nat.ka 01.06.08, 13:41 śema kozmiagi!!!!!! ziawjam zię a by dofiedźiedź zię co ó Waz złychadź!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei ooo madko:) 01.06.08, 18:18 Madla Nadka załorzycielka fruciła- alesz mjałaź dógie wakacje!!! Odpowiedz Link
okrent9 Re: helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł 01.06.08, 22:26 łelkam nad.ko.A co sóyhadź ócię? ómńe natę pshykuat shyqye śe źlóp ale pońevash nigd na forómńe ńewzraca na to óvagi to hyba ńeyess takye varzne. Odpowiedz Link
doral2 Re: helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł 02.06.08, 08:20 Ogrendko!!bieżesz ślób?? ojejkó!! pokasz sóknję i fogule, no!! fszysgo pokasz!! Odpowiedz Link
bei okrendko 03.06.08, 19:33 ślób to ejzd barzdo warzne, najwarzniejsze- apotem rozsfut. Odpowiedz Link
doral2 Re: okrendko 03.06.08, 21:43 a cza sami rozsfuf jezd warznieiszy nisz ślób..na rozsfodzie dostaie sie mnustfo pjenjendzy ) Odpowiedz Link
wave32 Re: helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł 05.06.08, 16:22 okrent9 napisała: > ómńe natę pshykuat shyqye śe źlóp ale pońevash nigd na forómńe > ńewzraca na to óvagi to hyba ńeyess takye varzne. Tfój ślóp??????? Odpowiedz Link
okrent9 Re: helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł 08.06.08, 03:28 no muy łejvi, z demtystkom.ale obavją śe irz szpszyśęgnęóy śe pshecifko mńe sióy natóry albo gdoź mi zazdroźci i zrobiu sobje lalke voovoo v moyey postaći gdysh spotykayom mńe ostatńo povarzne problemy i yag tag daley pujdźe to morze mi ńe zostać naved paletz na pjerźćoneg z djamętę 100 karatuff ani obrontshke gdysh dziśej samohut z dahę (vjedźauą irz ńe mą do ńego fśadadź!!!!!) prubovau óćońdź mi paletz.a yag yeshcze gożey pujdźe to vogóle moge zniknondź i śeńeznaleś. Gdysh dziź dżoggingójontz śe po leśe vpaduą f trujkond bergamucki i zagineuą ash odnalazuą śe 5 x daley od moyey villi.a byuo yoosh pravje ćęno. podejżevą spiseg. ide puakadź nad moim tipsę. czytauą irz czasę czeba tipsa PSHEWJERCIĆ po vypadq samohodovym (bes dahó ((((((((((( ide zędledź. Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł 23.06.08, 15:00 óżekneła mie Tfoja chistorja, okrencikó... Aj Hope, rze spiski sie skńczyóy? Odpowiedz Link
okrent9 Re: helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł 23.06.08, 18:57 a mńe óżekneło irz Ćebye óżekneuo mamoońó. ńestety vramah spizq othirórgovali mi yeshcze tibsa ((( yag rozoomyesh dla praFcifej kozmo yess to dramad gdysh ńe ma na tshym pshyklejidź djamęciqff. : ((( fpaduą fkozmidżnou deprezje. Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł 23.06.08, 14:58 chieloó kom na.tko Beck! Odpowiedz Link
eu_nika Re: helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł 27.06.08, 10:22 Hajjj! Jezdem tu nofa i niełumiem tak uadnie poisac jak Fy prafćife kozzzmogerlsy nołale jezdeźcie mojimi idolkami i fankami i fiemm sze jeżdże tuuuuurzo pracy przedemnom jest. Tym czazem tshytam fas co dzienie i hylem moje czuyko pżed Fami. Postraffffiam fszystkich z pod znakuuuuffff rurzowych pjurek i miśaczqquf. Bóziólki cmok cmok w poliki! Młaaaa Odpowiedz Link
ja22ek Re: helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł 27.06.08, 13:33 Heloł! Dawno tó niebyuo ni kogo nowego wjenc kisiorki droga Ełniko i witamy wef fą-klóbje )) O statnio jestó miejszy róch gdysz mocno pracójemy nadwyda waniem naszych ełrodolaróf, coji Tobje radze! Odpowiedz Link
okrent9 Re: helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł 27.06.08, 15:48 cześś lasko. Vitą Tzie vimjó lasęcii.Ńe matf śe sfojou pisovńou- varzne irz mash fshyskye tipsy. Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł 27.06.08, 20:29 haj beibisió eódnikó, trzy tfój misiadżeg ma fóre bessDachó? Odpowiedz Link
eu_nika Re: helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł 30.06.08, 09:53 Hajki! Tag, muj miśaczeqq ma fóre bes dahó, rzebym siem mogua lansowadź na łosiedlu ónas. Ji mamy lansiarskie rurzowe alufelgusy ji 4 róry fydehofe ji szkszydło s tyłó takieko delfinka alenie jezd on rurzowy.. Fżystkim kosmogerlsom i kozmobojom maham mojimi tipsami z djamencikami. Papa! koham Fas! *** Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł 01.07.08, 19:31 eóni q, jag jeszdcze poffiesz, rze maż skótereg z dahem to siem zakofffam Odpowiedz Link
bzdura24 Re: helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł 24.07.08, 10:13 to ja tesz powiem helolllll... tyle czasó okrend! jak tfoja ksionszka? Odpowiedz Link
okrent9 Re: helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł 24.07.08, 15:05 etą kśonshka.ńe moge myźleć o nitshym inenym tylgo o mojim braqyoncym tibśe oras o djamędah zarentshynovyh. ale skoro pytaż karze surzoncey śe zayondź li teratórom. Odpowiedz Link
nat.ka Re: helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł 24.08.08, 11:33 a ja cauy czaz śe ócze gdyrz bendem zdawadź na ablikacje w kjerónkó polerowańa tibzoof. Odpowiedz Link