psychomaszyna 07.02.08, 11:17 Po wstępnych uzgodnieniach informuję, że spotkanie forumowe jest planowane na wtorek, 19 lutego o godzinie 18.30 w "Jagiellońska Restauracja Cafe" vis a vis poczty na Jagiellońskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychomaszyna Re: Spotkanie forumowe 07.02.08, 17:17 Wjazd za darmo, jadło i napitek we własnym zakresie. Uwaga: Przy drzwiach będzie wykrywacz metalu (a propos siekier) ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek_ak Re: Spotkanie forumowe 07.02.08, 17:48 To że moderator stawia każdemu po piwie to się rozumie samo przez się . Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: Spotkanie forumowe 19.02.08, 15:28 Swoją drogą to ciekawe, ze tylko faceci upominają się o darmowe piwo, stawianie kolejek i drinków... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkol2 Re: Spotkanie forumowe 19.02.08, 18:52 Szefowo to oczywiście były żarty . znam się z Psychomaszyną i tak się przekomarzam , i tak bym nie poszedł bo kupa roboty i nawet wieczorem nie mogę wyskrobać dwie godzinki wolnego. Życzę Wszystkim miłej zabawy . Acha , ten poprzedni nick też mój ale mi się nie spodobał i zmieniłem :) Bawcie się dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Podziękowania 19.02.08, 22:39 Dziękuję wszystkim, którzy byli. Tak udanego spotkanie jeszcze nie było. A jak było - niech zostanie między nami, którzy byli. Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: Podziękowania 21.02.08, 08:32 udane spotkanie?mimo,że mnie nie było?a może dlatego? .. A tak serio,bardzo załowałam,że nie mogłam być..ale może jeszcze kiedyś znów się spotkamy... Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Podziękowania 21.02.08, 09:42 żałuj, żałuj słoneczko :o) siedzieliśmy ponad cztery godziny i jeszcze się nie "nagadaliśmy" ;o) było ssstrasznie sssympatycznie, a na Ciebie czekaliśmy niedobra... Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Spotkanie forumowe 21.02.08, 21:56 Faktycznie, cudowny pomysł ze spotkaniem w środku tygodnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: Spotkanie forumowe 21.02.08, 22:06 Szkoda, że to zgłaszasz po 2 tygodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Spotkanie forumowe 22.02.08, 07:31 No cóż, nie miałam czasu wcześniej wejść na forum, bo pracuję po 12 h dziennie i niestety nie siedzę tu tak, jak Wy, na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: Spotkanie forumowe 22.02.08, 11:31 I na tym proponuję zakończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Spotkanie forumowe 22.02.08, 20:58 A od kiedy TY decydujesz o zakończeniu MOJEJ rozmowy? Mam prawo wyrazić niezadowolenie z faktu, że ledwo na kilka dni przed spotkaniem to ogłaszacie, a do tego w środku tygodnia. Może warto byłoby powysyłać maile do stałych bywalców forum z tą informacją? Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: Spotkanie forumowe 26.02.08, 00:31 ansag napisała: > A od kiedy TY decydujesz o zakończeniu MOJEJ rozmowy? > Mam prawo wyrazić niezadowolenie z faktu, że ledwo na kilka dni przed spotkanie > m > to ogłaszacie, a do tego w środku tygodnia. > > Może warto byłoby powysyłać maile do stałych bywalców forum z tą informacją? > turlaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Spotkanie forumowe 26.02.08, 00:46 termin był podany z wyprzedzeniem dwutygodniowym... jeśli sobie życzysz przy następnym spotkaniu wyślę Ci info na priv :o) będzie nas więcej... ps. miło mi będzie Cię spotkać ansag :o) Odpowiedz Link Zgłoś