foamclene 15.11.06, 02:39 o dumnej nazwie (uklon w strone autora) "Referendum śmieciowe"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike56 Re: Jaki wynik referendum? 15.11.06, 08:15 86% na TAK - odpowiedzialność gminy; referendum ważne; www.legionowo.pl/index.php?cmd=aktualnosci&opt=pokaz&id=905 Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: Jaki wynik referendum? 15.11.06, 18:43 brałam udział w komisji referendalnej i mam baaaaaardzo mieszane uczucia.Bardzo mało ludzi wiedziało,o co chodzi,informacje na ten temat były naprawdę niewielkie,powtarzało się na ogół tylko pytanie,które było na karcie do głosowania..Na szkoleniu przed referendum,podano tylko szczegóły 'techniczne',odnośnie głosowania,brak było innych informacji o samym meritum sprawy..Ludzie,przychodzący do głosowania,bardzo często pytali,o co chodzi,a komisja niewiele wiedziała.Trochę poczytałam w internecie,resztę sobie dopowiadaliśmy i mówiło sie ludziom,ze chodzi o czystosć w mieście.Dlatego większosć była,oczywiscie,ZA.. a czy rzeczywiscie o to chodzi,mam pewne watpliwosci.. czas wszystko pokaże... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Jaki wynik referendum? 15.11.06, 23:29 jechalo manipulacja na kilometr... Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: Jaki wynik referendum? 15.11.06, 18:45 jak piszę nizej,byłam w komisji referenalnej..NA stoliku był napis REFERENDUM...ale pewna pani zrobła awanturę,że to nic nie mówi,winno być Referendum śmieciowe,bo tak jest na ulotkach..I trzeba było,dla spokoju,dopisać... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Jaki wynik referendum? 15.11.06, 23:25 Kobita powinna dostac cos za prawa autorskie :) czyli w innych okregach (glosowalam w "liceum konopnickiej") owa nazwa nie funkcjonowala? Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: Jaki wynik referendum? 16.11.06, 11:06 może tam nikt się nie czepiał... Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Jaki wynik referendum? 17.11.06, 10:55 ludziom i tak nigdy nie dogodzi... a tak serio to ciekawa jestem ile jakie będą koszty w porównaniu do prywatnych usług... zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś