Dodaj do ulubionych

ME w Piłce Nożnej 2008

28.05.08, 23:31
Wiem,że zostało jeszcze kilkanascie dni,ale może dyskusja na ten
temat,rozrusza sportowe forum.
No cóż,sparingi z Macedonią i Albanią wypadły troche blado.Ale
sądzę,że to efekt ciężkich treningów przed ME,jakie zafundował
naszym Leo.Niemcy w meczu z Białorusią,też wypadli blado,ale Niemcy
to Niemcy i na ME,pewnie bedą inna drużyną.Mam nadzieje,że nasi też:)
Obserwuj wątek
    • kaliszman Re: ME w Piłce Nożnej 2008 01.06.08, 11:43
      Dzis mecz z Danią ostatni sprawdzian przed meczem z Niemcami na
      ME.Patrząc na historię spotkań tych dwóch zespołów obstawiam:
      Dania-Polska 2-1.
      • kaliszman Re: ME w Piłce Nożnej 2008 01.06.08, 23:46
        Polska 1-1 Dania.Mecz może nie był porywający,ale mam nadzieje,że
        trener znajdzie optymalny skład na mecz Polska-Niemcy.
        Czy tylko ja wchodzę na sportowe forum:(
        • otello_bird Re: ME w Piłce Nożnej 2008 04.06.08, 23:51
          Nie tylko Ty:] Ale mało kto odpisuje:P
          Jeżeli już poruszamy temat meczu z Niemcami... Myślę, że najgorzej nie będzie. Byleby Jop i Łobodziński nie wyszli w pierwszym składzie:D W meczu z Danią ich gra to był dramat.
          • kaliszman Re: ME w Piłce Nożnej 2008 05.06.08, 22:38
            Ja za to nie jsetem miłosnikiem Bąka i Dudki:)
            Niestety dziś odnowiła sie kontuzja Kubie Błaszczykowskiemu.Wielka
            szkoda ten chłopak potrafił ożywić grę w ataku.
            • kaliszman Re: ME w Piłce Nożnej 2008 07.06.08, 20:51
              Czechy 1-0 Szwajcaria:)
              Czesi i Holendrzy to oprócz naszej drużyny moje ulubione.
              • kaliszman Re: ME w Piłce Nożnej 2008 08.06.08, 21:46
                Po pierwszej połowie przegrywamy Polska0-1 Niemcy :(
                • o00 Re: ME w Piłce Nożnej 2008 12.06.08, 23:22
                  W ostatniej minucie z Austrią (w gruncie rzeczy przegraliśmy) 1:1.

A Webb może tylko po**ać Borucowi, co za pa**nt, i delikatny jakiś.
                  • kaliszman Re: ME w Piłce Nożnej 2008 13.06.08, 11:33
                    Remis i tak jest szczęsliwy dla nas.Gdyby nie Boruc juz po 30
                    minutach było by 3 do 0 dla Austrii.Czy sie komus to podoba,czy nie
                    Lewandowski ciągnął za koszulkę,sam bym odgwizdał karnego.
                    • Gość: naraziegosc Re: ME w Piłce Nożnej 2008 IP: *.sdc-dsc.gc.ca 13.06.08, 18:03
                      To ze mogli strzelic a nie strzelili to ich problem. Lepsi byli w
                      pierwszej polowie zdecydowanie ale to nie nasza wina ze nie
                      potrafili strzelic. Polacy mnie sie, niestety, nie podobaja. Graja
                      slabo i wolnawo. Stoja i czekaja na pilke. Krzynowek niby biega ale
                      tak troche bez sensu i na sile chce strzelac co mu zupelnie nie
                      wychodzi (poza jednym wolnym). Karny wedlug mnie byl
                      niesprawiedliwy. Oni sie caly cas szarpia na polu karnym i to
                      dziala w obie strony. Jesli sie chce to gwizdac to byly lepsze
                      okazje w ciagu meczu a akurat ta byla waptpliwa. Szkoda bo zawalilo
                      to nasze szanse. I chociaz austyjacy byli lepsi to ich niezdolnosc
                      strzelania mogla nam pomoc no ale nie wyszlo. Na marginesie,
                      komentator brytyjski (bo sie u mnie jeszcze wlasnych nie dorobili)
                      po powtorce skomentowal, ze to bardzo watpliwy karny zwlaszcza w
                      ostatniej minucie dogrywki. Prezent dla Austrii.
                      • kaliszman Re: ME w Piłce Nożnej 2008 17.06.08, 10:55
                        Polacy jada do domu.Bardzo słabo wypadliśmy na ME.
                        • wolf2007 Re: ME w Piłce Nożnej 2008 20.06.08, 22:01
                          to malo powiedziane wlasciwie to wypadli zalosnie. oczywiscie nie dotyczy to np
                          boruca czy rogera. a najbardziej smieszne jest to ze po cienkim meczu z niemcami
                          wydurniali sie ze tak chca zagrac w nastepnych meczach.
                          • kaliszman Re: ME w Piłce Nożnej 2008 21.06.08, 13:42
                            Nocóż gra naszych "piłkarzy"chyba nie wymaga komentarza.
                            • kaliszman Re: ME w Piłce Nożnej 2008 22.06.08, 00:19
                              Najpierw Czesi,a teraz Holendrzy:(
                              Ale jedno musze przyznać,holenderski szkoleniowiec "Zbornej"spisał
                              się świetnie.Rosjanie maja najmłodsza reprezentacje na ME,świetnie
                              im to wróży na przyszłość.
                              • wolf2007 Re: ME w Piłce Nożnej 2008 22.06.08, 17:22
                                pewnie teraz przegraja z niemcami a w finale beda rowniez wlosi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka