magdakap1 14.01.07, 20:11 Witam mam 3,5 letnia córeczkę, która jest trudną pacjentką i jak do tej pory nie udało mi sie jeszcze skontrolować jej ząbków. Proszę o opinie na temat legionowskich dentystów - przyjaznych dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralphie Re: stomatolog dla dzieci 15.01.07, 08:38 Zdaje się, że Cię rozumiem ;) Z doświadczeń z moimi urwisami. W Denluxie podejście mieli taki, że pani dentystka założyła metalowy palec i zawołała kilka osób do pomocy w utrzymaniu córy na fotelu, zero rozmowy z dzieckiem. W mediq najpierw wywiad z dzieckiem, zainteresowanie ty co się za chwilę będzie działo i dopiero do roboty. W mediq urwisami opiekuje się pan doktor z rosyjskim nazwiskiem :) Adamaszwili bodajże... W mediq warunki przyjmowania dzieci moim zdaniem zbliżyły się do przychodni w wawie przy Ostrobramskiej, niedaleko stacji Shell, nie pamiętam dokładnie nazwy przychodni ale tam dzieciaki bez mrugnięcia okiem dają skontrolować sobie ząbki. Tam nasze przyzwyczajały się na nowo do stomatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
magdakap1 Re: stomatolog dla dzieci 15.01.07, 23:05 Dzięki trzeba będzie spróbować tam.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
veronka5 Re: stomatolog dla dzieci 16.01.07, 23:19 Mogę polecic gabinet stomatologiczny "Mój dentysta",ja osobiscie tam nie bylam,ale siostra chodzi z 2,5 letnim synkiem i jest zachwycona...maly również.Telewizorek i bajki do wyboru,maskotki...podobno nie odczuwa się ze jest się w gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdakap1 Re: stomatolog dla dzieci 17.01.07, 12:46 Veronka, a gdzie się mieści ten gabinet? Odpowiedz Link Zgłoś
veronka5 Re: stomatolog dla dzieci 19.01.07, 10:43 hej,gabinet jest na skrzyzowaniu Siwińskiegi i Husarskiej. Siostra zakladala malemu pląbkę do mleczaka i zaplacila 90 zl.Stomatolog z tego co slyszalam jest super ale dla dzieciaków,dla doroslych nie bardzo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka79 Re: stomatolog dla dzieci 17.01.07, 17:30 tak gabinet to on może i ma wypasiony a raczej po prostu inny niż większośc ale na leczeniu nie zna się zupelnie - co z tego że zagada dzieciaka czy puści mu bajeczkę skoro jego leczenie .... szkoda słów :-( a i te ceny !!! skąd on je bierze? z księżyca??? Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: stomatolog dla dzieci 20.01.07, 18:30 calineczka79 napisała: > a i te ceny !!! skąd on je bierze? z księżyca??? Tu się zgadzam, 90zł za plombę dla dziecka???? Na Ostrobramskiej w wawie warunki te co opisane tutaj (TV, bajeczka i inne zagadywanka), a cena to 60zł. Poza tym dziecko może przynieść swoją ulubiona bajkę. Odpowiedz Link Zgłoś