Dodaj do ulubionych

Ortopeda dziecięcy... PILNE!

18.07.09, 11:14
Pilnie poszukuję namiarów na ortopedę dziecięcego, specjalistę od odcinka
szyjnego z Legionowa lub okolic. Chodzi o uraz komunikacyjny.
Niestety w MediQ ortopeda zgarnął 85zł za konsultację, w której rada lekarska
brzmiała: "szukajcie w Konstancinie"!!! Totalna porażka!!!
Obserwuj wątek
    • dziunia_wawa Re: Ortopeda dziecięcy... PILNE! 18.07.09, 12:23
      Witam !!!!
      Ja równięż byłam z dzieckiem w mediq-u i zrobiłaby pani doktor z
      mojego dziecka kalekę dlatego polecam super specjalistę dr.Okłota tu
      link do strony www.drmed-oklot.waw.pl/ niestety przyjmuje
      przy ul.Czerniakowskiej ale warto tam jechać
      Pozrdawiam
      Zyczę powodzenia
      • yoanna_87 Re: Ortopeda dziecięcy... PILNE! 18.07.09, 19:31
        My korzystaliśmy z usług dr Stępień ze szpitala na ul. Saszerów i cieszy się ona bardzo dobrą opinią. Inny ortopeda dziecięcy jest w szpitalu na ul. Niekłańskiej.
        • ralphie Re: Ortopeda dziecięcy... PILNE! 18.07.09, 20:06
          Yoanna_87, a nie kojarzysz nazwiska ortopedy z Niekłańskiej? W poniedziałek
          planujemy tam dzwonić w sprawie wizyty.
          • truskaweczka18 Re: Ortopeda dziecięcy... PILNE! 18.07.09, 22:36
            Ja też polecam Dr Okłota. Gdyby nie on moje dziecko byłoby dziś
            kaleką.
          • kwitkows Re: Ortopeda dziecięcy... PILNE! 19.07.09, 09:11
            Masz zamiar dzwonić na Niekłańską? Daj znać czy Ci się udało, bo mnie nigdy. Ostatnio jak próbowałem to sie dowiedziałem, że trzeba się tam udać osobiście. Może coś się zmieniło.
            • yoanna_87 Re: Ortopeda dziecięcy... PILNE! 19.07.09, 11:22
              Niestety nie pamiętam, ale postaram się dowiedzieć jeszcze dzisiaj.
              To prawda, że dostać się do tego szpitala nie jest łatwo. W naszym przypadku
              była ewidentna potrzeba przyjęcia na oddział, ale również zbyli nas mówiąc
              żebyśmy się zapisali na wizytę. Jednakże nie daliśmy się i wreszcie nas przyjęto.
              • yoanna_87 Re: Ortopeda dziecięcy... PILNE! 19.07.09, 11:41
                Zapomniałam dodać, że był to oddział neurologii dziecięcej a nie
                ortopedyczny.Przeszukałam dokumenty i niestety nie ma żadnego wpisu od ortopedy,
                więc nie pomogę, ale życzę powodzenia.

yoanna_87 napisała:

> Niestety nie pamiętam, ale postaram się dowiedzieć jeszcze dzisiaj.
                > To prawda, że dostać się do tego szpitala nie jest łatwo. W naszym przypadku
                > była ewidentna potrzeba przyjęcia na oddział, ale również zbyli nas mówiąc
                > żebyśmy się zapisali na wizytę. Jednakże nie daliśmy się i wreszcie nas przyjęto.
                • ralphie Re: Ortopeda dziecięcy... PILNE! 19.07.09, 18:16
                  Nic to, będę próbował jutro załatwić wizytę telefonicznie, jeśli nie...
                  pojedziemy! Pomysł telefonowania wziął się u nas z tego, że kiedyś tak żonka
                  załatwiała wizytę u neurologa, udało się. W sobotę udało mi się dodzwonić
                  jedynie do ochrony ale przychodnia w soboty nieczynna, więc zonk. O dziwo udało
                  się dodzwonić do rzecznika szpitala :)
                  • ralphie Re: Ortopeda dziecięcy... PILNE! 30.07.09, 17:38
                    Sorki za zwłokę ale już opisuję, czy udało się załatwić wizytę na Niekłańskiej
                    telefonicznie. Tak, udało się. Kwestia "zawiśnięcia na telefonie" - czyli
                    "memory fajf" i tak do skutku. Po około godzinie udało się wstrzelić w wolną
                    jedną jedyną linię do rejestracji. Przy okazji dowiedziałem się, że dyrektor
                    załatwia już system telefonicznej rejestracji. I tu w zasadzie schody się
                    skończyły, bo miła pani sprawnie i szybko umówiła na wizytę dnia następnego. W
                    przychodni na Niekłańskiej lekarz, jako jedyny z tych odwiedzonych przez nas,
                    zbadał małego pacjenta, a nie gapił się jak sroka w gnat na zdjęcie rentgenowskie.
                    • gussia Re: Ortopeda dziecięcy... PILNE! 09.08.09, 00:02
                      Witam,
                      Czy temat nadal aktualny? Jesli, tak to skontaktuj się koniecznie z
                      najleszym ortopedą dziecięcym na mazowszu jakim jest dr. Okłot !!!
                      Co prawda nie jest z Legionowa, tylko swój gabinet ma w Warszawie,
                      ale naprawdę do niego jechać. Wszystkich ortopedów z kliniki Mediq
                      odradzam, a szczególnie taką w czarnych włosach babę. Porażka !!!
                      Ona dawno nie powinna pracować w zawodzie ?!!!! Jak by co namiary na
                      dr. Okłota www.drmed-oklot.waw.pl/
    • iwona_chm Re: Ortopeda dziecięcy... PILNE! 10.08.09, 18:56
      tym razem to myślę, że już po ptakach, ale na przyszłość polecam
      Carolina medical Center: www.carolina.pl/ rewelacyjna klinika
      ortopedyczna z obsługą na wysokim poziomie i bezapelacyjnie
      najlepszymi specjalistami w kraju. Opinię miałam okazję wyrobić
      sama, niemniej jednak wielu moich znajomych "reperowało tam
      poszpitalne fuszerki"... Zresztą przyjeżdżaja tam ludzie z całej
      szukając "ostatniej deski ratunku"
      Ortopeda z mediqa całkiem nedawno prawie wysłał na tamten świat
      bliską mi osobę...skończyło się happy endem na szczęście ale
      zaliczyliśmy karetkę na sygnale i kilka godzin na sorze w
      bródnowskim.
      Co do ortopedów dziecięcych to moim zdaniem numer jeden w warszawie
      jest aktualnie Dr Sionek ( przyjmuje w CM Arka i w Babka Medica ) -
      terminy baaardzo długie, ale w internecie można przy odrobinie
      dobrej woli wyguglać jego komórkę... ). Dr Okłot ma zdecydowanie
      krótsze terminy oczekiwania na wizytę - czekałam 1,5 tygodnia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka