zuziknatropie 16.07.07, 16:16 skoro psychol blokuje i kasuje moje wpisy - ułatwie mu życie. paa wszystkim, miło było... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guayazyl1 Re: pożegnanie 16.07.07, 20:16 o dżizasie.... czy to upal tak na Was dziala? przeciez nie jestes tu dla psychomaszyny. jestes dla mnie, dla Iwony, Agnieszki...jesli sa klopoty z komunikacja miedzy Wami to sie nie odzywajcie do siebie. pare razy juz sie zegnalas i za kazdym razem byl powrot. widac Ci bylo dobrze z nami. po co jeszcze raz?..bedzie smiesznie wracac. przynajmniej powiedz, ze sie namyslisz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: pożegnanie 17.07.07, 09:30 jak może kasować, nie jest przecież moderatorem tego forum. Aga zostań. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: pożegnanie 17.07.07, 18:04 a nie masz sie kim przejmowac ;) a moze to takie jego konskie zaloty... mezczyzni roznie okzuja uczucia :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: pożegnanie 17.07.07, 18:15 jesteśmy tak różni... nie każdy może się lubić z każdym, ale Cafe jest po to żeby każdy mógł tu zaistnieć... i wypić wirtualną kawkę :o) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: pożegnanie 17.07.07, 19:28 a niech tam, macie racje...Wracam:) ps. jeśli chodzi o kawe..to właśnie robie frape Kawa frape Czas przygotowania: 5 mminutek Proporcje podane dla 2 osób. Składniki: 4 łyżeczki kawy rozpuszczalnej cukier ( min 2 łyżeczki, może byc więcej) śmietanki do kawy kostki lodu Przepis: kawę i cukier wsypać do buteleczki po wodzie mineranej 0,25 zalac paroma łyżkami wody - z lodówy i mieszać aż pojawi sie gęsta piana Dolac resztę wody do butelki i rozlac do przygotowanych wysokich szkalneczek z kostkami lodu. Dolać smietankę - wg uznania, dorzucić słomkę i popijać w gorące dni. Wskazówki i uwagi: ważne żeby piana była gęsta Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: pożegnanie 17.07.07, 23:21 swego czasu parzyłam kawę, zamrażałam w pojemniku do kostek lodu ... potem wystarczyło wyjąć z zamrażalnika, wrzucić do miksera, dodać mleko lub wodę, dosłodzić ewentualnie docynamonić ;o) przelać do szklaneczek i upajać się w dobrym towarzystwie... czyli w samotności hehe Odpowiedz Link Zgłoś