vija23 12.02.09, 21:34 Beznadziejny widok za oknem. Brak słońca. Deprecha. U Was też ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychomaszyna Re: ale szaro 13.02.09, 10:36 Nie, daleko od deprechy. Idzie wiosna, będzie lepiej. Musi być lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: ale szaro 13.02.09, 16:09 tiaaaa, za oknem plucha z opadami śniegu, wicher dumie, okna świszczą, ziąb, szarość, prognozy nie miłe, ciśnienie małe, choróbska szaleją, wiosna nas nie kocha, przynajmniej na razie ;) żyć się nie chce... będzie dobrze? trzymam za słowo, a w razie co i tak za wszystko obwinimy moderatora, tutejszego i naczelnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: ale szaro 14.02.09, 13:32 hej,młodzi przyjaciele,co z Wami.?. Przecież dziś Walentynki,dzień miłosci.Trzeba się kochać,albo zakochać,wtedy wszystko inaczej wygląda..Wiem,co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
vija23 Re: ale szaro 15.02.09, 13:56 Jakby nie wychodzić spod pierzynki, to rzeczywiście mogłoby być bardziej ciekawie. Ale wszystko może się znudzić, nawet polityka miłości ;o) Wiecie, że przed feriami widziałam bazie na drzewach ? Teraz wychodzę z domu i śnieg kładzie mi się przed stopami złośliwiec, a ptaki świergocą jakby już wiosna przyszła. Trzeba by coś poczarować, albo jakowąś nalewkę przyrządzić miłosną, żeby tę wiosnę przygonić czym prędzej... albo zaświergolić się ? To ja poproszę o przepis miejscowe czarownice, żeby się chciało świergolić... Odpowiedz Link Zgłoś