iwoman 10.03.10, 15:20 Gdzie się zmienia hasło? bo zapomniałam i na pocztę mogę wejść tylko po zalogowaniu na forum. Witam serdecznie wszystkich a panów w szczególe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Ratujcie 10.03.10, 15:22 Zdaje sie ze jest funkcja przypominania o hasle... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ratujcie 10.03.10, 15:32 A pamiętasz haslo do logowania na forum? Bo to chyba powinno być to samo hasło. Odpowiedz Link
iwoman Re: Ratujcie 10.03.10, 19:10 nigdzie nie pamiętam ani na pocztę ani na forum mam po prostu zapamiętane hasło i nick Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Ratujcie 10.03.10, 19:24 Wejdź w ustawienia, w zakładce "ulubione fora" masz edycję konta Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Ratujcie 10.03.10, 19:26 Doczytałam, że tam trzeba podac stare hasło. Czyli kicha No to nie wiem... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ratujcie 10.03.10, 19:32 Jest opcja odzyskiwania zapomnianego hasła. Zrób tak: -ze strony głównej Gazety wywołaj pocztę (bez logowania) -po prawej stronie pustych pól na login i hasło jest "napisz do nas" - więc na to kliknij -po lewej od zdjęcia są tematy pomocy- kiknij pocztę -pierwszy temat pomocy jest "jak mogę odzyskać zapomniane hasło no i dalej już powinno iść samo Odpowiedz Link
leziox Re: Ratujcie 10.03.10, 19:44 A jak to nie pomoze,to mozesz zameldowac sie ponownie pod nickiem Winoman np. Odpowiedz Link