Dodaj do ulubionych

poprawki krawieckie

18.08.08, 19:20
Czy możecie polecić mi jakiegoś niedrogiego krawca w celu wykonania
drobnych poprawek krawieckich (skrócenie i zwężenie spodni)? Gdzieś
w centrum Legionowa.
Obserwuj wątek
    • amelka1341 Re: poprawki krawieckie 18.08.08, 20:26
      Ja tam nie wiem, bo nie korzystam, ale moja babcia jest ostatnio
      zachwycona krawcową, która ma zakład w takich malych pawilonikach na
      Piłsudskiego zaraz za Urzędem skarbowym - obok parku im Jana Pawła
      II. Tak więc jak sądze jest niedroga, a z drugiej strony - powinna
      byc dobra, skoro zdobyła uznanie mojej babci ;-)

• centrum_uslug1 Re: poprawki krawieckie 20.10.13, 12:12
        Poprawki krawieckie kompleksowe z np naprawą suwaków, szyciem pokrowców itp w Warszawie - sprawdź na stronie cud.waw.pl
      • kka69 Re: poprawki krawieckie 20.10.13, 12:54
        Ja zlecałem poprawianie spodni na ul. Zwycięstwa.
        Są tam 2 zakłady : pod numerem budynku 2 i numerem budynku 9.
        Skrócenie spodni kosztuje w obu po 20 zł.
    • centrum_uslug1 Re: poprawki krawieckie 20.10.13, 12:11
      Wszelkiego rodzaju krawieckie poprawki w Warszawie, jak również np naprawa suwaka, zaszywanie pokrowców itp - zapraszam na stronę cud.waw.pl
      • zaklad.bozena Re: poprawki krawieckie 05.08.17, 20:21
        Zapraszam na krawieckie.bialystok.pl/
    • nielot_dodo Re: poprawki krawieckie 20.10.13, 12:53
      miss10 napisała:

> Czy możecie polecić mi jakiegoś niedrogiego krawca w celu wykonania
      > drobnych poprawek krawieckich (skrócenie i zwężenie spodni)? Gdzieś
      > w centrum Legionowa.

Mnie spodnie od garnituru armaniaka ;-) wykańczał krawiec na ul. Reymonta, patrząc od Piłsudskiego, w pawilonie po prawej na piętrze. Jestem zadowolony.
      • iwonotchka Re: poprawki krawieckie 27.11.13, 14:45
        Wykonuję poprawki krawieckie (przeszycie, overlock, wszycie zamka, skracanie spodni "pod oryginał", skracanie/wysłużanie odzieży), szycie na miarę, szycie firan, zasłon, szycie pościeli. kom. 797470858
    • ola.rog Re: poprawki krawieckie 21.10.13, 22:20
      Ja również chodziłam do krawcowej za urzędem skarbowym w pawilonach - ale od niedawna chodzę do krawcowej na Sowińskiego w sklepie Społem ( tym bliżej pętli autobusowej). Z poprawek jestem bardzo zadowolona, a ceny konkurencyjne ( jak dotąd najtaniej)
      • zdebeq Re: poprawki krawieckie 21.10.13, 22:43
        Ja polecam wspomnianą Panią na Piłsudskiego.
        Moja świętej pamięci kochana Babcia chwaliła robotę tej pani, a to autorytet niepodważalny.
    • monikar95 Re: poprawki krawieckie 03.11.15, 14:10
      NIE POLECAM UL. JAGIELLONSKIEJ 9D (Poprawki Krawieckie U Agaty) Poszłam do Pani Agaty ze złamanym suwakiem w kurtce. To był poniedziałek, i miało być gotowe na środę. Przychodzę, a Pani mówi, że zapomniała o niej, bo miała dużo innych ubrań i że będzie na piątek. To zrozumiałe, byłam w piątek, tu sklep zamknięty -byłam o 11, więc wróciłam o 15 i nadal zamknięte. Dzwonię, a nikt nie odbiera. Przyszłam w następny pon i usłyszałam "na piątek" W końcu po 3 tyg. ciągłych wymówek dostałam kurtkę, ładnie zrobioną. Gdy zwróciłam uwagę że nie była słowna, zostałam wyzwana. Nie polecam!
      • graza2610 Re: poprawki krawieckie 30.09.16, 18:26
        ZDECYDOWANE NIE POLECAM .Sytuacja analogicznie podobna jak u monikar95. Też ciągłe zwłoki, nieodebrane telefony, kilkanaście wizyt i zamknięte drzwi. Ale najlepsze było na koniec całej gehenny z odebraniem dowiedziałam się, że TO JA DYKTUJĘ WARUNKI i DECYDUJĘ CZY BĘDĘ ODBIERAĆ TELEFON I OD KOGO , BO ODBIERAM TYLKO OD ZAUFANYCH KLIENTÓW. CZ TO NIE JEST PRZYPADKIEM JAKAŚ TAJNA MISJA ?! A swoim wrzaskiem, wręcz chamskim zachowaniem przerosła swój słaby wzrost. Osoba ta na pewno nie powinna mieć styczności z klientami.
        POPRAWKI KRAWIEKIE U AGATY Tylko dla masochistów.
    • michal_gora_90 Re: poprawki krawieckie 13.03.16, 16:31
      Bardzo proszę: polecamspeca.pl/krawiec - jest ich trochę. Ja polecam Pani Mirkę z firmy Agness.
    • zorba22 Re: poprawki krawieckie 25.03.16, 17:51
      Warszawa ul. Młodzieńcza tel. 789 208 300

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka