zbyfauch 07.12.11, 10:49 niedługo obchodzę. Okrągła rocznica, wypadałoby jakoś uczcić a tu nie ma z kim wypić. Jedni poobrażani, drudzy niepijący. Poza tym przypada w poniedziałek więc i nachlać się głupio bo we wtorek do pracy. Ech... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieux Re: Piernikalia 07.12.11, 21:04 bez definicji ani rusz :D Tak nazywasz okrągłe urodziny? Odpowiedz Link
mieux Re: Pół wieku (n/txt) 08.12.11, 16:23 Wyglądasz na 35, obmacujesz syrenki jak 15-latek, Twój sposób myślenia wskazuje na kilka wcześniejszych bardzo porządnych wcieleń, a i obecne nieźle Ci się trafiło. Miło żyć na świecie, w którym są tacy jak Ty. Happy birthday! Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Pół wieku (n/txt) 08.12.11, 18:10 Dziękuję za życzenia, przeczytam sobie jeszcze raz dziewiętnastego. :) Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Pół wieku (n/txt) 11.12.11, 13:49 OK, trza w takim razie rozpoczac zrzute, Zbyfauch zyczyl sobie byl juz od jakiegos czasu takie cudenko... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Pół wieku (n/txt) 12.12.11, 19:55 zielona_mina napisała: > OK, trza w takim razie rozpoczac zrzute, Zbyfauch zyczyl sobie byl juz od jakie > gos czasu takie cudenko... O, dzięki. Znaczy na garaż czas już zbierać bo w zbiorowym trochę głupio byłoby slajdować, no i zimno. :) Odpowiedz Link
madurka Re: Pół wieku (n/txt) 12.12.11, 19:12 życzenia zaczynam pisać, pomoże mi w tym lista... jakie sobie Gospodarz marzenia, zamawia, do szybkiego spełniania? :) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Pół wieku (n/txt) 12.12.11, 19:56 madurka napisała: > > życzenia zaczynam pisać, > pomoże mi w tym lista... Nie mam listy. :( Odpowiedz Link
madurka Re: Pół wieku (n/txt) 12.12.11, 20:52 zbyfauch napisał: > Nie mam listy. :( niech mi, tu, ust, smutno nie wykrzywia! niech siada, do ręki pióro wkłada, ma być napisana, do spełnienia możliwa lista marzeń, którą w sercu swoim skrywa! Odpowiedz Link
madurka tak długo pisze? 13.12.11, 22:42 będzie kilometrowa lista, tylko czy ją zdąży wysłać? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: tak długo pisze? 14.12.11, 08:46 Kiedy serce me jamistego ciała pełne, zastawków i komory duszne i krawawe cztery chyba posiada jeno. Odpowiedz Link
mieux Re: tak długo pisze? 14.12.11, 21:03 Jesteś nieziemski. Ludź ma tylko dwie komory (i dwa przedsionki). Skąd Ci się wzięły cztery? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: tak długo pisze? 15.12.11, 09:01 mieux napisała: > Jesteś nieziemski. Ludź ma tylko dwie komory (i dwa przedsionki). > Skąd Ci się wzięły cztery? Przepraszam, pomyliło mi się ze śledzioną. A może była to trzustka? Odpowiedz Link
mieux Re: tak długo pisze? 16.12.11, 11:08 > Przepraszam, pomyliło mi się ze śledzioną. A może była to trzustka? To jakiś szczególny rodzaj ekshibicjonizmu: wywalanie bebechów :) Nie musisz tu wywracać się na wewnętrzną stronę. Zewnętrzna jeszcze nam się nie znudziła i nie wymaga poprawek. Odpowiedz Link
modliszka61 Re: Piernikalia, Piernikalia 18.12.11, 20:01 Piernikalia, Piernikalia żadne tam anomalia od recydywy moralia : millarium aurem ad Eremitorium latyfundium, millenium et Bangkok Emporium ancilae pulchrae in impluvium odium pro delirium rekwizytorium eroticum in sanctuarium misterium unum necessarium Mantis nektarium ;-} megaterium in tabernaculum sine climacterium magnum suspensorium pro instrumentum penetralium non martyrologium in matrimonium Odpowiedz Link
modliszka61 Re: Piernikalia, Piernikalia 18.12.11, 20:04 www.youtube.com/watch?v=17YiQjRSLb0 Odpowiedz Link
zielona_mina Wszystkiego co najlepsze! 19.12.11, 17:41 Jednym slowem zycze Ci Gwiazdki z Nieba! ;) Dedykacja muzyczna Odpowiedz Link