anus-hka 10.06.10, 07:41 to jest chyba trochę za wcześnie...?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolczasty_nemo Re: Na drinka... 10.06.10, 08:20 A to zielone to co to takiego i czy wszędzie musi być "trawa".. Odpowiedz Link
leziox Re: Na drinka... 10.06.10, 10:06 No jak moze byc za wczesnie na melynie?Straszy cie?Dzis jest dobry dzionek na chlanie. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Na drinka... 10.06.10, 10:21 To ja przez słomkę rum wypiję, resztę zostawię, a limonkę wcząchnę. Bez listków to nie to samo(lubię zielsko), a trawkę ma zubrówka, to byłoby jak znalazł, do tego sok jabłkowy, malinki lub truskawki i drink supcio. Odpowiedz Link
leziox Re: Na drinka... 10.06.10, 10:24 Kazdemu wedlug potrzeb. Od lat nie pijam czystej,Ziuber schlodzony do postaci oleju w zamrazarce przechodzi jednak gladko przez gardlo. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Na drinka... 10.06.10, 10:43 Jest poślizg i smarowanie wtedy, przechodzi gładziutko. Naprawdę nie piję, sporadycznie drinki, a zawartość alkoholu jest znikoma. Lubię trzeźwy umysł od zawsze.Mam Leziu dla Ciebie filmik, podoba mi się i myślę, że Tobie też się spodoba. Emmanuelle: Muza Odpowiedz Link
z_oddali Re: Na drinka... 10.06.10, 10:33 Dzień dobry Panom i Paniom Dla mnie to dla ochłody i kierowca na wieczór, bo jak się odstawię do domu? Odpowiedz Link
leziox Re: Na drinka... 10.06.10, 10:46 Najlepiej do tego kierowca-masazysta,bozek milosci i ciacho w jednej osobie Odpowiedz Link
leziox Re: Uwaga - tu sie pije wieczornego drinka:) 10.06.10, 22:38 Jestescie ohydnymi fetyszystami,zboczona bando. Jest na swiecie jakas rzecz co sie wam z dymaniem nie kojarzy? Odpowiedz Link