Dodaj do ulubionych

korki-j.rosyjski

20.01.07, 22:55
Studiuję rosyjski na UW i chętnie pomogę w nauce j. rosyjskiego uczniom
podstawówki, gimnazjum, liceum oraz wszystkim innym chcącym podszkolić
język.Mieszkam w Legionowie-20zł za lekcję u mnie,25zl za lekcję u
ucznia,zapraszam:)proszę pisac na mail-ja0910@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • foamclene szczerze wątpie ;) 21.01.07, 00:54
      • foamclene Re: szczerze wątpie ;) 21.01.07, 00:55
        zeby pomagac innych w nauce tzreba umiec czytac ze zrozumieniem
        np. ZAKAZ SPAMOWANIA! niestety w bardziej wyrafinowanej formie e-legionowo jest
        dla wiekszosci niezrozumialy
        wiec moze czerwonymi wolami, w naglowku forum umiescic prosty komunikat
        perswazyjny...
        • polokokt Re: szczerze wątpie ;) 21.01.07, 15:21
          tia, a ja uważam że nawet jak sie napisze na czerwono i podkreśli trzy razy i da
          87 wykrzykników na końcu to oferty będą nadal się pojawiały. A to dlatego że
          jest to forum legionowa. A miejsce które jest przeznaczone do wrzucania ofert
          (wczesniej to sie nazywalo mazowieckie oferty, teraz jakos inaczej) jest
          ogolnowojewodzkim jak nie ogolnopolskim serwisem. Zapewne osoba ktora chce
          udzialac korepetycji w legionowie nie chce dojezdzac do Plocka, Otwocka czy do
          jakiejs innej "dziury", tylko chce ich udzielic w legionowie i do tych klientów
          chce trafic. Druga sprawa, ile osób z legionowa wchodzi na forum legiuonowa a
          ile osob z legionowa wchodzi na tamte oferty (mysle ze te statystyki beda
          druzgoczace) a dotarcie do klienta polega na tym aby natknal sie na nasze
          ogloszenie nawet jesli takowego nie szuka, byc moze cos go natchnie i postanowi
          skorzystac.
          Osobioscie gdybym mial jakas oferte to tez wrzucilbym ja tutaj bo jedyne czym to
          grozi to usunieciem ogloszenia ewentualnie zablokowaniem konta uzytkownika ale
          zawsze mozna zalozyc nowe. A ogloszenie sie ukazalo i byc moze ktos
          zainteresowany je przeczyta i zechce dolozyc nam troche do portfela w zamian za
          jakas pomoc. Takze ja uwazam ze powinno byc jakiejs miejsce na oferty tylko z
          legionowa a nie wspolne dla calego wojewodztwa, bo szukajac korepetycji z
          hiszpanskiego nie bede sie przebijal przez oferty z Gdanska, krakowa, warszawy,
          plocka i legionowa, albo jak bede chcial kupic stary fotel za 50 PLN to wedlug
          mnie szukanie go na ogolnopolskim forum troche mija sie z celem, bo transport z
          drugiego konca wojewodztwa moze przekroczyc kilkakrotnie cene towaru. Oczywiscie
          nie popieram tez aby takie ogloszenia ukazywaly sie na ogolnym forum, ale
          powinien byc watek, czy podforum tylko na ogloszenia z legionowa i tam takie
          posty powinny byc przenoszone.
          • foamclene Re: szczerze wątpie ;) 21.01.07, 18:05
            gielda staroci jest na kole... ;)

...powazny uslugodawca powinien reklamowac sie w powazny sposob, w innym
            wypadku zwyczajnie nie budzi zaufania :)...

...a co z prezydentem i wladzami legionowa :)), ktore tak czesto niegdys
            zagladaly na forum (cafe legionowo zalozone w celu tzrymania "poziomu" forum
            legionowo) - pewnie zaczytuja sie w lekturze ogloszen drobnych? :)

lokalne gazety nadal cytuja forumowiczow: reczniki mariot 28 zl, korepetycje z
            wychowania fizycznego i "mamunie"...

• polokokt Re: szczerze wątpie ;) 21.01.07, 20:28
              nie, więc nie jestem za tym aby ogłoszenia były tutaj, ale żeby było łatwo
              dotrzeć do ogłoszeń z Legionowa dla Legionowa a nie wrzucać je między ogłoszenia
              z Sochaczewa, Płońska Gdyni, Krakowa i Warszawy bo po prostu w takim gąszczu
              zaginą a każdy kto chce sprzedać swój produkt na rynku lokalnym chce się
              reklamować właśnie na takim rynku a nie na forum ogólnopolskim. Więc po prostu
              zwracam uwagę na problem i nie jest dla mnie rozwiązaniem podlinkowanie
              ogólnopolskiej tablicy ogłoszeń.
              A ogłoszenia takie będą się tutaj pojawiały i nic tego specjalnie nie zmieni,
              chyba że będzie właśnie taka łatwo dostępna i przejrzysta tablica ogłoszeń tylko
              dla Legionowa i okolic, wtedy może troszkę ograniczy się ta liczba. A ogłoszenia
              pojawiające się na ogólnym forum można by tam przenosić.
              A i czytanie regulaminu przez innych mnie nie zraża. Jeśli na forum ktoś da
              ogłoszenie o sprzedaży wacików a ja takich wacików będę potrzebował to z takiego
              ogłoszenia skorzystam a nie będę zasuwał do wawy po waciki tylko dlatego że ktoś
              złamał regulamin.
              Jedyna metoda wycięcia ogłoszeń trwale to wbudowania w forum automatu który
              będzie skanował dorzucaną wiadomość i jeśli będzie tam jakiś zestaw słów (np:
              sprzedam, udzielę, wypożyczę, wynajmę...) to wtedy takiej wiadomości nie wrzuca,
              ale to chyba nie przejdzie :)
              A jeśli lokalne gazety mają taki poziom wysoki że aż muszą cytować forum z
              ręcznikami to tylko pogratulować tym redaktorom...
              Pozdrawiam
              • e-legionowo Re: szczerze wątpie ;) 21.01.07, 23:28
                polokokcie mimo ze zgadzam sie z czescia Twojej wypowiedzi to nadal będę kasowac takie posty, do mnie nalezy moderacja forum, jesli macie jakies pomysly to zglaszajcie je do adminow gazety.
                To ze forum ogloszen zmienilo zasieg na ogolnopolski nie jest moja wina, decyduja tu wlasciciele tego forum, jesli komus to nie odpowiada to zawsze moze przestac korzytsac z tego forum. Rejestrujac sie kazdy akceptowal regulamin i zasady korzystania z forum GW.

oczywiscie watek za 2-3 dni do skasowania
        • machiavelli2 Re: szczerze wątpie ;) 21.01.07, 17:27
          A żeby pouczać innych wypadałoby umieć posługiwać się językiem polskim.
          Konstrukcja "pomagać innych" wydaje mi się być niepoprawną.
          A poza tym tego typu ogłoszenia pojawiają się od czasu do czasu i nikt nie robi
          z tego problemu. No - może kilku frustratów :)
          pozdrawiam
          M.
          • foamclene Re: szczerze wątpie ;) 21.01.07, 17:51
            niczego poza literowkami sie nie doszukales/as?
            zeby byc zlosliwym trzeba miec potencjal ;) nie powiem jaki :)))

od czasu do czasu?
            ...to forum to jedna wielka tablica ogloszen... frustraci kontra desperaci :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka