Dodaj do ulubionych

przymiarki do tortu...

11.11.06, 18:07
moze z listami do Mikolaja wyskoczylem za wczesnie ale do kafejkowych urodzin
zostalo nam tylko pare dni. prosze Was zeby na ten dzien przygotowac cos
ekstra. jest tu kilka pomyslowych osob majacych wielorakie uzdolnienia. moze
jakies wspominki?..forumowe gafy?..zagadki?..quiz?..
prosze rowniez zeby z nami byli ci, ktorych drogi rozeszly sie z Cafe. nie
bede nikogo zapraszal indywidualnie bo adresy skrzynek moga byc nieaktualne.
ale jesli nas czytacie to wpadnijcie.
ja przygotuje tort, a o imprezie bede przypominal kazdego dnia. zaczynamy
odliczanie...
:)
Obserwuj wątek
    • aretah Re: przymiarki do tortu... 11.11.06, 20:03
      a kiedy ta imprezka?
      • guayazyl1 Re: przymiarki do tortu... 11.11.06, 20:52
        s12.photobucket.com/albums/a224/detektyw/?action=view¤t=newspaper.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
        • guayazyl1 Re: przymiarki do tortu... 12.11.06, 18:44
          przypominam, ze za dziewiec dni tłumnie wypeałniamy Cafe Legionowo demonstrujac
          uwielbienie dla tego miejsca:)
          • guayazyl1 Re: przymiarki do tortu... 13.11.06, 17:48
            zostało nam osiem dni do imprezki. zebyśmy sie nie dublowali w pomyslach to
            zapowiadam, ze oprocz tortu, ktory na Waszych oczach zjem co bedziecie mogli
            widziec w telewizorach zrobie rowniez: rys historyczny czyli jak to sie
            zaczeło, ekstra wydanie szafy grajacej z muzyka do tanca oraz forumowe naj...

mata głowy chyba nie tylko do noszenia czapek wiec intensywnie
            myślta...mysślta...
            • w.iwo Re: przymiarki do tortu... 13.11.06, 22:27
              no to gdzie ta imprezka ?
              Syrop chyba nie myślisz torturować kobiety widokiem zjadanego tortu... :o(
              kiedy zjeżdżasz do Legionowa ?
              • w.iwo Re: przymiarki do tortu... 13.11.06, 22:28
                widzisz .... nadchodzi czas gdy obiecanki wirtualne nie wystarczają .... ;o))))
                • guayazyl1 Re: przymiarki do tortu... 15.11.06, 20:11
                  prosze panstwa...zeby potem nie bylo to...tamto...ze ktos czegos nie
                  wiedzial...ktos sie spoznil albo pomylil dni tygodnia.
                  za szesc dni, we wtorek 21 listopada spotykamy sie w wirtualnej kafejce na
                  naszych urodzinach. nie bedzie wodki, jajek w majonezie i maczania krawatow w
                  salatce jarzynowej.
                  bedzie za to wesolo i kulturalnie i o to macie sami zadbac.
    • guayazyl1 Re: przymiarki do tortu... 16.11.06, 21:02
      ten...tego...sie przypominam:)
      • w.iwo Re: przymiarki do tortu... 17.11.06, 10:49
        Syropek... hmm... jakby tu powiedzieć...
        21 listopada to ja obchodzę urodziny... nie przyznam które ale to chyba fajny
        zbieg okoliczności... nie sądzicie...???
        • w.iwo Re: przymiarki do tortu... 17.11.06, 11:04
          dla nieufnych jestem gotowa pokazać dowód osobisty... hihi...
          ale dzień urodzin jakoś zawsze mnie dołuje... no dobra... a prezenty będą ?
          bo jak będą, to ja się chętnie na tę imprezkę wkręcę...
          • guayazyl1 Re: przymiarki do tortu... 17.11.06, 18:23
            w.iwo napisała:
            ... ja się chętnie na tę imprezkę wkręcę...
            -----------------
            kochana...nie ma ja sie wkrece. bedziesz prowadzila te impreze i koniec.
            przypomnij sobie gorace dyskusje sprzed roku. o to Cafe walczylismy z calych
            sil. mozna powiedziec, ze zuzik,madzia,Ty i ja jestesmy ojcami i matkami
            chrzestnymi tego przedsiewziecia bo jak wroce do listopada ubieglego roku to
            nikomu oprocz nas takie forum nie bylo do szczescia potrzebne.

co do Twoich urodzin to Wy kobiety jestescie rozbrajajace. rozmawiacie o czyms
            a na drugi dzien jak kamien w studnie. zanik pamieci. ktos kto czytal watek o
            Twoim poetyckim hobby doskonale wie ile masz lat. bo bylo czarne na bialym
            monitorze:) wiec nie kokietuj:)
            jestes w cudownym dla kobiety wieku, a to ze urodziny bedziesz obchodzic razem
            z Cafe to tylko pdwyzszy temperaturke na forum.

pozdrawiam - dla niektorych Syrop dla niektorych Syropek:)
            • joanna-z-buw Re: przymiarki do tortu... 19.11.06, 17:39
              Syrop, o której mamy być ?
              • w.iwo Re: przymiarki do tortu... 19.11.06, 18:24
                no i jakie stroje obowiązują... ;o)))
                • guayazyl1 Re: przymiarki do tortu... 19.11.06, 19:04
                  kochani...nie ma zadnego scenariusza. wyobrazam to sobie jako wesoly wieczor.
                  troszke wspomnien, zagadek i muzyczki klubowej. zadnej pompy i oficjalnosci.
                  prawdopodobnie pare tematow zapuszcze juz w poniedzialek bo oprocz ogromnej
                  odleglosci dzieli mnie z Wami roznica szesciu godzin czasu. bedziecie wiec
                  mieli okazje zeby sie rozkrecic:)
                  moze by zaprosic kogo? sasiadow z Cafe Lomianki? albo faceta co obserwuje fora
                  regionalne z Wyborczej? bo pewno nastepnych urodzin juz tak uroczyscie nie
                  bedziemy obchodzic.
                  • joanna-z-buw Re: przymiarki do tortu... 20.11.06, 10:26
                    Syrop ? A może każdy niech na rocznicę umieści w swoim profilu zdięcie,
                    niekoniecznie swoje, i uzupełni profil - będzie dodatkowa atrakcja do
                    poczytania, a przy okazji - obok każdego nicka pojawi się buzia, jak u Ciebie i
                    u mnie. Potem zostawi albo usunie. Wydasz oficjalny dekret z prośbą ?
                    • zuziknatropie Re: przymiarki do tortu... 20.11.06, 19:34
                      to juz jutro:)
                      • zuziknatropie Re: przymiarki do tortu... 20.11.06, 19:42
                        Gua, tak dumam i dumam i dochodze do wniosku ze jakby nie patrzeć to w końcu i w
                        dodatku nieświadomie matką zostałam...hehe a ty ojcem...chcesz tego czy nie:))
                        • zuziknatropie Re: przymiarki do tortu... 20.11.06, 19:44
                          no chyba ze ja ojcem a ty matką...mmm, ta opcja chyba troszke przyjemniejsza...a
                          pamiętasz jak do tego doszło? w alkowie, po cichaczu...
                        • guayazyl1 Re: przymiarki do tortu... 20.11.06, 19:47
                          taaa...tylko nie pamiętam momentu poczęcia...
                          :)
                          • zuziknatropie Re: przymiarki do tortu... 20.11.06, 19:50
                            no wiesz...
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35259&w=32317352&a=32317352&v=2&wv.x=0
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35259&w=32328639
                            • zuziknatropie Re: przymiarki do tortu... 20.11.06, 19:53
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=93&w=21920356&a=21921267&v=2&wv.x=0
                              • zuziknatropie Re: przymiarki do tortu... 20.11.06, 19:57
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=93&w=32177345&a=32182583&v=2&wv.x=0
                                • zuziknatropie Poczęcie.... 20.11.06, 20:00
                                  ile zmieniło się od tamtej pory...zebrało mi sie dziś na sentymenty...świece,
                                  winko, kocyk..tylko śniegu brakuje..A tak to sie zaczęło..

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=93&w=32069211&a=32104644&v=2&wv.x=0
                                  • zuziknatropie Re: Poczęcie.... 20.11.06, 20:03
                                    cholerka, jaki tłum przy tym poczeciu brał udział...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka