kampfschwimmer 23.10.08, 08:07 Czy w Legionowie mieszkali jacyś inni znani pisarze poza małżeństwem Centkiewiczów i Igorem Newerlym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaole63 Re: Legionowscy pisarze 23.10.08, 08:57 wydaje mi się że Broniewski przez jakiś czas przebywał,ale że dawno szkoły pokończyłam to radzę sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: Legionowscy pisarze 23.10.08, 16:05 kampfschwimmer napisał: > Czy w Legionowie mieszkali jacyś inni znani pisarze poza małżeństwem > Centkiewiczów i Igorem Newerlym? Zależy jakich pisarzy masz na myśli; tych powszechnie znanych czy i tych "lokalnych". MOK promuje twórczość literacką w Klubie LiteraTy: www.moklegionowo.pl/index.php?id=data&srt=literaty To też pisarze! No i ostatnio bylismy świadakami debiutu literackiego prof. Łuczaka:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: Legionowscy pisarze 23.10.08, 16:26 Ja kiedyś na murach pisałem - "precz z komuną" :) Meszkam nadal w Legionowie Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: Legionowscy pisarze 23.10.08, 17:58 Poczekaj jeszcze trochę może Pulitzera, albo chociaż Nike dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś