z_oddali 10.08.10, 20:43 jak stąd na Marsa, albo i dalej. I nic nie pomaga. I pewnie nie powinnam tu marudzić. Pewnie w ogóle nie powinnam tu zaglądać. Pewnie nie powinnam też zrobić setki innych rzeczy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Mam doła 10.08.10, 20:51 Ależ to miejsce całkiem na miejscu. I dla dołków i dla wzlotów. Dołek ma to do siebie , że mija. Trza go tylko przetrwać. my będziem wyciągać. Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Mam doła 10.08.10, 20:52 rozumiem Cię, miewam czasem takie stany. masakra. ale jak sama wiesz, to na szczęscie mija. i powinnas tu zaglądać, przytulam mocno. Odpowiedz Link
marijola1 Re: Mam doła 10.08.10, 21:13 A jakie maja byc???????? W koncu to nie byle jaka melyna Nie skreslaj sie bo masz dola.Marudz,narzekaj,zal sie,az w koncu dol minie Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Mam doła 11.08.10, 00:01 Z_oddali to dla Ciebie z ciepłym uśmiechem Motto: Skoro znów chwila z życia twego minie, ciesz się chwilą,chwytaj radość, niech szczęśliwie minie; wiedz,że całym twym królestwem na świecie jest życie i że tak,jak je ułożysz,tak minie (wg Zahira Fariabu) Chciałabym posłuchać z tobąś deszczu w parku, album dzieciństwa zwiedzić bez pośpiechu- tam zasuszona niezapominajka pilnuje bladych z szczerości uśmiechów. Chciałabym policzyć wszystkie dobre gesty- proste jak zwyczaj niedeptania kwiatów na polnej drodze.Długo chcę się cieszyć porą gdy nie masz w oczach wodnych znaków. Może się uda (nigdy o tym nie mów)- Znajdziemy w stogu Wielkich Spraw codziennych maleńkich siebie-obcych w ludnym domu. Wczorajsze wino trawi w szkle marzenia; patrz-Wielcy Święci chcą rzeczy niezbędnych pewni,że nie mam nic do powiedzenia. Jan Tulak z tomiku Ocalone drzewo A teraz Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Mam doła 11.08.10, 00:16 Co było powodem ryczenia,że kot zaryczał...hę? Odpowiedz Link
leziox Re: Mam doła 11.08.10, 00:37 Nie wiem,zryc maja do woli. A moze to kto zakrzyczal?w kazdym razie nie spie ale postaram sie isc zaraz spac,zwlaszcza ze whisky sie skonczyla przedwczesnie. Odpowiedz Link
marijola1 Re: Mam doła 11.08.10, 08:59 Poniewaz czuje sie w tym watku zignorowana,cofam to co napisalam,o! Odpowiedz Link
z_oddali Re: Mam doła 11.08.10, 12:34 Marijolka, nie cofa, bo się przydały To, że nie odpowiadamy, nie znaczy, że nie rozmyślamy, o tym, co Ktoś napisał Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Mam doła 11.08.10, 10:12 Jak się masz dziasiaj? Żałuję, że mnie tu wczoraj nie mogło być. Podołowałabym sobie razem z Tobą Odpowiedz Link
z_oddali Re: Mam doła 11.08.10, 12:35 Debciu, widzisz, musisz nas odwiedzać ciągle. Jak to mówią :"Jako tako". Odpowiedz Link
z_oddali Re: Mam doła 11.08.10, 12:56 Hermi Dziecinko Tobie nie wolno się dołować Grupę wsparcia sobie musimy założyć.. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Mam doła 11.08.10, 13:23 Leśny, nie dość, że zaatakowało to trzyma. Się nie damy jednak. Paskudztwu. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Mam doła 11.08.10, 13:24 Hermi, TY idź nad morze i wszelkie doły znikną. A ja to chyba w końcu kupię bilet Odpowiedz Link
buszmen33 Re: Mam doła 11.08.10, 13:41 Temat bardzo istotny wiec od tej strony chętnie popatrze.. Odpowiedz Link
buszmen33 Re: Mam doła 11.08.10, 13:43 W to nie wątpie Jak i cała reszta.... ale przekonać się zawsze wrto Odpowiedz Link
nawrotka1 Dla wszystkich zdołowanych :) 11.08.10, 13:45 I dla niezdołowanych też. Na przyszłość Osioł w głębokiej studni... Było to daleko stąd na pewnej farmie. Któregoś dnia osioł farmera wpadł do głębokiej studni. Zwierzę krzyczało żałośnie godzinami, podczas gdy farmer zastanawiał się, co zrobić. W końcu farmer zdecydował. Zwierzę było stare, a studnię i tak trzeba było zasypać. Nie warto było wyciągać z niej osła. Zwołał wszystkich swoich sąsiadów do pomocy. Wzięli łopaty i zaczęli zasypywać studnię śmieciami i ziemią. Z początku osioł zorientował się, co się dzieje i zaczął krzyczeć przerażony. Nagle, ku zdumieniu wszystkich, osioł uspokoił się. Po wrzuceniu kilka łopat ziemi, farmer zajrzał do studni. Zdumiał się tym, co zobaczył. Za każdym razem, gdy kolejna porcja śmieci spadała na ośli grzbiet, ten robił coś niesamowitego. Otrząsał się i wspinał o krok ku górze. W miarę, jak sąsiedzi farmera sypali śmieci i ziemię na zwierzę, ono otrzepywało się i wspinało o kolejny krok. Niebawem wszyscy ze zdumieniem zobaczyli, jak osioł przeskakuje krawędź studni i, szczęśliwy, oddala się truchtem! Życie będzie zasypywać cię śmieciami, każdym rodzajem brudów. Sposób, aby wydostać się z dołka, to otrząsnąć się i zrobić krok w górę. Każdy z naszych kłopotów to jeden stopień ku wolności... Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Dla wszystkich zdołowanych :) 11.08.10, 15:24 nawrotka1 napisała: > I dla niezdołowanych też. Na przyszłość ...przyda się. Odpowiedz Link
kolczasty_nemo Proszę.. 11.08.10, 17:14 To narzędzie służy do zasypywania wzelkich dołów.. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Proszę.. 11.08.10, 20:48 Łopata jako narzędzie wielofunkcyjne przyda się w każdym dole Odpowiedz Link
z_oddali Re: Proszę.. 11.08.10, 20:50 Ważne, by nie stała się ... narzędziem zbrodni Tak to jest jak się czyta kryminały latem Odpowiedz Link
leziox Re: Proszę.. 11.08.10, 20:58 Jednak wolalbym buldozera-to ze wzgledu na wrodzone lenistwo.Raz przejechal,zasypal i mozna isc na piwko. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Proszę.. 11.08.10, 21:00 Może być buldożer, czemu nie. Też da się nim przejechać po dole, nawet cudzym. Ja tam wróciłam do mojego czołgu, i prę (co za piękne słowo) naprzód Odpowiedz Link
z_oddali Re: Proszę.. 11.08.10, 21:02 Debi, trudno mi nawet wyobrazić sobie, byś miała czołg. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Proszę.. 11.08.10, 21:14 Mam, taki wymyślony. Jak mi tzw. życie (innych) zaczyna rzucać kłody pod nogi, to w niego wsiadam, i jadę po tych kłodach do przodu Odpowiedz Link
z_oddali Re: Proszę.. 11.08.10, 21:20 Każdy ma własny sposób na odreagowanie Twój jest całkiem całkiem Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Proszę.. 11.08.10, 21:52 To jest moja filozofia życia: w razie napotkania istot upierdliwych oraz innych czynników hamujących lub uwsteczniających - wskakuję do czołgu, i tyle mnie widzieli Odpowiedz Link
z_oddali Re: Proszę.. 11.08.10, 21:02 O nie! Nie dam się ani przejechać buldożerem, ani zakopać Nie tak łatwo się mnie pozbędziecie Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Proszę.. 11.08.10, 21:18 Ciebie ?? W żadnym wypadku!! Za to Twojego doła - jak najbardziej, chyba, że szybciutko sama się go pozbędziesz. I tu jest tylko jedna okoliczność, dla której można by Ci ustąpić- a mianowicie taka, że lubisz swój dół i jesteś do niego szalenie przywiązana Odpowiedz Link
z_oddali Re: Proszę.. 11.08.10, 21:27 Bardzo chętnie się go pozbędę i to tak na dobre, bo potwór wraca w najmniej spodziewanych momentach, ale jak widać dzielnie z nim walczę mimo niewielu kilogramów Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Proszę.. 11.08.10, 21:02 Aaa, kryminały na lato to przednia lektura. Wielce odprężające i poglądowe, o ile planuje się kogoś zamordować choćby w wyobraźni. A jak się nie planuje, to też Odpowiedz Link
z_oddali Re: Proszę.. 11.08.10, 21:19 O takie plany świtają w głowach, sprawiając czasem frajdę Odpowiedz Link
leziox Re: Proszę.. 11.08.10, 21:30 Jak sobie pomysle kogo moglbym chciec zamordowac,to na jednym kryminale z pewnoscia by sie nie skonczylo. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Proszę.. 11.08.10, 21:55 Jednym słowem - dożywocia by Ci nie starczyło? Kto by pomyślał, że masz takie krwiożercze instynkty, no no Odpowiedz Link
leziox Re: Proszę.. 11.08.10, 22:23 Wiesz,ci najwieksi psychopaci to sprawiaja wrazenie bardzo pogodnych,milych ludzi...chetnych do pomocy i w ogole... Odpowiedz Link
buszmen33 Re: Mam doła 11.08.10, 20:32 Widziałeś któryś z 7 -miu cudów świata? To jeden z nich Odpowiedz Link