kingusi 04.04.07, 15:07 Bardzo prosze o kontakt na priv: kingusi@vp.pl chodzi o rysunek na rolecie Solarium. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
excentrix oj, Yavor, Yavor... 04.04.07, 18:09 Ty mi reklamę robisz.... Dzięki. Może coś pani nasmaruję... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi Re: oj, Yavor, Yavor... 04.04.07, 19:30 excentrix napisał: > Ty mi reklamę robisz.... > Dzięki. Może coś pani nasmaruję... > :) uprzejmie prosze o podanie jakiegos kontaktu do pana na mojego maila: kingusi@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: szukam graficiarza-zlecenie 04.04.07, 15:10 na zewnątrz jakos? żeby było widać z ulicy? goła pomarańczowa panna na tle zachodzącego słońca? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi Re: szukam graficiarza-zlecenie 04.04.07, 15:17 dzieki za koncepcje-byc moze wykorzystam ale potrzebuje namiary na kogos kto to namaluje:) tak chodzi o rolete zewnetrzna, jaka cena w przyblizeniu za robocizne i materialy, widzialam juz w Łodzi w różnych miejscach takie graffiti ale poza pseudo nic nie jest podane nie ma nr.tel dlatego trudno odnależć taka osobe. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: szukam graficiarza-zlecenie 04.04.07, 15:30 No to trzeba wejsc na hiphopowe fora i popytac. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś