kasia.dabrowka 14.12.08, 08:20 Witam wszystkich zainteresowanych. Czy byłyby chętne osoby na wspólne spacery z kijkami? Jeśli istnieje już grupa, proszę o info. Chętnie się dołączę ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kminki7 Re: Nordic walking w Dąbrówce 11.01.09, 23:59 witam, my również jesteśmy zainteresowani chodzeniem z kijami, od paru tygodni próbujmy sami, ale im więcej osób tym lepiej, pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
hanskowie Re: Nordic walking w Dąbrówce 18.01.09, 20:02 Hej, chętnie bym się dołączyła, byłam nawet na 1 lekcji! poznałam technikę, jednak prośba o inf gdzie można kupic w miare porządne kijki? w Decathlonie sa za ponad 100 zł? czy to będzie najniższa kwota, czy mozna gdzies znaleźć coś taniej? dzieki za inf. Odpowiedz Link Zgłoś
kminki7 Re: Nordic walking w Dąbrówce 19.01.09, 11:16 Niestety dobre kije kształtują się w cenach powyżej 100 zł, polecam kije firmy exel dostępne również w sprzedaży internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
hanskowie Re: Nordic walking w Dąbrówce 22.01.09, 15:19 dzięki serdeczne za inf, rozejrzę się za kijkami i jak tylko kupię to dam znac i moze przestanie w końcu padać, tak by mozna było wybrac sie na marsz w lasku:) Pozdrowienia kminki7 napisał: > Niestety dobre kije kształtują się w cenach powyżej 100 zł, polecam kije firmy > exel dostępne również w sprzedaży internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
hanskowie Re: Nordic walking w Dąbrówce 19.02.09, 10:43 jestem zainteresowana:) mam kijki z Allegro za 50 zł - wiec niezle, wygladają solidnie, i maja armotyzatory; to kiedy się spotykamy? moja sąsiadka fizjoterapeutka robi kurs intruktażu i planuje na wiosnę akcje pod hasłem: Nordic Walking w Dąbrówce:) w ten weekend ktos sie wybiera? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kminki7 Re: Nordic walking w Dąbrówce 23.03.09, 15:20 Witam, my staramy się chodzić w każdą niedzielę po lesie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hanskowie Re: Nordic walking w Dąbrówce 24.03.09, 07:19 ok to dołączamy się :)) napiszcie gdzie możemy się spotkać, w tę niedzielę wyjątkowo pasuje mi rano ok. 9, bo o 12.30 mam warsztaty..tak wypadło:( jeśli to dla Was za wcześnie to może sobota by Wam w ten weekend odpowiadała? do usłyszenia i pozdrawiam:)). Odpowiedz Link Zgłoś
kminki_7 Re: Nordic walking w Dąbrówce 19.08.09, 19:33 witam, dawno nie pisałam, ponieważ długo nie chodziliśmy z kijami, ale pora zaczać ćwiczenia dlatego jeżeli ktoś jest chętny to zapraszam niedziela aktualna !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś