guayazyl1 20.11.06, 21:40 przedstawię kilka sztuk przeslicznej urody tekstow, ktore sa wypowiedziami osob często tu piszących. nalezy odgadnąc kto to napisal. mozna zamieszczac kolejne zagadki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guayazyl1 zagadka numer 1 20.11.06, 21:42 kto napisał: wolę blondynow ale piorę szatynowi Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: zagadka numer 2 20.11.06, 21:44 kto napisał: ja bym pogonił policją Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: zagadka numer 3 20.11.06, 21:48 kto napisał: kochanienki...nie w tym rzecz, ze rocznik blondynki musi pasować...trzeba mieć siłę i sposobnosc by miec ją czym pchnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: zagadka numer 4 20.11.06, 21:51 kto napisał: ale ja nie jestem kobietą...odkryłam, ze jestem męzczyzną. nie rozumiem, nie znam się, zarobiona jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: zagadka numer 5 20.11.06, 21:55 kto napisał: jesli idzie o psy to ja preferuję duze, silne, dobrze umięsnione, grozne. nie cierpię małych gowienek. taki wiecznie dygoczący pokurcz w rodzaju ratlerka to dla mnie karykatura psa. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: zagadka numer 5 20.11.06, 21:57 a to jakiś rasista...coś mi maiki'em podchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: zagadka numer 5 21.11.06, 12:11 zuziknatropie napisała: > a to jakiś rasista...coś mi maiki'em podchodzi... Nie przyznaję się - nigdy bym nie poniżył psa z racji jego pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: zagadka numer 4 21.11.06, 12:18 guayazyl1 napisał: > kto napisał: > ale ja nie jestem kobietą...odkryłam, ze jestem męzczyzną. nie rozumiem, nie > znam się, zarobiona jestem... Zuza? Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: zagadka numer 3 20.11.06, 21:53 nie wiem kto, ale świete słowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: zagadka numer 1 20.11.06, 21:54 to mi pachnie w.iwo, ale cos zamotałeś bo nie moge znaleźć:( Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 zagadka numer 6 20.11.06, 21:59 kto napisał: lubię miec mokre włosy. to jedyne chwile kiedy dobrze wyglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: zagadka numer 7 20.11.06, 22:00 przyznałby się, ze rybki dopiero po leczeniu i niech dojda do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: zagadka numer 7 20.11.06, 22:07 zuziknatropie napisała: przyznałby się, ze rybki dopiero po leczeniu i niech dojda do siebie? ------------- jak z rybkami to mi do ralphiego pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: zagadka numer 7 20.11.06, 22:02 kto napisał: nie lubię przeciągow pod kołderką... Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: zagadka numer 9 20.11.06, 22:03 no ja raczej z rajdem na dach do walki z szerszeniami nie pojde.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: zagadka numer 9 20.11.06, 22:06 kto napisał: może onomatopeja: wrghhoouuuuuu!!!!!! wiuuuuu!!! no, tak to było.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie teksty kultowe:) 20.11.06, 22:10 prosze nie mowic ze przesadzam ale doswiadczylem tego juz bezposrednio i wprost na dosyc powaznym spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:12 temat "stringi" może i jest be, ale powoduje że z ciekawości jest nas więcej Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:14 ...raczej jest to jasno przedstawione wiec co maja do tego inne watki skoro stwierdzilem ze Jej zupa moze byc.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:18 czy bol ten zlagodzic mialy Twoje do mnie maile na priva, w ktorych wyrazasz swoje zainteresowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:20 to jest forum tutaj doktor porozmawia z magistrem ,każdy innym językiem to i dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:21 jako jedna z osób "zaniżających poziom" WASZEGO ( jakby nie było ) forum... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:21 zuziknatropie napisała: to jest forum tutaj doktor porozmawia z magistrem ,każdy innym językiem to i dobrze... -------------- pamietam...slynna awantura kiedy juros rozmawia z e-legionowo Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:20 zuziknatropie napisała: czy bol ten zlagodzic mialy Twoje do mnie maile na priva, w ktorych wyrazasz swoje zainteresowanie? ------------- pamietam ten wątek. to rozmawial e-legionowo z madzią Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:22 niom, szukam tekstu o pomidorowej, jakoś najbardziej utkwil mi w głowie:) tutaj, pewnie nikt już nie pamięta tej POMIDOROWEJ.. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:23 zuziknatropie napisała: temat "stringi" może i jest be, ale powoduje że z ciekawości jest nas więcej ----------- slynne stringi madzi Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:27 W sumie to można i sejm wybudować u nas.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:28 A ja proponuję zbudować koło Serocka nową elektrownię atomową i zrobić składowisko paliwa z reakatora. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:31 Korki nie byłby tak dobijające, gdybyś lubiła rano wstawać.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:32 ja mieszkam na jeszcze większym zadupiu niż Legionowo, ale na razie nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:34 poprzestajecie na narzekaniu jakie Legionowo jest beznadziejne inudne, a nie staracie sie otworzyć oczu szerzej i poszukać rozrywek, ktorych wbrew pozorom jest tu bez liku... Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:35 Wybujałe ambicje moderatorów spowodowały najpierw zawieruchę a obecnie zastój na naszym forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:37 dlaczego po prostu nie kupi Pan sobie porządnych okien... Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:39 Na Wójta raczej się nie nadaję - nie zna mnie nikt w gminie, nie mam poparcia kościoła i nawet dla lokalnej policji jestem postrachem. Jestem problemem, bo odstaję... Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:41 W odpowiedzi na zarzut bezczynności Policji w Legionowie w sprawie kradzieży z włamaniem do obiektów prywatnych informuję, że na skutek działań Policji spadła ilość włamań w skali powiatu z 509 w 2004 roku, do 450 w roku 2005. Wskaźnik dynamiki włamań wyniósł 88,4% i jest mniejszy o 11,6% w tej kategorii przestępstw.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:43 Brawa należą sie ludziom, którzy przy tych sprawach pracowali.Pragnę Pana poinformować, że równiez dzisiaj zrealizowaliśmy sprawę dotyczacą włamań. Tym razem do domków letniskowych. Wczoraj, przed wieczorem na terenie miejscowości Poddębie w rejonie domków letniskowych doszło do zatrzymania trzech mężczyzn, którzy poruszali się starym Fiatem 126p. W trakcie kontroli samochodu policjanci ujawnili metalowe przedmioty: kilka sztuk aluminiowych czajników, maszynkę do mielenia mięsa, wiadro, kilka sztuk patelni, garnki, plażowe krzesełka, klamki od drzwi i inne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:47 ja nie mysle, ze wygraja...nie mysle nawet, ze zremisuja. ale niech sie pokaza z fasonem... Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:50 - zrobiły dla faceta zapas piwa na cały miesiąc.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:51 nie dlatego, ze byłem zachłanny na kredensy i komody. moj podziw zawsze wzbudzała starsza pani z informacji meblowej... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:55 zuziknatropie napisała: nie dlatego, ze byłem zachłanny na kredensy i komody. moj podziw zawsze wzbudzała starsza pani z informacji meblowej... -------------- zepsuje Wam zabawe ale to ja...hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:55 poniewaz istnieje niepisany czy pisany zakaz publikacji tresci nie zwiazanych z miastem zacytuje dzisiaj tekst znanego wszystkim Autorytetu w sprawach forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:57 moj to by zaraz przeliczyl ile by za to kupil paliwa i tyle bym te plastikowe pazury widziala... Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:58 codzienność która przytłacza mnie nużącymi obowiązkami, pozwala jednak pośmiać się z samej siebie i uraczyć Was trochę innym spojrzeniem na dręczące aspekty życia.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:59 odpowiem Ci kobito, ze w ramach jednego z nałogów pozbawiam się owłosienia na twarzy codziennie... Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 23:00 A w bardzo zamierzchłych czasach była jeszcze kolejka do Warszawy.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 23:01 kino Mazowsze i klasztor Szaolin i Terminator 1 obejrzany tamże.. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:50 zuziknatropie napisała: ja nie mysle, ze wygraja...nie mysle nawet, ze zremisuja. ale niech sie pokaza z fasonem... ----------- jakze bym mogl siebie nie pamietac:) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:48 zuziknatropie napisała: W odpowiedzi na zarzut bezczynności Policji w Legionowie w sprawie kradzieży z włamaniem do obiektów prywatnych informuję, że na skutek działań Policji spadła ilość włamań w skali powiatu z 509 w 2004 roku, do 450 w roku 2005. Wskaźnik dynamiki włamań wyniósł 88,4% i jest mniejszy o 11,6% w tej kategorii przestępstw.. ------------- oooooooooo...to jakas Pani rzecznik Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:46 zuziknatropie napisała: A ja proponuję zbudować koło Serocka nową elektrownię atomową i zrobić składowisko paliwa z reakatora. -------------- to psychomaszyna w odpowiedzi aganiokowi. oni są zawsze obok siebie. taka para z cicha pęk:) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:18 zuziknatropie napisała: prosze nie mowic ze przesadzam ale doswiadczylem tego juz bezposrednio i wprost na dosyc powaznym spotkaniu. ------------- to pewno pkownacki czyli keechaczu Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 23:48 to jest fantastyczne, ja się do pieska ratlerka nie przyznaję,... ile tu Szeryfa... o... i Syropka się przewija... fajnie było co ? Odpowiedz Link Zgłoś