vizjonerka 07.08.10, 00:22 płci obojga... Czy ktoś jeszcze nie śpi w tą cudną noc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jootro2010 Re: Wątek nocnych Marków 07.08.10, 00:50 Jeszcze nie śpię,ale chyba za 30-40 min udam się w senne ramiona nocy ,wypad się przespać z 4-5h... To napisałam ja ... 1-płciowa...niezmiennie Odpowiedz Link
delkos Re: Wątek nocnych Marków 07.08.10, 01:16 Cześć.Taki wątek... do masełko na serce... No bo niby, kiedy można spokojnie coś napisać.Tylko nocą. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Wątek nocnych Marków 07.08.10, 01:42 No i mozna sobie ponucic,"....daj mii teee noooooc..." Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Wątek nocnych Marków 07.08.10, 01:48 Cześć Delkos,co prawda to prawda. Jak cenne zdrowie i samopoczucie Kiedyś zerknęłam na -jeśli- to ostro tępiłeś jakieś różne odmieńce Nickowe niby jeden,a wielu po podobnym nickiem Pozdrawiam Odpowiedz Link
delkos Re: Wątek nocnych Marków 07.08.10, 12:39 Hej Jootro... Kurczę jestem bardzo spokojnym człowiekiem...(BAAARDZOOO)... i trochę marudnyym ale ... JAK JA LUBIĘ CZASEM KOMUŚ W NOS DAĆ!!! No lubię bitkę! a zwłaszcza... kiedy ktoś sam się prosi! Jestem również baaardzo szczodryyy Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Wątek nocnych Marków 07.08.10, 22:03 Czy to już jest nocne markowanie, czy jeszcze jest zwykły wieczór? Odpowiedz Link
leziox Re: Wątek nocnych Marków 07.08.10, 22:19 Juz mozna markowac w zasadzie,niedlugo bedzie wieczór pozny. Odpowiedz Link
delkos Re: Wątek nocnych Marków 08.08.10, 02:17 No to teraz mogę sobie trochę pomarkować... dzieńdobrywieczórdobranoc..... Odpowiedz Link
delkos Re: Wątek nocnych Marków 08.08.10, 02:19 Co zerknę na ten motor... to mi Transformersi do głowy przychodzą... Odpowiedz Link
delkos Re: Wątek nocnych Marków 09.08.10, 00:56 Cześć to ja. Tylko powiem, że jestem... no własnie mówię i sobie poczytam. Odpowiedz Link
girl_32 Re: Wątek nocnych Marków 09.08.10, 20:28 Ja już prawie śpię,to chyba się nie liczy ,co? Odpowiedz Link
delkos Re: Wątek nocnych Marków 11.08.10, 19:07 Jak się śpi to nie jest się Markiem. Dzisiaj mam w planach strajk anty-Markowy.... Będę udawał ... no... jakiś drób Odpowiedz Link
leziox Re: Wątek nocnych Marków 11.08.10, 21:04 Ehm...ja z drobiem bylbym jednak ostrozny,tu jest sporo milosnikow rosolu z wszystkiego co ma tylko skrzydelka. Odpowiedz Link
delkos Re: Wątek nocnych Marków 11.08.10, 23:34 Hmmm... na tuszkę do rodzaju rosołu o różnych smakach, to w rymach mają ... chiiiba ....ochotę...., zakwalifikować mnie pozytywnie... Muszę się nieźle starać, żeby udowodnić swoją niejadalność i łagodność! Certyfikat niejadalności i łagodności... to może by mi się przydał... Ale to nic. Jutro pojutrze jadę na wczasy... i tam żadne certyfikaty nie przekonają komarów..... Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Wątek nocnych Marków 11.08.10, 23:49 Delkos w takim razie to co najistotniejsze... - to było po 1, a po 2 abyś wywczasowanie i udanie się wywczasował Niestety ani przeciw,ani na komary nie mam recepty, a na łagodnośc polecam mniej pepperoni i będzie ... łagodność-łagodności ) Odpowiedz Link
delkos Re: Wątek nocnych Marków 12.08.10, 17:43 Dzięki! ....Ale peperoni... schabowy i inne takie... to dla mnie marzenie! Zielonym jestem karmiony!wrrrrrrr Pakuję się... Żyłkę do wędek zapomniałem kupić. Bez sensu! Odpowiedz Link
delkos Re: Wątek nocnych Marków 21.08.10, 18:39 Cześć. Złapałem karpia i kilka sporych karasiów. Jezioro opanowały trawianki. Stado kotów z pobliskiego gospodarstwa chodzi za maną krok w krok i chce, żebym te trawianki im łapał. No to łapię! Koty chodzą gęsiego w ustalonej zawsze tej samej kolejności. Wrzucam trawianki do wiaderka z wodą, a z tego wiaderka koty je wyciągają. Sprytne są. Mój tygrys chce walczyć, ale uwiązałem go na sznurku bo jeszcze jakąś zarazę złapie. Nakarmiłem własne ryby (bo by zdechły z głodu, odebrałem kompa z naprawy i jadę dalej łapać ryby. Ale pójdę gdzie indziej. Chcę złapać szczupaka i sandacza. W moim jeziorze, jakieś głupki wyłapały sandacze..., które wpuściłem... no to teraz jest plaga trawiankowa. To takie rybki, malutkie . Pochodzą z Azji. Żywią się ikrą i degradują jezioro. Ludzie nie są mądrzy i szkodzą sami sobie! Zamiast pozwolić sandaczom zjeść trawianki to łapią i zjadają sandacze, a potem .... ha ha ha... niczego już nie złowią. Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Wątek nocnych Marków 23.08.10, 00:13 Przyznam, wyznam, nie śpię jeszcze czy to grzech, czy cnota może? Wątek mój dopieszczę jeszcze... Czy ktoś nie śpi o tej porze? Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Wątek nocnych Marków 25.08.10, 23:23 Nie śpię..i wcale a wcale nie jest mi źle z faktem z tym kupiłam buty nowe, korale brak mi rymu......siwy dym Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Wątek nocnych Marków 25.08.10, 23:40 Siwy dym,dobry dla nocy rym, a że noc mamy prawie w połowie więc myśli kłębią się w głowie... co by tu jeszcze Panowie i Panie ... może ... poćwiczyć miast rymu ... dukanie Odpowiedz Link