Dodaj do ulubionych

podziękowanie

14.11.06, 10:19
wielkie dzięki za każdy głos do sejmiku mazowieckiego.To zobowiązuje.Wygrać
to wygrać ,wygrać i nie zawieść to jest sztuka.Będę się starał ,pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pawelkownacki Re: podziękowanie - moje 14.11.06, 14:28
      Żeby nie powielać wątków - to pozwole się dołączyć do podziękowań. Postaram się
      by odpowiedzialność za słowa, o której tyle mówiłem nie pozostała tylko pustym
      sloganem.
      pozdrawiam i zapraszam na moja stronę. Postaram na bieżąco informować wszystkich
      o moich działaniach.
      pozdrawiam
      Paweł Kownacki
    • l.ruta Re: podziękowanie 14.11.06, 15:26
      Gratulujac mam nadzieje ze "KOREK JANUSZ" nie zapomni o kolejowym transporcie.
      Gratuluje rowniez mlodemu radnemu powiatowemu.Moze teraz bedzie latwiej przebic
      sie z roznymi ciekawymi pomyslami
      • korek222 Re: podziękowanie 14.11.06, 15:37
        po pierwsze pamiętaj bez poprawy komunikacji życie w aglomeracji warszawskiej
        będzie poszerzającym się koszmarem pozdro
        • j.kubicki1 Re: podziękowanie 14.11.06, 16:44
          Bardzo dziękuję wszyskim, którzy mi zaufali, będę się nadal starał.
          Janusz Kubicki
          • machiavelli2 Re: podziękowanie 14.11.06, 22:02
            Bardzo proszę :))
    • zakkahletz Re: podziękowanie 14.11.06, 19:41
      Artur Żuchowski (na którego głosowałem, jak już pisałem w wątku "prawy do
      lewego" i strasznie się cieszę, że znów został wybrany do rady miasta) prosił
      mnie, żebym w jego imieniu serdecznie i wylewnie podziękował wszystkim tym
      dwustu kilkudziesięciu osobom, które zdecydowały się oddać na niego swój głos.
      Czynię to niniejszym. Niedługo będzie miał stałe łącze w domu, a wtedy - jak
      obiecuje - zadba o dobry sposób płynnej i w miarę obfitej komunikacji z
      Wyborcami (nie tylko swoimi). Szczególnie ci, którzy przed wyborami trzymali za
      niego kciuki, mają pełne prawo teraz trzymać Artura za słowo.
    • zadrozny.piotr Re: podziękowanie 14.11.06, 19:53
      Korzystąjac z powstania takiego wątku ja również chciałbym gorąco podziękować za poparcie mojej kandydatury. Ogromne zaufanie jakim obdarzyli mnie moi Wyborcy cieszy mnie niezmiernie. Postaram się nie zawieść tych którzy we mnie uwierzyli.
      • kampfschwimmer Re: podziękowanie 14.11.06, 20:01
        Ja nie wierzyłem i nie wierzę, bo program wyborczy był kiepski.

Pożyjemy - zobaczymy - może życie nas pozytywnie zaskoczy, bo nadzieje są małe.
        • zetkalg Re: podziękowanie 14.11.06, 23:18
          Witam serdecznie, mi niestety się nie udało, ale wszystkim, którzy oddali na
          mnie głos serdecznie dziękuję. Społeczna Rada Pasażerów nadal będzie działać na
          rzecz poprawy komunikacji dla mieszkańców, choćby małymi kroczkami. Nie należę,i
          nie należalem do żadnej partii, choć startowałem z PO. Liczę, że pomimo
          istnienia dużych różnic (wielka szkoda) między legionowskimi "platformami" będą
          potrafiły one w stanie dojść w ważnych kwestiach do porozumienia i wspólnie
          działać na rzecz naszych mieszkańców (tu jednomyślna uwaga moich znajomych z
          "młodego" pokolenia). Moje gratulacje dla wszystkich radnych obecnie wybranych,
          a szczególnie dla tych 4 cyfrowych wyników (p. Grabiec, p. Smogorzewski-no i 70%
          w 1 turze). Społeczna Rada Pasażerów, od jutra zabiera się do działania:)
          Pozdrawiam forum, daniel złamal v-ce przewodniczący SRP
    • foamclene Re: podziękowanie 15.11.06, 02:41
      wladza...
      to to, co nas podnieca
      ;)
      • amberglass Re: podziękowanie 26.11.06, 22:23
        foamclene napisała:

> wladza...
        > to to, co nas podnieca
        > ;)

------------------------------

a sex + pełna kasa. to wtedy sukces jest ;)))

Wyobrażasz sobie tych nieboraqów i ich udany sex foamclene :););)

Plus pełną bilonu na automaty pocket ;)

• arek140 Re: podziękowanie 15.11.06, 14:55

Oj jak słodko się zrobiło ;) dziękuje i proszę i wogóle ach ach jak
      miło.Szanowni WYBRANI do dzieła proszę!!Teraz popatrzymy Wam na rączki a za
      parę lat to My podziękujemy tak czy siak ;) Powodzenia!! :))
    • damka3 Re: podziękowanie 20.11.06, 22:50
      na niektórych ze startujących do wyborów samorządowych to aż się chciało
      głosować. I nie oczekuje od nich podzękowań, bo już pokazali że warto oddać na
      nich głos.
      • amberglass Re: podziękowanie 09.12.06, 22:23
        > na niektórych ze startujących do wyborów samorządowych to aż się chciało
        > głosować. I nie oczekuje od nich podzękowań, bo już pokazali że warto oddać
        na
        > nich głos.

-------------------------------------------------------------------------------
        To mówiłem ja , Jarząbek...

;)
        • aganiok32 Re: podziękowanie 10.12.06, 14:28
          hihi no tak :-))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka