debi_bebi 04.04.10, 06:19 bo dzwony biją od ponad kwadransa jak oszalałe. No, ale żeby fajerwerki przy tym robić, jak na nowy rok? Hm. Należy odnotować tę zmianę. Dzień dobry wszystkim w pierwszy dzień świąt Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foremka.1 Re: To chyba już, 04.04.10, 06:56 Witaj Debuśka. Witaj Melyno. Ja już zjadłam śniadanie, bo byłam głodna. Pogadałam ze ścianą i nawet się na mnie nie obraziła. Nastawię pranie, potem coś zrobię do zjedzenia i będę gniła tak, że aż mnie kości zabolą. Chyba sprawię sobie piesia, wtedy będę mogła wychodzić na spacery, a nie siedzieć w domu jak oopa na tureckim kazaniu. Tak zrobię. Takiego maluszka z azylu kupię. Nawet wiem jak bym mu dała na imię.Debi, spokojnego dnia i smacznego śniadanka. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: To chyba już, 04.04.10, 07:15 Cześć, Foremko Widzę, że już jesteś na pełnych obrotach, i nawet po śniadanku, ho, ho! Z pieskiem niezły pomysł, pod każdym względem, o ile znajdziesz wystarczająco dużo czasu na opiekowanie się nim. Ciekawe, jakie imię mu wymyśliłaś? Odpowiedz Link
foremka.1 Re: To chyba już, 04.04.10, 07:50 Rodzice robią krzywdę dzieciom, że nie chcą przygarnąć psiórka. Pewno, że piesio to nie zabawka i trzeba się nim opiekować jak członkiem rodziny, ale dziecko uczy się współczucia, obowiązku i miłości do zwierząt.Chyba, że nikogo całymi dniami nie ma w domu, to nie. Piesek by się męczył. A wiesz co Debuś ? Ja jadłam z jednej michy z psami i jak mama to zobaczyła, to aż się zakrztusiła. Dostałam klapsa, ale po kryjomu psom te świństwa wyjadałam. Byłam mała i podobało mi się przebywanie z nimi na podwórku przy budach. Biegały też luzem. Dość, że mnie któryś nie dziabnął jak wpychałam dziób razem z nim do michy. A kiedy mama mnie wołała do domu, to ja się chowałam do budy, bo wiedziałam, że mama psów przy budzie się bała. Kiedy biegały luzem się nie bała, ale przy budzie bardzo szczekały. Wyłaziłam potem w kłakach, a o zapachu lepiej nie mówić. Odpowiedz Link
foremka.1 Re: To chyba już, 04.04.10, 07:29 Wiesz Debuś,miałabym czas, bo pracuję tak,że jestem kilka razy w domu, a nawet miałabym możliwość brać go z sobą do pracy i sprawiłby radość nie tylko mnie. Bardzo kocham zwierzątka, a szczególnie psy. Wychowałam się z psami i w rodzinnym domu mam psióra dużego. A na imię bym mu dała tak, że końcówka imienia by brzmiała " iś ". Odpowiedz Link
debi_bebi Re: To chyba już, 04.04.10, 07:35 Daj mu na imię Debiś, albo Debuś. Tylko nie wiem, czy nie narazi się przez to na kąśliwe uwagi, że pewnie debilny Skoro wychowałaś się z psami, to doskonale wiesz, jak się nimi opiekować, czego Ci zazdroszczę. Kiedyś, jako dziecko, marzyłam o piesku, ale ojciec powiedział mi, że "po jego trupie". Więcej nic nie powiem na ten temat Odpowiedz Link
foremka.1 Re: To chyba już, 04.04.10, 07:53 Oj. A czemu mój wpis wpadł tam wyżej, a nie tu ? Co to ? Zajączek psikusa zrobił ? Odpowiedz Link
foremka.1 Re: To chyba już, 04.04.10, 07:56 Teraz zauważyłam, że na Karmazynach Kajtek przesłał życzenia sąsiadującym forom. Zapraszam do przeczytania, bo przecież nikt stąd tam nie zagląda. Odpowiedz Link
pyskata.1 Re: To chyba już, 04.04.10, 11:51 foremka.1 napisała: > > Teraz zauważyłam, ż > e na Karmazynach Kajtek przesłał życzenia sąsiadującym forom. Zapraszam > do przeczytania, bo przecież nikt stąd tam nie zagląda. Jak drzwi zamknięte to jak mam zaglądać? A już chciałam złożyć skargę, że moje forum pominęli Odpowiedz Link
foremka.1 Re: To chyba już, 04.04.10, 08:05 Idę coś robić, bo przy kompie już mi kręgosłup się krzywi ! Miłego dnia Melyno. Odpowiedz Link
foremka.1 Re: To chyba już, 04.04.10, 08:11 Aha! Zapomniałam. Powysyłałam kartki z życzeniami i nie mam potwierdzeń, że dotarły, a zaznaczyłam,że chcę. I teraz nie wiem kto dostał, a kto nie. No, same psikusy mi się robią. Może wcale nie dotarły ! Ale nie piszę to,żeby mi odpowiedzieć. Tak tylko napisałam. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: To chyba już, 04.04.10, 08:15 Ja mogę odpowiedzieć, że jeśli do mnie wysłałaś, to nie dotarła. Ale nie martw się - z powodu natłoku one mogą mieć teraz duże opóźnienia Odpowiedz Link
leziox Re: To chyba już, 04.04.10, 09:42 Nie mysl Foremko ze nikt na Karmazyny nie zaglada,nie jestescie az tak dobrze schowani A do mnie nie wiem czy co wysylane bylo,w kazdym razie nie dotarlo jako kartka.I w sumie dobrze,bo ja nie wysylam kartek,ani wirtualnych ani fizycznych na zadne swieta. Odpowiedz Link
foremka.1 Re: To chyba już, 04.04.10, 13:38 Teraz już wiem ! Wszyscy znajomi na normalne poczty dostali moje kartki, tylko na gazeta.pl góno dochodzi ! O ! Odpowiedz Link
debi_bebi Wiadomość dla Foremki :) 04.04.10, 17:10 Karteczka doszła, chyba ta trzecia. Ślicznie dziękuję i ściskam Odpowiedz Link
leziox Re: Wiadomość dla Foremki :) 04.04.10, 19:28 I ja sie dolaczam bo u mnie ta trzecia tez juz jest Odpowiedz Link