debi_bebi 12.06.10, 20:16 siedzieć, stać ani leżeć. Może bym się powiesiła? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Nie chce mi się 12.06.10, 20:50 Wieszanie sie jest problematyczne.Podobno moze bolec. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Nie chce mi się 12.06.10, 20:58 Poza tym nie mam trzepaka. Pamiętam, że ne trzepaku całkiem przyjemnie się wisiało Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 12.06.10, 21:12 Wyglada na to iz zzera cie nuda.Gdyby to ode mnie zalezalo,zaprosilbym cie na kaszané lub karkoweczkie zakászane ogorkiem kiszonym w miejsce wiadome... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Nie chce mi się 12.06.10, 21:42 Nie nuda, tylko duchota dała mi się we znaki. Co prawda właśnie mam burzę za oknem, ale trochę potrwa, zanim schłodzi powietrze. A na karkóweczkę - zawsze z miłą chęcią, poza tym , że jeszcze Ci wiszę obiadek, a może i dwa Odpowiedz Link
z_oddali Re: Nie chce mi się 12.06.10, 22:17 Debi, zaległam dziś w brodziku z zaprzyjaźnioną trzylatką i to było najlepsze rozwiązanie. Leżysz i nie toniesz Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 12.06.10, 22:22 Tez bym zalegl w takim brodziku bardzo chetnie.No,moze nie z trzylatka,ale 30-latka moglaby byc Odpowiedz Link
z_oddali Re: Nie chce mi się 12.06.10, 22:26 Leziu, tam było kilka takich 3 (30) latek Tylko hałaśliwe bestie, że strach. Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 12.06.10, 22:39 Widze ze bawisz sie cyferkami,trudno w tym przypadku znalezc dobra odpowiedz. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Nie chce mi się 12.06.10, 22:46 Lubię zabawy słowem, cyferki już mniej Przyznaję, że mężczyzna w towarzystwie trzylatki potrafi zwrócić moją uwagę, zaś w towarzystwie 30 jest jakby niewidoczny. Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 12.06.10, 22:50 No dobra,a atrakcyjny pan bedacy sam?Jak wyglada wtedy aprawa? Odpowiedz Link
z_oddali Re: Nie chce mi się 12.06.10, 22:56 Atrakcyjny pan musi mieć przede wszystkim... atrakcyjny mózg. I robić z niego użytek. Musi mieć pasję i takie tam, ale to by już był zupełnie inny wątek. Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 12.06.10, 23:24 Ale to wyglada tak,o czym sama tez wiesz-ten mozg,te hobby to tylko blablabla.Jak nie zaiskrzy od razu,to nie zaiskrzy i przez nastepne lat 20. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Nie chce mi się 12.06.10, 23:35 Tu też perfekcyjnie pasuje teoria o pierwszych 5 sekundach, w których już wiemy, czy to coś ważnego, czy polubimy kogoś. Chociaż pierwsze wrażenie bywa bardzo mylące. A i intuicja potrafi zawieźć. Jednak jeśli jest to tylko piękne opakowanie to nie na długo zadowala. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Nie chce mi się 12.06.10, 23:35 fajny sposób, tylko skąd wziąć trzylatkę? Z moim dwudziestolatkiem byłoby trochę trudno Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Nie chce mi się 12.06.10, 23:38 Cholera! No nie jestem, nawet nie mam dla kogo, noooo Odpowiedz Link
z_oddali Re: Nie chce mi się 12.06.10, 23:40 Debi, możesz się zabrać z nami następnym razem. Jak potowarzyszysz małej na zjeżdżalni to pewnikiem stracę tytuł najlepszej Ale nie ma takiej opcji, bym się dała zamknąć w takiej tubie Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Nie chce mi się 12.06.10, 23:48 No ale ta tuba ma jakiś wylot chyba, czy nie? Jak ma wylot, to ja mogę śmiało do tuby Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 12.06.10, 23:38 Droga Z Oddali.Intuicja nie zawodzi nigdy.Tylko my potem do zlego wyniku dopisujemy bajki.Chcemy po prostu,zeby zawsze bylo nasze na wierzchu,a jak spieprzymy cos przy wyborze,majac nadzieje ze mimo ze intuicja nie chce,chcemy my,to tez chcemy potem dobrze sie czuc,przynajmniej psychicznie. Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 12.06.10, 23:47 Ok.Przez tube moge zjechac nawet z trzylatká,lubie takie wyglupy na basenie.Nie przechwalam,ale u mnie w okolicy jest rura na okolo 200 metrow,czesciowo przeszklona coby klaustrofobii podczas zjezdzania na ryja w dol sie nie nabawic. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Nie chce mi się 12.06.10, 23:49 Na jakiej wysokości jest zawieszona, żeby był utrzymany spadek? Odpowiedz Link
z_oddali Re: Nie chce mi się 12.06.10, 23:53 Dobra, Debi i Lezio jesteście zaproszeni Debi ta tuba ma jakieś wyjście, ale wygląda groźnie. I nie miałam odwagi z nie swoim dzieckiem tak wpłynąć. Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 13.06.10, 00:02 Nie wiem,ale dosc wysoko,mozna dostac zadyszki wlazac na gore.Tak na oko optowalbym za czwartym pietrem, Odpowiedz Link
z_oddali Re: Nie chce mi się 12.06.10, 23:48 Leziu błądzić jest rzeczą ludzką, ale powinniśmy z tych błędów wyciągać jakieś wnioski. Niestety, uczucia nie podlegają żadnym regułom i, w ich przypadku, wszystkie mądre rady i doświadczenia biorą w łeb. Chcemy bajek. Nawet, jeśli na chwilę. Sugerujesz, że sami się oszukujemy, by się nie przyznać do porażki? Muszę się nad tym zastanowić. Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 12.06.10, 23:49 Oszukujemy sie bo czasem nam po prostu nawet przed sobá samym jest wstyd. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Nie chce mi się 12.06.10, 23:56 Nie zgodzę się, nigdy nie należy oszukiwać siebie. Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 13.06.10, 00:04 Ale przeciez my wszyscy to robimy,powiedzialbym,ze nawet codziennie. Poczynajac od spraw drobnych,codziennych,konczac na egzystencjonalnych. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Nie chce mi się 12.06.10, 22:27 Leśny, bez męskiego wpierania Ty powinieneś stać po drugiej stronie. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Nie chce mi się 12.06.10, 23:36 Zapomnij, to nie był koedukacyjny brodzik Odpowiedz Link