Dodaj do ulubionych

Klub malucha

IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.11, 15:18
Całodzienna troskliwa opieka nad maluszkami (6.00-18.00) w wieku od ok. półtora roku (blisko przystanku Legionowo Piaski). Możliwe pozostawienie dziecka na kilka godzin.
660-523-044
www.zielonachatka.com
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: Klub malucha IP: *.bremultibank.com.pl 15.02.11, 11:45
      Serdecznie polecam!
      Opieka rewelacyjna! Bez mrugnięcia okiem mogę polecić wszystkim mamusiom i tatusiom żeby zaufali i mogli zostawić swoje skarby. Zajęcia zorganizowane z pomysłem, urozmaicone.
      Polecam naprawdę od serca ;)
    • Gość: Monika Re: Klub malucha IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 16:03
      Zielona Chatka zachwyciła mnie od samego początku. Czysto, kolorowo, oddzielna sala do zabawy, do leżakowania i posiłków, kameralny plac zabaw na miejscu. Dzieci mają dobry kontakt z Opiekunką,którą cechuje morze cierpliwości i ciepła. Małą grupę uważam za ogromny atut, bo wtedy dzieci są szczególnie dopilnowane i każde może liczyć na indywidualne, a nie masowe podejście. To ważne zwłaszcza dla najmłodszych uczestników przedszkolnego życia, często przerażonych nowym otoczeniem i dużą liczbą innych dzieci. Poza tym stały i dobry kontakt z właścicielką Zielonej Chatki: uśmiech, profesjonalizm i otwartość na pytania rodziców. Gorąco polecam i dziękuję za tak miłą atmosferę dla Mojego Malucha.
      • Gość: misiakowna Re: Klub malucha IP: *.static.chello.pl 23.02.11, 23:02
        Moja córeczka uczęszcza do Zielonej Chatki od października 2010. Jestem naprawdę bardzo pozytywnie zaskoczona, lepszego miejsca dla mojej córeczki nie mogłabym sobie wymarzyć. Jest tam oddzielna sala zabaw dla dzieci, oddzielna jadalnia, duże podwórko z małym placem zabaw. Jest mała grupka dzieci, ale dzięki temu córcia czuje się tam bezpiecznie, jej potrzeby sa dostrzegane, a jednocześnie uczy się życia w grupie (że np. czasem trzeba poczekać ze swoimi chciejstwami, bo sa jeszcze inne dzieci). Poza tym to, że jest mało dzieci sprawia, że Mała mi prawie w ogóle nie choruje. Właścicielka jest osobą ciepłą, cierpliwą, uśmiechniętą z zawsze wyciągniętą ręką do dziecka, z mnóstwem pomysłów na nowe zabawy (rysowanie, malowanie farbami, zabawy tematyczne, zabawy grupowe, piosenki, wierszyki, teatrzyki, zabawy ruchowe), oraz co ważne współpracującą z rodzicami (pomogła mi bardzo w odpieluchowaniu) Sama wiele czerpię od Pani z przedszkola. Dziękujemy i prosimy o jeszcze :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka