Dodaj do ulubionych

Witam palec Tropci !

21.08.10, 07:03
Czekałam na niego, i się doczekałam smile
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 07:07
      Teraz pewno robi sobie kawę smile
      • tropem_misia1 Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 07:39
        Podobno pokazywanie, kiwanie palcem jest niegrzeczne, ale jakoś tak wygło go ze
        wzruszenia.Ktoś myśli.
        • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 07:44
          Nie tylko, że myśli, ale i z sympatią smile
          Czy zawsze ten sam palec wystukuje k, czy one się zmieniają?
          • tropem_misia1 Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 07:57
            Ten sam. Ten diabelny nawyk.
            • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 08:09
              Diabelny nawyk,
              sam wysuwa palec,
              i zanim człowiek cokolwiek zdąży,
              już k wystukane smile
    • tropem_misia1 Re: palec zrobił klik 21.08.10, 08:04
      i popłynęłam po wód oceanie
      • debi_bebi Re: palec zrobił klik 21.08.10, 08:07
        Pięknie sobie płyniesz, i spokojnie.
    • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 09:21
      Kiedys doczekasz sie na palec bozy, zobaczysz ( albo poczujesz) smile
      • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 10:46
        A ten się uparł, żeby mi złorzeczyć od samego rana, no! W dodatku czymś, co sam
        ma gdzieś smile
        • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 11:19
          no, no, no...!!! Tylko nie gdzies!
          Do proktologa jeszcze nie chodze O! smile

I wcale Ci nie zlorzecze, a zycze wielu przyjemnosci smile
          • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 11:40
            Miałam na myśli tzw. wymiar duchowo-intelektualny posiadania czegoś gdzieś,
            chociaż konkretne miejsce jest dokładnie tam, gdzie opisałeś smile
            • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 12:13
              a ja z kolei zasugerowalem sie opisanym przez Ciebie palcem...smile

No i skompatybilowalem ow palec z miejscem, po wlozeniu do ktorego, rzeczony
              palec moze dawac niebianska przyjemnosc. A jesli to jeszcze jest palec bozy...smile
              • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 12:18
                No i mnie właśnie o ten boży chodziło. Po co to opowiadać takie rzeczy, w które
                się samemu nie wierzy? smile
                • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 12:31
                  nie mow, ze juz nie wierzysz w pojawienie sie boskiego Adonisa jakiegos smile
                  • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 12:37
                    A czy ja coś mówię? smile
                    • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 12:39
                      nie mowisz, ale sugerujesz. Wrecz twierdzisz, ze takiego palca od takiego
                      Adonisa nie ma smile
                      • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 12:43
                        A Ty twierdzisz coś przeciwnego? smile
                        • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 12:49
                          Jakos mnie Adonisy nie interesuja. Tak juz mam. Od urodzenia smile
                          • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 13:54
                            Zdaje się, że to Ci nie przeszkadza myśleć, że istnieje coś takiego, jak palec
                            boży, i jeszcze wmawiać to innym smile
                            • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 17:07
                              Palca bozego ze zrozumialych wzgledow nie ma tylko Wenus z Milo. U Zeusa,
                              Peruna, Jowisza, Baala, Manitou i innych palce sa. A ty nadal nie wierzysz smile
                              • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 19:56
                                Jak już uwierzę, to pewnie będę się śmiała jak ze szczawiu smile
                                • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 20:51
                                  Nawet wtedy zachowalem sie spokojnie. No bo jak takiemu zlosliwcowi wytlumaczyc,
                                  ze nie ma racji? Wyszlo na moje. Po latach ale jednak. czekam na spelnienie
                                  innych mych proroctw smile
                                  • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 21:34
                                    Coooo??? Dalej chcesz się ze mną ożenić??? wink
                                    • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 21:58
                                      Chce czy nie chce. To przeciez najmniej wazne. Wazne, ze nawet po latach
                                      wychodzi na to ze mialem racje smile
                                      • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 22:02
                                        Co do szczawiu - rzeczywiście smile
                                        A poza tym po co by Ci było potrzebne, żeby Ci się te proroctwa spełniły? tongue_out
                                        • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 22:03
                                          odnosnie szczawiu, to nie byla przepowiednia, a ugruntowana wiedza poparta
                                          doswiadczeniami empirycznymi smile

A proroctwa niech sie spelniaja ku mojej, li tylko, satysfakcji smile
                                          • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 22:13
                                            Skoro tylko z tego powodu, to mogą się spełniać, a co mi tam smileAle i tak się nie
                                            spełnią smile
                                            • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 22:21
                                              tak samo bylas pewna ze szczaw nie kwitnie na czerwono smile
                                              • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 22:23
                                                Szczaw i tak kwitłby na czerwono bez Twoich "proroctw", tu wyszedł tylko mój
                                                brak wiedzy smile
                                                • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 22:25
                                                  Juz wyzej tlumaczylem, ze szczaw to nie proroctwo, a rzetelna wiedza poparta
                                                  empiryzmem.

To o czym myyslisz, to tez nie proroctwo, a zawarta umowa smile
                                                  • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 22:34
                                                    To ja już lepiej przestanę myśleć, tym bardziej, że i tak niczego się nie dowiem smile
                                                  • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 22:42
                                                    dowiesz sie, a wlasciwie przekonasz. Na takiej samej zasadzie jak przekonalas
                                                    sie o kolorze szczawiowego kwiatostanu smile
                                                  • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 22.08.10, 06:47
                                                    Skoro tak, to poczekam, ale się nie doczekam smile
                                                  • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 22.08.10, 08:32
                                                    Zaskakujaca jest ta Twoja pewnosc swego...
                                                    Potem sie dziwisz, ze spotykaja Cie same niespodzianki
                                                  • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 22.08.10, 08:33
                                                    Odniosłam to samo wrażenie w stosunku do Ciebie smile
                                                  • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 22.08.10, 08:36
                                                    Mnie juz nic nie zaskoczy ani nie zdziwi. Ja nie jestem pewien, ani tez nie
                                                    oczekuje na nic. Co bedzie to ma byc. Po prostu.
                                                    Tyle, ze juz dawno przekonalem sie o znaczeniu przeznaczenia
                                                  • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 22.08.10, 08:39
                                                    A to w jaki sposób niby się przekonałeś ? smile
                                                  • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 22.08.10, 08:41
                                                    nic nie robilem, a samo sie stalo O! smile
                                                  • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 22.08.10, 08:47
                                                    Interesujące! big_grin
                                                  • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 22.08.10, 08:54
                                                    Wcale nie interesujace, tylko taka jest normalna kolej rzeczy. Przeznaczenia nie
                                                    unikniesz. Nie ma po co sie mu przeciwstawiac. Szkoda na to energii. Mozna ja
                                                    spozytkowac w zupelnie innych wymiarach
                                                  • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 22.08.10, 09:07
                                                    Nooo, zaiste. Np. z takim goleniem. Żebyś nie wiem ile dni z rzędu golił się
                                                    rano (to przykład na przeciwstawianie się rzeczom dziejącym się samoistnie), to
                                                    zarost i tak nie chce przestać rosnąć (objaw przeznaczenia) smile
                                                  • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 22.08.10, 09:18
                                                    to objaw fizjologii, tak samo jak okres.
                                                    Poza tym ja to olewam i mam brode smile
                                                    Jak powiedzialem, nie ma co naturze dawac kontry.
                                                  • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 22.08.10, 09:22
                                                    To by było wręcz niezdrowe, tak np. powstrzymywać się przed wizytą w łazience,
                                                    kiedy potrzeba pcha tam i koniec smile
                                                    Masz rację - przeznaczenie górą wink
                                                  • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 22.08.10, 09:27
                                                    powoli, ale konsekwentnie rozmontuje twoj upor na czynniki pierwsze.
                                                    Z tym, ze lazienka to tez fizjologia a nie przeznaczenie. Przeznaczeniem jest
                                                    to, ze w lazience sikasz na siedzaco smile
                                                  • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 22.08.10, 09:36
                                                    Toż przyglądam się twoim zabiegom socjotechnicznym stosowanym na mnie z niejakim
                                                    zainteresowaniem i ciekawością, dokąd one cię zaprowadzą smile
                                                    No chyba, że jakiś świadomy plan uparcie przeprowadzasz, co by się znów kłóciło
                                                    z tym , co głosisz, że nie ma co się upierać przy dawaniu odporu przeznaczeniu smile
                                                  • teletoobis Re: Witam palec Tropci ! 22.08.10, 09:43
                                                    Nie stosuje zabiegow socjotechnicznych, chyba ze za taki uwazasz pozwolenie na
                                                    woly bieg natury i przeznaczenia.
                                                    Dawno przestalem juz sie z tym szarpac. Nie planuje, nie zabiegam, bo i tak nie
                                                    ma to najmniejszego sensu.

Chociaz nie, zaplanowalem dzis sume za sklepem. Tyle, ze to tez moze byc
                                                    przeznaczenie smile
    • tropem_misia1 Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 09:57
      czlowiek_lesny napisał:

> palec może wyssać moją kawkę świeżo postawioną.... z filiżanki smile

Raz poparzony, jest nauczony.
      Nie włazi tam gdzie nie wolno.Kawa w dziób!
      • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 10:51
        Obejrzałam sobie dzisiejszą kawę Leśnego że świeżo ubitą bitą śmietanką, i tak
        sobie myślę, że chyba nie byłabym taka pewna Twojego palca, Tropciu smile

https://tiny.pl/hmzmb
    • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 12:40
      Mój na pewno by się jej nie oparł, dlatego powątpiłam w silną wolę palca Tropci smile
      • tropem_misia1 Re: Sory 21.08.10, 20:24
        zaniedbałam wgląd do tak długiego wątku.
        Pycha.
        wszystkie palce wchodzą jak nic.
        • debi_bebi Re: Sory 21.08.10, 21:53
          Ha! A potem odzywa się podniebienie smile
    • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 20:38
      Jednak dziś palec Tropci odpoczywa od k. Mam tylko nadzieję, że nie dlatego, że
      źle się czuje?
      • tropem_misia1 Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 21:22
        ma czas
        można tylko raz na dobę big_grin
        ale idę grzecznie
        • tropem_misia1 Re: Zrobione,Tym razem cudo nad cudy:)) 21.08.10, 21:25
          https://dingo.care2.com/pictures/c2c/share/20/202/281/2028187_431.jpg
          • debi_bebi Re: Zrobione,Tym razem cudo nad cudy:)) 21.08.10, 21:33
            Noooo smile Potem też jest cudo, ale już nie takie niewinno-puchate smile
        • debi_bebi Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 21:28
          Oj smile
          Tylko nie pomyśl, że to kontrola jest, chociaż może trochę jest, ale z
          zainteresowania sympatyzującego smile
          • tropem_misia1 Re: Witam palec Tropci ! 21.08.10, 21:32
            Warto było.
            Foczka jest słodka.
    • debi_bebi Re: Sory 22.08.10, 06:26
      Tym samym dajesz również znak, że jesteś w pobliżu smile
    • debi_bebi Re: Zrobione,Tym razem cudo nad cudy:)) 22.08.10, 06:38
      Pewnie uznały, że jesteś za dużym kąskiem na jeden raz i odpuściły wink
      A poważnie - taki kontakt bezpośredni ze zwierzęciem w naturze to coś
      niesłychanego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka