postrach_szefowej 20.08.07, 00:03 Ze forum nie wygląda tak jak wyglądało? Wszystko się rozjechało. Też tak macie? Wygląda okropnie i jest nieczytelne. Tylko FotoForum ma dawny układ i wygląd:-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuziknatropie Re: Co sie stao? 20.08.07, 12:25 nic sie nie stało - nowa szata graficzna. Moim zdaniem wstretna...nic nie moge znaleźć..blee Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Co sie stao? 20.08.07, 14:10 jak to dobrze byc w doborowym damskim towarzystwie :) podejrzewam, ze niektore chlopy mi zazdraszczajo choc sie nie przyznajo :) mialem i ja na to zwrocic uwage. pomyslalem jednak co bede duperelami zawracal Wasze glowki. nie wiem jaki byl sens zeby wprowadzac zmiany w wygladzie Forum. oprocz jednego pozytywu, ze ladniejsza jest czcionka w naglowkach to ja nic lepszego nie widze. logowac sie musze po prawej a nie lewej stronie do czego sie przeciez od lat przyzwyczailem. blekit jakis taki wyblakly jak sprana podkoszulka. jak chce posortowac komentarze to mam drzewko odwrotne nie wiem po jakie licho, natomiast nie mam wedlug autora co sie czasami przydawalo. ogolnie kicha prosze ja Panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Co sie stao? 20.08.07, 14:30 drobna uwaga! jaki błękit???? to zieleń, turkus, czy cuś... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Co sie stao? 20.08.07, 14:34 ja nic nie majstrowałem. ja mam błekit. a moze , nie bójmy się tego stwierdzenia, ja mam cuś z oczamy? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 zeby jeszcze ponarzekac... 20.08.07, 14:43 ...to moglbym dorzucic sie do pognebienia serwera pocztowego. toz to panie dziadostwo jakich malo. czesciej wyswietla mi sie informacja, ze nie mozna sie polaczyc z serwerem niz serwer dziala. zdjecia wysyla mi po jednej sztuce, a czekam godzinamy. z tego powodu nic nie wrzucam na FotoForum. ogolnie kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: zeby jeszcze ponarzekac... 21.08.07, 14:42 jak to mowia programisci to jajbardziej nielojalna grupa pracownikow :) wiec pewnie i agora ma ze swoimi problem :) starzy odchodza nowi przychodza kazdy ma wlasny pomysl na rozwiazywanie problemow dlatego prace ciagnal sie juz od wielu miesiecy i niemmiennie sa wytlumaczeniem na skargi uzytkownikow poczty ciekawe co z tymi, ktorzy zdecydowali sie na platne konto na gazeta.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: Co sie stao? 20.08.07, 15:03 A coś w ogóle się zmieniło? Ja mam jak dawniej, żadnych zmian, wygląda jak wyglądało... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Co sie stao? 20.08.07, 18:21 a moze do Ciebie Ralphie jeszcze nowe nie dotarlo?.. a wezmy takie Kielce: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=67315247&a=67315247 Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: Co sie stao? 20.08.07, 20:08 Na takie dyskusje lepsze jest Forum o forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299 Tam znajdziecie też przepisy jak sobie zrobić "własne" forum pod Firefoxem. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Co sie stao? 21.08.07, 14:33 psychomaszyna napisał: Na takie dyskusje lepsze jest Forum o forum ----------------------- ludzkie z Ciebie chłopisko. ześ nas od razu nie skasował. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Co sie stao? 20.08.07, 21:55 ja rozniez nie przepadam za zmianami ;) niektore nowe rozwiazania nawigacyjne sa dla recz mniej "uzyteczne" (mniej intuicyjne, wymagajacej wiekszej ilosci klikniec) niz poprzednie Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: Co sie stao? 20.08.07, 22:05 Jacy my tu w Legionowie jesteśmy grzeczni w porównaniu z Kielcami:-))) Jeśłi to ma być nowa szata graficzna, to ja Was przepraszam. Myślałam, że coś tu u siebie sknociłam przez przypadek i się rozjechało. Bałam się zapytać... Czemu, skoro nowa szata graficzna, FotoForum wciąż wygląda tak jak wyglądało??? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Co sie stao? 21.08.07, 14:39 na wszytsko potzreba czasu mysle, ze zmiany nie dotyczna tylko strony estetycznej ale i calego systemu administrowania portalem gazety... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Co sie stao? 21.08.07, 15:02 foamclene napisała: zmiany nie dotyczna tylko strony estetycznej ale i calego systemu administrowania portalem gazety... ------------------- ale nasz...forumowiczow to juz guzik obchodzi. moje odczucia co do wysilkow zatrudnionych w Gazecie fachmanow nie so najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Co sie stao? 21.08.07, 18:05 mnie nie musisz przekonywac ja tez zdrowie przez takich tarce ;) jak moj chlop nocami musi robote po partaczach poprawiac :) ale co poczac, kiedy sprawne palce idace w parze z bystrym umyslem pracyja fizycznie na wyspach? Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Cud się stał! 07.09.07, 22:58 Znowu jest tak jak było. Bardzo mnie to cieszy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś