma.
        I bedzie dla mnie zaszczytem jesli spora czesc uzytkownikow tego forum obrzuci
        mnie teraz blotem, albo nazwie nudziarzem i sztywniakiem. Z gory dziekuje :)
        Kuba
        • picassa Re: Moje przemyslenia - dlugieee 15.11.05, 18:09
          nie bede dlugo nudzila...Tez sie z tym zgadzam .
          BRAWA dla tego Pana!!!:)
          • guayazyl1 Re: Moje przemyslenia - dlugieee 15.11.05, 18:13
            los moderatora nie jest do pozazdroszczenia. wiem to doskonale bo sam...itd...
            tez jestem za tym aby obaj panowie zostali. ale prosze...troche swobody :)
            • korwin3 Re: Moje przemyslenia - dlugieee 15.11.05, 23:28
              Pewnie się obrazicie - ale większośc osób które się wypopwiadały ma nieżle
              napierdolone w głowach.
              • madzia69 Re: Moje przemyslenia - dlugieee 15.11.05, 23:31
                o a ja sie wcale nie wypieram :))
                i nie obrazam :)
                • w.iwo ................................. ................. 16.11.05, 09:40
                  Dwa pytania:

1- dla kogo jest to forum ?
                  2- po co jest to forum ?
                  3- jakie są ograniczenia ?
                  Bardzo proszę admina w odpowiedzi na to pytanie, co urwie bezsensowną pyskówkę i
                  zagłaskiwanie...

ps. Moje zdanie: uważałam że forum jest dla wszystkich z Legionowa ; ludzie są
                  różni więc poza obcinaniem wulgaryzmów i podobnych trudno wybierać tych
                  lepsiejszych i mądrzejszych forumowiczów, nikt nie kazał wykazać się mgr lub
                  doktoratem ; tolerancja i szacunek - nie interesuje cię temat - nie odpisuj, nie
                  wszyscy musimy pisać i myśleć tak samo ; zupa pomidorowa jest ok jeśli powstała
                  w Legionowie ;o) i przyczynia się do integracji naszego środowiska ; nie piszmy
                  tylko o remontach ... bo forum zgaśnie śmiercią naturalną ... pozdrawiam
                  • keechaczu Re: ................................. ........... 16.11.05, 09:53
                    mysle, ze to nie mi sie tlumaczyc z pyskowki...
                    poza tym, ze jestem adminem (jeszcze) to jestem uzytkownikiem forum i mam prawo
                    zabierac glos i wyrazac swoja opinie.
                    Jesli Forumowicze sobie tego zycza mozemy udostepnic wykaz usunietych postow,
                    watkow i powtarzam... napewno sie zdziwicie jak niewiele zostalo usunietych i
                    skoncza sie oskrazenia o cenzure.
                    Ale niemilych slow, ktore padly wobec adminow nikt juz nie odwroci.
                  • e-legionowo Re: ................................. ........... 16.11.05, 10:00
                    w.iwo napisała:

> Dwa pytania:
                    chyba trzy :))

> 1- dla kogo jest to forum ?
                    Regulamin pkt 2.
                    Dostęp do serwisu Forum Gazeta.pl posiadają wszyscy użytkownicy publicznej sieci
                    Internet. Ci z użytkowników, którzy założyli uprzednio konto w portalu
                    internetowym Gazeta.pl mogą używać na stronach Forum Gazeta.pl zarezerwowanych
                    dla nich loginów. AGORA może uwarunkować umożliwienie zamieszczania wpisów na
                    wybranych lub wszystkich kategoriach Forum Gazeta.pl od dokonania przez
                    użytkowników uprzedniej rejestracji w portalu internetowym Gazeta.pl.

innymi slowy sla wszystkich.

> 2- po co jest to forum ?
                    po to zeby omawiac sprawy dotyczace Legionowa

> 3- jakie są ograniczenia ?
                    Regulmin:
                    pkt 4.
                    Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
                    treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej,
                    etnicznej, czy też propagujących przemoc.
                    pkt 5.
                    Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
                    treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i
                    naruszających zasady Netykiety.
                    pkt 6.
                    Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum
                    Gazeta.pl przekazów reklamowych.
                    pkt 7.
                    AGORA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5 i 6
                    niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w Forum
                    Gazeta.pl w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia
                    pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Użytkownik zamieszczając wpis na stronie Forum
                    Gazeta.pl przyjmuje do wiadomości, że ewentualne usunięcie przez AGORĘ
                    zamieszczonego przez niego wpisu jest równoznaczne z powiadomieniem go o
                    zamiarze usunięcia wpisu ze względu na naruszenie postanowień pkt. 4, 5 i 6
                    regulaminu lub ze względu na wpłynięcie urzędowego zawiadomienia lub uzyskanie
                    przez administratora Forum Gazeta.pl wiarygodnej wiadomości o bezprawnym
                    charakterze zamieszczonego wpisu.

reszta w netykiecie

> Bardzo proszę admina w odpowiedzi na to pytanie, co urwie bezsensowną pyskówkę
                    > i
                    > zagłaskiwanie...
                    tez jestem optymista :))

> ps. Moje zdanie: uważałam że forum jest dla wszystkich z Legionowa ; ludzie są
                    > różni więc poza obcinaniem wulgaryzmów i podobnych trudno wybierać tych
                    > lepsiejszych i mądrzejszych forumowiczów, nikt nie kazał wykazać się mgr lub
                    > doktoratem ; tolerancja i szacunek - nie interesuje cię temat - nie odpisuj, ni
                    > e
                    > wszyscy musimy pisać i myśleć tak samo ; zupa pomidorowa jest ok jeśli powstała
                    > w Legionowie ;o) i przyczynia się do integracji naszego środowiska ; nie piszmy
                    > tylko o remontach ... bo forum zgaśnie śmiercią naturalną ... pozdrawiam

a kto pisze o remontach, mozna zajrzec do archiwum, bylo juz omawiane wszystko
                    od przedszkoli, szkol przez lokale gastronomiczne az do historii legionowa, tej
                    dalszej i tej ktora jeszcze pamietamy, byly tematy odnosnie tego co chcielibysmy
                    zmienic, co poprawic a co negujemy, wiec nie piszemy tylko o remontach

tak pomidorowa w Legionowie jest ok, a choroby narzadow plciowych ktore moze sie
                    nabawic biedna madzia chodzac w stringach lub chorob ktore moze sie nabawic
                    noszac toczek uzywany przez nieszczesnego brudnego informatyka, ktory jezdzil
                    konno przed nia a wszystko to odbywalo sie w Legionowie, chcialabys takich
                    tekstow na forum, ja zdecydowanie nie
                    • juros1 Re: ................................. .......... 16.11.05, 11:18
                      Myślę ,że ten ostatni akapit świadczy o tym,że jednak czegoś się nie nauczyłeś-
                      a wypowiedzi było dużo-prześpij się z tym może obudzisz się innym czlowiekiem-
                      pozdrawiam.
                      • e-legionowo Re: ................................. ......... 16.11.05, 12:00
                        juros1 napisał:

> Myślę ,że ten ostatni akapit świadczy o tym,że jednak czegoś się nie nauczyłeś-
                        > a wypowiedzi było dużo-prześpij się z tym może obudzisz się innym czlowiekiem-
                        > pozdrawiam.

wyspany jestem az nadto, w akapicie o ktorym wspominasz nie neguje autorki, ale
                        tematyke watkow ktore moim zdaniem nie powinny sie pojawic na tym forum, raczej
                        jest to jasno przedstawione wiec co maja do tego inne watki skoro stwierdzilem
                        ze Jej zupa moze byc, proponuje policzyc do 10 ciu i dopiero odpisac
                  • jabbur Ale o co chodzi? 16.11.05, 12:55
                    Witajcie,

Może się wypowiem.
                    1) Forum jest dla Was

2) Forum służy do tego byście mogli wypowiadać się na tematy
                    interesujące lokalną społeczność Legionowa. Forum jest Waszą
                    przestrzenią w internecie. Agorą ;)

3) Ograniczenia na forum są związane z a) regulaminem portalu /np.
                    zakaz prowadzenia działalności reklamowej/ b) netykietą - czyli zasadami
                    kulturalnej dyskusji w sieci. Niestety niektórzy użytkownicy wolą
                    obrażać innych niż dyskutować albo traktują forum jako darmowy słup
                    ogłoszeniowy. Wtedy potrzebny jest moderator.

Moderator powinien:
                    a) dbać o przestrzeganie tych zasad:
                    forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
                    b) opiekować się forum, pośredniczyć w kontaktach między nami - pracownikami
                    portalu, a Wami - naszymi użytkownikami.

Opiekunowie forum Legionowo wywiązują się z tych zadań, dotychczas
                    nie mieliśmy skarg na ich pracę. Dlatego chciałbym wiedzieć co im zarzucacie.
                    Jeżeli macie krytyczne uwagi na temat tego co robią - napiszcie do
                    mnie. Sprawdzimy. Zarazem nie róbmy publicznej nagonki na osoby, które
                    poświęcają swój wolny czas dla Forum, bez podawania konkretnych zarzutów.
                    To nie uchodzi.

pozdrawiam,
                    j/a
                    • w.iwo i zapadła cisza.... 17.11.05, 16:26
                      no i dobrze... jak komuś brak odwagi to widocznie i brak zarzutów ... ;o)

PS. Prośba do admina: Ludzie muszą się wyszumieć... ludzie są różne... idzie o
                      kompromis między jakością wypowiedzi a ich liczebnością... proszę nie dać się
                      prowokować... Admin nie może zniżać się do naszego poziomu ;o) Admin to URZĄD

Zaglądam tu nie tylko po to by uzyskać wiadomości o Legionowie, ale i o jego
                      mieszkańcach ... temat "stringi" może i jest be, ale powoduje że z ciekawości
                      jest nas więcej... pozdrawiam
                      • w.iwo Re: i zapadła cisza.... 17.11.05, 16:43
                        przyznaję że nie odróżniam pojęcia moderatora i admina.... ale mam nadzieję że
                        poza tym ok ;o)))
                        • eklerk Re: i zapadła cisza.... 17.11.05, 16:49
                          Admin to etatowy pracownik administracji portalu , często właściciel portalu,
                          moderator to człowiek który dba o przestrzeganie regulaminu , może być też
                          pracownikiem portalu , może być społecznikiem robiącym za free :)
                          User to szary pioneczek biorący czynny udział w życiu portalu , userm jesteś TY
                          i ja.
                          :)))
                      • jabbur Re: i zapadła cisza.... 18.11.05, 11:15
                        Oczywiste, że rozmowy muszą być na różne tematy.
                        Ino kulturalnie i zgodnie z tymi zasadami:
                        Administracja Forum nie ma większego marzenia, niż
                        to aby te pare punktów było przestrzeganych na forum ;)
                        pozdrawiam,
                        j/a
                        • eklerk Re: i zapadła cisza.... 18.11.05, 17:39
                          Jakub odwiedził nas 2 razy to dla naszego forum zaszczyt. Może napiszą o nas w
                          prasie :))))
                          I punkciki lecą , a na kogo konto ??? :))))))
                          • eklerk Re: i zapadła cisza.... 18.11.05, 17:53
                            "Oczywiste, że rozmowy muszą być na różne tematy."
                            Czyli trochę racji miałem , że można mówić o wszystkim , niekoniecznie tak
                            poważnie jak chcieli nasi moderatorzy :)))
                            • w.iwo Re: i zapadła cisza.... 19.11.05, 22:15
                              czuję się uświadomiona :o) dzięki....

PS. to świetnie, mam kilka dobrych przepisów na zupę ;o)))
                              to już nie będę się krępować hhi

mam nadzieję te przepychanki i prowokacje umrą śmiercią naturalną
                            • lord.vader7 Re: i zapadła cisza.... 19.11.05, 22:20
                              Przeczytaj pierwszą zasadę netetykiety
                              "Pisz zwięźle i na temat"
                              Tematem jest Legionowo i nic więcej
                              • aganiok32 flaki mi się wywracają jak czytam coś takiego 19.11.05, 22:45
                                najwyższa pora wyrzucić to forum z ulubionych.....
                                • lord.vader7 Re: flaki mi się wywracają jak czytam coś takiego 19.11.05, 22:50
                                  Mamy demokrację i każdy ma wolny wybór
                                  • aganiok32 Dziękuję za uświadomienie 19.11.05, 22:57

• eklerk Re: flaki mi się wywracają jak czytam coś takiego 19.11.05, 23:35
                                    Rozumiem że nick " lord.vader7 " to jakiś klon już istniejącego nicka bo tak
                                    mądrze mówisz jak .... :))))
    • mike56 Re: zmiana admina 21.11.05, 13:14
      Wybujałe ambicje moderatorów spowodowały najpierw zawieruchę a obecnie zastój
      na naszym forum. Wg mojego przekonania Forum Legionowo to miejsce wymiany
      informacji, poglądów, ogłoszeń, rad, etc. dla mieszkańców oraz gości Legionowa
      i nie ma to nic wspólnego z tematyką (o treści zgodnej z prawem i netykietą)
      jaką chcą Ci internauci poruszać. Ciągłe strofowanie, przytyki, ocenianie stanu
      wiedzy i umysłu, wyśmiewanie czy przeganianie do innych forów lub wyszukiwarek
      internetowych to przejawy bufoniarstwa, skutecznie zachęcającymi kolejnych
      internautów do opuszczania tego miejsca. Myślę, że najprostszym sposobem byłoby
      ignorowanie wypowiedzi takich osób, niezależnie od tego pod jakimi nick'ami się
      ukrywają.
      Pozdrawiam wszystkich sympatyków Forum Legionowo, którzy jeszcze tu zaglądają.
      Przedłużam sobie urlop od forum na kolejny miesiąc.
      • keechaczu Re: zmiana admina 21.11.05, 15:43
        chyba po prostu nie zrozumiales moich i e-legionowo racji,... mamy prawo do
        opinii tak jak Ty mozesz nam zarzucac wybujale ambicje tak ja moge zwrocic uwage
        ze jakas opinia mi sie nie podoba (choc wg Ciebie to przytyk)
        a co do pisania badz urlopu od pisania - masz wolny wybor.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka