vizjonerka 23.09.10, 20:09 Kruche ciacho się pojawiło a wkupnego nie postawiło...? Nowy nick, owieczka stara (?) stawiać flaszki nie myślała???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: Cóz ja widzę? :D 23.09.10, 20:15 Kruche ciasteczko już samo w sobie jest wkupnym, nie potrzeba nic innego Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Cóz ja widzę? :D 23.09.10, 20:16 Do flaszki na zagrychę się nie nadaje...zdecydowanie Odpowiedz Link
leziox Re: Cóz ja widzę? :D 23.09.10, 20:39 Co sie czepiata?Najlepiej gadac jak kogos nie ma i sie nie moze bronic i pare jobów wam wbic w tylek.Kruche to kruche,znaczy wrazliwe.Ale kazdy zabki pokazac umie jak trzeba.O! Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Cóz ja widzę? :D 23.09.10, 20:42 A skąd mam wiedzieć,że kogoś nie ma, hę? Dawaj te ząbki, polecimy dobrego dentystę Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Cóz ja widzę? :D 23.09.10, 20:52 Hm. To chyba znaczy, że Kruche ciasteczko potrafiło nadgryźć Lezia. Ciekawe, od którego miejsca zaczęło Odpowiedz Link
leziox Re: Cóz ja widzę? :D 23.09.10, 21:32 Wszyscy potrafia nadgryzac jesli wiedza jak. A ja sie nie czepiam tylko mowie co mysle na temat czepiania sie,zas takowa czynnosc-myslenia na temat czepialstwa-wcale czepialstwem nie jest.I niech sie teraz kto czepi.Tramwaja. Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Cóz ja widzę? :D 23.09.10, 21:39 Czepiasz się, i to jak... Pozostaje nadzieja, że dobrego tramwaja, hahahahaha Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Cóz ja widzę? :D 23.09.10, 21:50 Zaś Warsiawka? Hahaha...szerokiej drogi Odpowiedz Link