Dodaj do ulubionych

kto to napisal?..

20.11.06, 21:40
przedstawię kilka sztuk przeslicznej urody tekstow, ktore sa wypowiedziami
osob często tu piszących. nalezy odgadnąc kto to napisal. mozna zamieszczac
kolejne zagadki.
Obserwuj wątek
    • guayazyl1 zagadka numer 1 20.11.06, 21:42
      kto napisał:
      wolę blondynow ale piorę szatynowi
      • guayazyl1 Re: zagadka numer 2 20.11.06, 21:44
        kto napisał:
        ja bym pogonił policją
        • zuziknatropie Re: zagadka numer 2 20.11.06, 21:46
          szeryf
        • guayazyl1 Re: zagadka numer 3 20.11.06, 21:48
          kto napisał:
          kochanienki...nie w tym rzecz, ze rocznik blondynki musi pasować...trzeba mieć
          siłę i sposobnosc by miec ją czym pchnąć.
          • guayazyl1 Re: zagadka numer 4 20.11.06, 21:51
            kto napisał:
            ale ja nie jestem kobietą...odkryłam, ze jestem męzczyzną. nie rozumiem, nie
            znam się, zarobiona jestem...
            • guayazyl1 Re: zagadka numer 5 20.11.06, 21:55
              kto napisał:
              jesli idzie o psy to ja preferuję duze, silne, dobrze umięsnione, grozne. nie
              cierpię małych gowienek. taki wiecznie dygoczący pokurcz w rodzaju ratlerka to
              dla mnie karykatura psa.
              • zuziknatropie Re: zagadka numer 5 20.11.06, 21:57
                a to jakiś rasista...coś mi maiki'em podchodzi...
                • mike56 Re: zagadka numer 5 21.11.06, 12:11
                  zuziknatropie napisała:
                  > a to jakiś rasista...coś mi maiki'em podchodzi...
                  Nie przyznaję się - nigdy bym nie poniżył psa z racji jego pochodzenia.
            • mike56 Re: zagadka numer 4 21.11.06, 12:18
              guayazyl1 napisał:

> kto napisał:
              > ale ja nie jestem kobietą...odkryłam, ze jestem męzczyzną. nie rozumiem, nie
              > znam się, zarobiona jestem...

Zuza?
          • zuziknatropie Re: zagadka numer 3 20.11.06, 21:53
            nie wiem kto, ale świete słowa:)
      • zuziknatropie Re: zagadka numer 1 20.11.06, 21:54
        to mi pachnie w.iwo, ale cos zamotałeś bo nie moge znaleźć:(
    • narewa Re: kto to napisal?.. 20.11.06, 21:55
      nieśmiało podejrzewam Iwonkę..
      • guayazyl1 zagadka numer 6 20.11.06, 21:59
        kto napisał:
        lubię miec mokre włosy. to jedyne chwile kiedy dobrze wyglądam.
        • zuziknatropie Re: zagadka numer 7 20.11.06, 22:00
          przyznałby się, ze rybki dopiero po leczeniu i niech dojda do siebie?
          • guayazyl1 Re: zagadka numer 7 20.11.06, 22:07
            zuziknatropie napisała:
            przyznałby się, ze rybki dopiero po leczeniu i niech dojda do siebie?
            -------------
            jak z rybkami to mi do ralphiego pasuje
        • guayazyl1 Re: zagadka numer 7 20.11.06, 22:02
          kto napisał:
          nie lubię przeciągow pod kołderką...
          • zuziknatropie Re: zagadka numer 9 20.11.06, 22:03
            no ja raczej z rajdem na dach do walki z szerszeniami nie pojde..
            • zuziknatropie Re: zagadka numer 9 20.11.06, 22:06
              kto napisał:
              może onomatopeja: wrghhoouuuuuu!!!!!! wiuuuuu!!! no, tak to było..
              • zuziknatropie teksty kultowe:) 20.11.06, 22:10
                prosze nie mowic ze przesadzam ale doswiadczylem tego juz bezposrednio i wprost
                na dosyc powaznym spotkaniu.
                • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:11
                  czuję się uświadomiona
                  • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:12
                    temat "stringi" może i jest be, ale powoduje że z ciekawości jest nas więcej
                    • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:14
                      ...raczej jest to jasno przedstawione wiec co maja do tego inne watki skoro
                      stwierdzilem ze Jej zupa moze byc..
                      • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:18
                        czy bol ten zlagodzic mialy Twoje do mnie maile na priva, w ktorych wyrazasz
                        swoje zainteresowanie?
                        • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:20
                          to jest forum tutaj doktor porozmawia z magistrem ,każdy innym
                          językiem to i dobrze...
                          • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:21
                            jako jedna z osób "zaniżających poziom" WASZEGO ( jakby nie było ) forum...
                          • guayazyl1 Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:21
                            zuziknatropie napisała:
                            to jest forum tutaj doktor porozmawia z magistrem ,każdy innym językiem to i
                            dobrze...
                            --------------
                            pamietam...slynna awantura kiedy juros rozmawia z e-legionowo
                        • guayazyl1 Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:20
                          zuziknatropie napisała:
                          czy bol ten zlagodzic mialy Twoje do mnie maile na priva, w ktorych wyrazasz
                          swoje zainteresowanie?
                          -------------
                          pamietam ten wątek. to rozmawial e-legionowo z madzią
                          • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:22
                            niom, szukam tekstu o pomidorowej, jakoś najbardziej utkwil mi w głowie:) tutaj,
                            pewnie nikt już nie pamięta tej POMIDOROWEJ..
                    • guayazyl1 Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:23
                      zuziknatropie napisała:
                      temat "stringi" może i jest be, ale powoduje że z ciekawości jest nas więcej
                      -----------
                      slynne stringi madzi
                      • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:23
                        pudło strinki były IWKI
                        • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:27
                          W sumie to można i sejm wybudować u nas..
                          • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:28
                            A ja proponuję zbudować koło Serocka nową elektrownię atomową i zrobić
                            składowisko paliwa z reakatora.
                            • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:29
                              lepiej krematorium..
                              • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:31
                                Korki nie byłby tak dobijające, gdybyś lubiła rano wstawać..
                                • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:32
                                  ja mieszkam na jeszcze większym zadupiu niż Legionowo, ale na razie nie
                                  narzekam
                                  • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:34
                                    poprzestajecie na narzekaniu jakie Legionowo jest beznadziejne inudne, a nie
                                    staracie sie otworzyć oczu szerzej i poszukać rozrywek, ktorych wbrew pozorom
                                    jest tu bez liku...
                                    • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:35
                                      Wybujałe ambicje moderatorów spowodowały najpierw zawieruchę a obecnie zastój
                                      na naszym forum..
                                      • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:37
                                        dlaczego po prostu nie kupi Pan sobie porządnych okien...
                                        • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:39
                                          Na Wójta raczej się nie nadaję - nie zna mnie nikt w gminie, nie mam poparcia
                                          kościoła i nawet dla lokalnej policji jestem postrachem. Jestem problemem, bo
                                          odstaję...
                                          • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:41
                                            W odpowiedzi na zarzut bezczynności Policji w Legionowie w sprawie kradzieży z
                                            włamaniem do obiektów prywatnych informuję, że na skutek działań Policji spadła
                                            ilość włamań w skali powiatu z 509 w 2004 roku, do 450 w roku 2005. Wskaźnik
                                            dynamiki włamań wyniósł 88,4% i jest mniejszy o 11,6% w tej kategorii
                                            przestępstw..
                                            • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:43
                                              Brawa należą sie ludziom, którzy przy tych sprawach pracowali.Pragnę Pana
                                              poinformować, że równiez dzisiaj zrealizowaliśmy sprawę dotyczacą włamań. Tym
                                              razem do domków letniskowych.
                                              Wczoraj, przed wieczorem na terenie miejscowości Poddębie w rejonie domków
                                              letniskowych doszło do zatrzymania trzech mężczyzn, którzy poruszali się starym
                                              Fiatem 126p. W trakcie kontroli samochodu policjanci ujawnili metalowe
                                              przedmioty: kilka sztuk aluminiowych czajników, maszynkę do mielenia mięsa,
                                              wiadro, kilka sztuk patelni, garnki, plażowe krzesełka, klamki od drzwi i inne
                                              rzeczy
                                              • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:47
                                                ja nie mysle, ze wygraja...nie mysle nawet, ze zremisuja. ale niech sie pokaza
                                                z fasonem...
                                                • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:50
                                                  - zrobiły dla faceta zapas piwa na cały miesiąc..
                                                  • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:51
                                                    nie dlatego, ze byłem zachłanny na kredensy i komody. moj podziw zawsze
                                                    wzbudzała starsza pani z informacji meblowej...
                                                  • guayazyl1 Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:55
                                                    zuziknatropie napisała:
                                                    nie dlatego, ze byłem zachłanny na kredensy i komody. moj podziw zawsze
                                                    wzbudzała starsza pani z informacji meblowej...
                                                    --------------
                                                    zepsuje Wam zabawe ale to ja...hihi...
                                                  • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:55
                                                    poniewaz istnieje niepisany czy pisany zakaz publikacji tresci nie zwiazanych
                                                    z miastem zacytuje dzisiaj tekst znanego wszystkim Autorytetu w sprawach forum..
                                                  • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:57
                                                    moj to by zaraz przeliczyl ile by za to kupil paliwa i tyle bym te plastikowe
                                                    pazury widziala...
                                                  • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:58
                                                    codzienność która przytłacza mnie nużącymi obowiązkami, pozwala jednak pośmiać
                                                    się z samej siebie i uraczyć Was trochę innym spojrzeniem na dręczące aspekty
                                                    życia..
                                                  • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:59
                                                    odpowiem Ci kobito, ze w ramach jednego z nałogów pozbawiam się owłosienia na
                                                    twarzy codziennie...
                                                  • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 23:00
                                                    A w bardzo zamierzchłych czasach była jeszcze kolejka do Warszawy..
                                                  • zuziknatropie Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 23:01
                                                    kino Mazowsze i klasztor Szaolin i Terminator 1 obejrzany tamże..
                                                • guayazyl1 Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:50
                                                  zuziknatropie napisała:
                                                  ja nie mysle, ze wygraja...nie mysle nawet, ze zremisuja. ale niech sie pokaza
                                                  z fasonem...
                                                  -----------
                                                  jakze bym mogl siebie nie pamietac:)
                                            • guayazyl1 Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:48
                                              zuziknatropie napisała:
                                              W odpowiedzi na zarzut bezczynności Policji w Legionowie w sprawie kradzieży z
                                              włamaniem do obiektów prywatnych informuję, że na skutek działań Policji spadła
                                              ilość włamań w skali powiatu z 509 w 2004 roku, do 450 w roku 2005. Wskaźnik
                                              dynamiki włamań wyniósł 88,4% i jest mniejszy o 11,6% w tej kategorii
                                              przestępstw..
                                              -------------
                                              oooooooooo...to jakas Pani rzecznik
                            • guayazyl1 Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:46
                              zuziknatropie napisała:
                              A ja proponuję zbudować koło Serocka nową elektrownię atomową i zrobić
                              składowisko paliwa z reakatora.
                              --------------
                              to psychomaszyna w odpowiedzi aganiokowi. oni są zawsze obok siebie. taka para
                              z cicha pęk:)
                • guayazyl1 Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 22:18
                  zuziknatropie napisała:
                  prosze nie mowic ze przesadzam ale doswiadczylem tego juz bezposrednio i wprost
                  na dosyc powaznym spotkaniu.
                  -------------
                  to pewno pkownacki czyli keechaczu
                  • w.iwo Re: teksty kultowe:) 20.11.06, 23:48
                    to jest fantastyczne, ja się do pieska ratlerka nie przyznaję,... ile tu
                    Szeryfa... o... i Syropka się przewija... fajnie było co ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka