misiek1974 07.01.08, 12:47 Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie mogę zamówić tanie meble kuchenne na wymiar? Liczy się również jakość wykonania bo one mają być na wiele lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
postrach_szefowej Re: Tania kuchnia 07.01.08, 17:09 Tanie i na wiele lat? Toż to paradoks;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naretta Re: Tania kuchnia 09.01.08, 21:13 Misiu, ponieważ Cię lubię(a tak przy okazji mam pyt. czy już byłeś na kebabie;-))?), ZAKLINAM, nie kupuj byle czego, bo jest tanie. A już na pewno nie kupuj kuchni na bazarku! Jeżeli jednak zdecydujesz się na taki zakup, to powinieneś poprosić takiego gościa, który nazywa siebie producentem mebli, o namiary na ludzi, którym te meble robił. Bo potem może okazać się, że to fuszera, jakich mało! Uwierz, mówię z własnego doświadczenia! Byłam głupia, chciałam tanio, ostatecznie wyszŁo DROGO I TRAGICZNIE! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=93&w=60012727&a=60012727 -- Jajko od zewnątrz ma anemię, od wewnątrz żółtaczkę, a poza tym jest wapniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_kielczyk Re: Tania kuchnia 10.01.08, 16:56 nie zgadzam sie - polecam jedengo goscia, ktory robil kuchnie u mnie w starym mieszkaniu, u mnie w nowym mieszkaniu, u moich rodzicow, u mojegobrata, u moich znajomych. Wszyscy jestesmy zadowoleni, trwalosc potwierdzona, ja dodatkowo robilam cala kuchnie calkowicie wedlug wlasnego projektu, takze kombinacja byla niezla. Ale pan RObert sprostal wyzwaniu i moze z czystym sumieniem wystawic mu maksymalna ocene. Szczegolnie, ze chyba pierwszy raz widzialam tak fachowy i sprawny montaz mebli pod wymiar. Szacun! Jak napiszesz do mnie na priva to Ci dam telefon do pana Roberta, tylko ostrzegam, ze jest mocno oblozony robota :-) Magda Odpowiedz Link Zgłoś
annulak magda_kielczyk 02.02.08, 12:02 poprosze o namiary oraz o cene jaka zaplacila pani za swoje meble Odpowiedz Link Zgłoś
cornellia Re: Tania kuchnia 13.01.08, 13:04 odradzam bleck red white. Jakosc nie warta ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
bakula12 Re: Tania kuchnia 04.02.08, 17:50 A ja odradzam Meble Gawin... Nie dość, że straszne opóźnienia w dostawie to jeszcze nie takie szafki jak trzeba i jakość wykonania marniutka. Odpowiedz Link Zgłoś
stb.meble2 Re: Tania kuchnia 18.01.08, 17:53 stb meble produkcja 0-515-235-135 0-504-264-254 stb.meble2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ilif Re: Tania kuchnia -- do magda_kielczyk 11.03.08, 23:51 mam ogromną prośbę o podanie kontaktu do polecanego pana od mebli, jeśli to możliwe to poproszę wiadomość na mail gazetowy. Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: Tania kuchnia -- do magda_kielczyk 12.03.08, 08:12 A napisałaś najpierw sama do Magdy na jej maila gazetowego? Odpowiedz Link Zgłoś
ilif Re: Tania kuchnia -- do magda_kielczyk 13.03.08, 22:02 psychomaszyna czy uważasz że nie potrafię korzystać z forum? Nie jestem tu od dziś, a ty chyba jesteś jedyną osoba której wszystko przeszkadza i zawsze wtrąca swoje 3 grosze praktycznie do każdego wątku. To forum jest chyba po to żeby wymieniać miedzy sobą informacje, pytać i odpowiadać, a ty nie dość że usuwasz wątki to jeszcze w każdym musisz mieć swój udział i co najgorsze wypowiedzi jakich udzielasz nie maja nic wspólnego z wątkami, masz manię ilości postów na forum? Zadałam pytanie Magdzie a ty bawisz się w detektywa co jeszcze zrobiłam a czego nie. Jeżeli nie możesz mi udzielić odpowiedzi na moje pytanie, lepiej nic nie pisz i nie zaśmiecaj forum Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: :o) 13.03.08, 23:49 Psychomaszynie z pewnością :o) chodziło o wypowiedź MagdyK: "Jak napiszesz do mnie na priva to Ci dam telefon do pana Roberta" sugerującą drogę załatwienia sprawy... to nie jest zła rada, Magda może nie zaglądać codziennie na forum, a Twoja prośba może jej umknąć :o) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 odradzam kupowania w bleck red white 14.03.08, 15:12 Kupiłem tam, czekałem ponad 2 miesiące co mogę zrozumieć ale nie mogę pojąć jak przez ten okres czasu nie można było załatwić sprzętu. Dopiero po zrobieniu im awantury szybko wszystko się znalazło. Złe podejście do klienta Meble częściowo reklamowane i to na samym początku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joannaboj Re: mogę polecić 14.03.08, 17:07 Jestem obecnie w trakcie urządzania mieszkania i trafiłam na fantastycznego człowieka, który robi zarówno kuchnie jak szafy wnękowe, biurka itp. Generalnie dopasowuje mi wszystko do mojego mieszkania. Jestem bardzo zadowolona. Jeżeli ktoś życzy sobie namiary proszę o maila na pocztę "gazetową". Odpowiedz Link Zgłoś