iza_85 31.08.09, 19:33 Czy ktoś orientuje się może gdzie mogę znaleźć jeszcze wolne miejsce dla mojego malucha? Interesują mnie wyłącznie okolice Legionowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaska-tee Re: Wolne miejsca w przedszkolu... 31.08.09, 19:44 Ja zapisałam moją małą do otwierającego się klubu przedszkolaka "pod muchomorkiem". Co prawda klubik ten jeszcze nie funkcjonuje, ale na dniach już ma zostać otwarty (chyba 14 września). Po rozmowie z właścicielką doszłam do wniosku że to będzie najlepsze wyjście. tu masz adres. Odpowiedz Link Zgłoś
230907wer Re: Wolne miejsca w przedszkolu... 31.08.09, 21:09 Przedszkola przy lesie są w Jabłonnie i Skierdach pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanna Re: Wolne miejsca w przedszkolu... 01.09.09, 08:14 generalnie w Legionowie samym miejsc brak... Kolega chciał w maju swoją córkę na wrzesień zapisać - niestety, nie znalazł nic... Powiedzieli mu, że trzeba było zapisywać jak żona była w ciąży - ja tam w szoku byłam... Ale może jakieś jeszcze się znajdzie prywatne? Albo jakiś klubik właśnie? O państwowych i najlepszych prywatnych na pewno można zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
martabb Re: Wolne miejsca w przedszkolu... 01.09.09, 17:33 są miejsca w prywatnym przedzkolu na Kwiatowej 88 w Legionowie tel. 0 513-820-976 tel. 0 511-797-196 e-mail: biuro@klapouszek.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krk85 Re: Wolne miejsca w przedszkolu... 01.09.09, 20:18 Jeśli chodzi o przedszkole Przy Lesie to radzę je omijać bardzo szerokim łukiem. Zanim ktokolwiek zdecyduje się na tą placówkę radzę aby zapoznał się z opiniami: www.przedszkolak.pl/forum/index.php?dzial=0&kategoria=8&query=2&grupa=3&ktory_id=647 Odpowiedz Link Zgłoś
malwina_82 Re: Wolne miejsca w przedszkolu... 01.09.09, 22:07 Ja polecam przedszkole "Drugi dom" na parkowej. Jestem bardzo zadowolona z niego i wiem,że jest jeszcze kilka ostatnich miejsc. Numer tel. 501195032. A swoją drogą to dosyć późno wziełaś się za szukanie miejsca dla swojego malucha;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2312 Re: Wolne miejsca w przedszkolu... 04.09.09, 11:58 Również polecam Parkową i Drugi Dom....Moje dziecko suoper się tam zaaklimatyzowało.Nie jest to żadna płatna reklama:) Sama kiedyś na forum szukałam opinii i spróbowaliśmy tam- u nas sprawdziło się super. Odpowiedz Link Zgłoś
iza_85 Re: Wolne miejsca w przedszkolu... 05.09.09, 15:25 Powiem szczerze że faktycznie późno trochę... się zgapiłam :) Więc tak: Przy lesie: moja koleżanka miała tam swoje dziecko - istna tragedia! Zero organizacji, marne posiłki a co najgorsze - gdy nie było żadnego rodzica - wszystko wyglądało zupełnie inaczej (informacja od osoby która tam pracowała). Drugi dom: Jakoś nie przekonała mnie rozmowa z panią dyrektor. Odniosłam wrażenie marnego podejścia do dzieci... Klapouszek - widziałam to - jak dla mnie może będzie i fajne, ale jak już się zakończą prace, bo jak na razie to dla mnie plac budowy a nie miejsce gdzie mogą przebywać dzieci... Tak więc wybór padł na Muchomorka. Myślę że będzie dobrze. ps. przyjmują od 2,5 roczku. PS. Dzięki za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia111111 Klapouszek- nowe przedszkole 24.09.09, 00:35 Polecam nowe przedszkole. Ruszają lada moment więc czasu na zorientowanie sie w miejscu jeszcze trohe jest. Ja się zdecydowalam :) Mieśc sie na Kwiatowej 88 w Legonowie w pobliżu Przedszkola Nr 5. Wg mnie szczególnie lokalizacja jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Klapouszek- nowe przedszkole 24.09.09, 07:38 Szczerze? Jak mozesz polecac cos co jeszcze nie funkcjonuje??? To idiotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia111111 Re: Klapouszek- nowe przedszkole 05.10.09, 19:07 no to szczerze.. jestem pedagogiem, wiem na co zwracać uwage przy wyborze i ocenie placówki edukacyjnej, a do tego potrzeba porozmawiać z kadrą i zapoznać się z miejscem i programem, p (wierzcie i) doglebnej analizie- polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Klapouszek- nowe przedszkole 05.10.09, 21:33 Czyli lapiemy sie na "program wyborczy" na papierze, stworzony dla rodzicow, by sobie doglebnie przeanalizowali, bo jest ladnie stworzony?? No, bo skoro placowka nie istniala, nie ma mozliwosci wejsci ado sali, stwierdzenia naocznie co tak naprawde robia nauczycielki, jak tam naprawde funkcjonuja z dziecmi, jak je traktuja, jakie sa posilki, to wszystko co oobiecuja jest kielbasa wyborcza. I pisanie, ze jest sie pedagogiem pachnie mi.. z daleka niespelnionymi ambicjami ;) Odpowiedz Link Zgłoś