Dodaj do ulubionych

Moze by tak forum zamknac?

25.09.10, 20:03
Bo tak sobie pomyslalem,ze skoro pisanie tutaj moze byc dla wielu osob dodatkowym stressem,to zamknac to i miec w dupie.
Wasza aktywnosc jest rowna zeru,nie macie o czym pisac,nie macie o czym gadac,pare slowek rzuconych na odpierdol nie czyni zadnej wiosny.
Ja nie mowie ze wszyscy sa megaleniwi,ale byly dni kiedy to forum szlo zupelnie inaczej.
A teraz co?no nic.Jest jak jest.A moze zrobic je forum otwartym?
Wtedy sie nie odgonicie od trolli ale moze tego wam trza?
Obserwuj wątek
    • teletoobis Re: Moze by tak forum zamknac? 25.09.10, 20:17
      jak zawsze, kiedy korzystasz z barku nachodza Cie czarne mysli. jest sobota. Wiekszosc gdzies baluje, miast siedziec przy kompie.
      Poza tym - msam napisales kiedys ze NIGDT tego foruma nie zamkniesz, chocbys nawet mial tu sam pisac.....
      Spox Leziaku, nadchodzi jesien, bractwo przestanie sie gzic na lonie przyrody, chlac jabcoki na parkowych lawach, to tu zawita, wczesniej czy pozniej
      • leziox Re: Moze by tak forum zamknac? 25.09.10, 20:23
        Jedna z mozliwych opcji.Ty tez kompletnie przewartosciowales pewne sprawy i nie wyglada na to ze zbyt wielu swych niedawnych decyzji zalujesz.
        • teletoobis Re: Moze by tak forum zamknac? 25.09.10, 20:56
          Owszem, przewartosciowalem, ale mylisz sie- wielu decyzji zaluje, albo zaluje, ze tak poprowadzilem ich realizacje
    • jootro2010 Re: Moze by tak forum zamknac? 25.09.10, 20:38
      Cześć Lezio smile
      Zrobisz jak będziesz chciał...Tyś szefem.
      Lezio proza życia to między innymi praca,a i w mieszkaniu-domu też są
      do zrobienia różne prace,nie zawsze jest czas by wstąpić i pogadać smile
      Bywają dni,że wszystkiego ma się dosyć po cebulki włosów,a na rozmowę
      to w szczególności nie ma się ochoty.
      Jest czas na przyjemności,ale codzienność jest codziennością.
      Lezio przecież nie na tym polega przyjemność rozmowy,
      by uskutecznić tylko naklikanie kilku wyrazów,
      to ma być przyjemność czy to w żartach,czy w bardziej stonowanych rozmowach.
      Fajnie zachodzi się na Melynkę,ale doba też trwa ile trwa i kurczę
      nie chce się rozciągnąć jak gumka.
      Zmęczeni zaczyna z ludzisk wychodzić tymi huśtawkami pogodowymi,
      a i w ostatnie słonecznie-ciepłe dni fajnie było wyrwać się np., tak jak
      ja to zrobiłam do lasu,połazikować,nacieszyć oko kolorami,
      zapachami lasu i jego odgłosami,a dziś było szczególnie fajnie
      bo nie było ludzkiej szarańczy i grzybów nie dało się nie nazbierać,
      bo idąc ścieżkami leśnymi i po pagórkach co kawałeczek człek się o nie potykał
      lub musiał uważać aby w takowego delikwenta w kapeluszu na jednej nodze
      nie wejść i go nie zdeptać-rozdeptać big_grin
      To była pięknie-przyjemna wyprawa...smile
      Takie pokręcone "zbączeńce" jak ja zawsze wybiorą wędrówki i tup-tanka
      po drogach,dróżkach i bezdrożach niż siedzenie tylko w necie.
      Po południu wyskoczyłam poszwendać się po Gocławiu,Golęcinie,Stołczynie i Skolwinie
      są to dzielnice z pięknymi widokami,zapuszczone i strasznie zmarginalizowane
      nie należą do dzielnic prestiżowych,a wręcz przeciwnie.
      Jest wiele zakamarków w moim mieście z różnymi ciekawostkami
      tak jak Kurów i jeszcze kilka innych miejsc.
      Lubię takie wyprawy i już,wiem...wiem ...powinnam napisać Melynka ponad wszystko,
      ale to nie byłaby prawda,spacery i tup-tanka ponad wszystko,a Melynka
      to przyjemność relaksacyjna ale nie na 1 miejscu.
      Noooo to,teraz mam dopiero przechlapane,ale i tak lubię Was wszystkich z Melynki i O!
    • debi_bebi Re: Moze by tak forum zamknac? 25.09.10, 20:40
      Nie zamykaj.
      Dziś nie jestem w formie do pisania.
      • jootro2010 Re: Moze by tak forum zamknac? 25.09.10, 21:29
        smile
        Lezio ... wnerwiłeś się czy "obraziłeś"
        • exman Re: Moze by tak forum zamknac? 25.09.10, 21:34
          Leziox, mam zdobycznego czarnego łokera, zahibernuję go do miłego spotkania.
          Melynka jak dziewczynka, może mieć "ciche dni".
    • z_oddali Re: Moze by tak forum zamknac? 25.09.10, 21:40
      To nie jest dobry pomysł. Nie zawsze ma się "serce" do pisaniasmile
      Lezio, skąd ten zły nastrój?
      • leziox Re: Moze by tak forum zamknac? 25.09.10, 22:28
        Jak we wszystkie dni jesienne,ma sie okazje do przemyslen.Jutrzenka bardzo ladnie napisala o tym co mysli,umiala zawrzec pieknie swoje zdanie w tresc i przypomniala mi o tym np.,ze bardzo dawno nie bylem na grzybach,ktore kiedys uwielbialem zbierac.Ze bardzo dawno nie zanurzylem sie w lesie i nie posluchalem co gada,no bo las gada do nas tylko trzeba sie w to wsluchac.
        Zly nastroj moze wynikac z tego,ze jak pare osob wie,jestem zwierzeciem bardzo towarzyskim i lubie wokol siebie ludzi,tymczasem aktualnie jestem tego niemal kompletnie pozbawiony.
        Takie sprawy jak kasa,dobre auto,to w sumie rzeczy drugorzedne ktore sa wprawdzie potrzebne do zycia,ale nie sa nosnikiem szczescia.
        Kogos mi brakuje,do pogadania,do przepicia i przegadania nocy.
        Troche sie zmienilo,moze ja sie zmienilem,moze ludzie,w kazdym razie jeszcze pare lat temu,wie to Tubis vel Mario,wystarczyl sygnal i zjezdzali sie ludzie z krancow swiata na zjazd forumowy aby we wlasnym gronie powyglupiac sie,posmiac sie i pokultywowac rozne zwiazki milosne.
        A teraz-nic.I o to mi tez chodzi kiedy rzucam na patelnie temat do wysmazenia w sensie zamykania forum etc.
        Forum albowiem tworza ludzie.Jesli tych ludzi z roznych powodów zaczyna brakowac,to wszystko sie wali.I nic nie jest takie jakie bylo przedtem.
    • girl_32 Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 22:37
      ...mnie na razie nie ma ,bo nie mam czasu,ale nadchodzą długie jesienne wieczory i zawitam jak się troszke obrobię i przyjadę z urlopu.O!!!

...ale jak przyjadę i nie będę miała gdzie w wrócić to nie reczę za siebie!
      Taka tu zrobię rozpierduchę tongue_out tongue_out tongue_out
      • leziox Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 22:44
        Nic nie zrobisz.Ale milo ze sie odzywasz,Laska-Girlaska.
        • jootro2010 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 22:48
          Hmmm....to jak to właściwie jest,często zaglądam wieczorkiem smile)
          ...późnym wieczorkiem i owszem jest...ale ciiiiisza.
          Kto chce pogadać ... adres zna ...jak nie chce na kworum smile
          • girl_32 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 22:50
            A może ustalimy godziny otwarcie,co?
            Od 22.00 do 24.00 jestem ja ,a jak kto nie chce gadać ze mną to włazi po 24 i finitowink,np.
        • girl_32 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 22:49
          Co nic nie zrobię,chcesz się przekonać ? wink

No kurcze,poczekaj na mnie z tym zamykaniem chociaż.CO?
          • exman Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 22:52
            powachlować ?
            • girl_32 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 22:53
              Wachluj waść,bo mi w kominku jakos słabo się pali wink
              • jootro2010 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 22:55
                Jasne że...wachlować....po ...
                • girl_32 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 22:56
                  Po co "PO" jak można "PRZED"wink
                • exman Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 22:57
                  No to jadę z koksem ... panie wybaczą że bez koszulki ...
                  • girl_32 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 22:59
                    ...mmmm,co za ciałowink
                    • jootro2010 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 23:05
                      Hmmm....ciała brak...koszulka została big_grin
                      • girl_32 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 23:06
                        Gadasz! Żadnej koszulki nie widzę,ale ciało owszem wink
                        • exman Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 23:08
                          Co za kobiety !!! Poproszę młodszą.
                          • jootro2010 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 23:13
                            smile))
                            Tia..to teraz "castingi" ...metryk...będą.
                          • girl_32 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 23:16
                            Proszę pana ,młodsze pojechały do Angli ostały się tylko te co mi 30 -40 do setki zostałowink
                        • jootro2010 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 23:15
                          Girlla ... noż przecież nie będziemy go dzieliły...na 1/2...
                          Koszula moja...zawartość Twoja...big_grinbig_grinbig_grin...zawsze to koszula bliższa ciału...nie!
                          • girl_32 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 23:17
                            A daj se na luz,ja w podróż poslubną sie wybieram a Ty mi tu faceta narajasz...no wiesz! wink tongue_out big_grin
                            • leziox Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 23:26
                              Nie marudz tylko bierz co daja.Nigdy nie wiadomo kiedy zdarzy sie nastepna dobra wbitka.
                              • girl_32 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 23:31
                                leziox napisał:

> Nie marudz tylko bierz co daja.Nigdy nie wiadomo kiedy zdarzy sie nastepna dobr
                                > a wbitka.
                                No teraz dobre,powariowali oboje ,no!
                            • jootro2010 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 23:26
                              Zaraz tam narajasz....nowszy model...sugeruję ...tongue_outbig_grin
                              • girl_32 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 23:31
                                ja młodszy model? Kobito mnie pare...naście do setki brak wink
                                • jootro2010 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 23:52
                                  smile
                                  To ja powiem drukowanymi...NOWSZY MODE nie młodszy...
                                  Hmmm...Ty nie marudź tylko "cza" brać... co dają w ofercie...darmowej tongue_out
                                  • girl_32 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 25.09.10, 23:59
                                    Dzięks....ja wolę brac po swojemu i niech tak zostanie OKI ?wink
                                    • jootro2010 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 26.09.10, 00:12
                                      smile
                                      Wedle woli...nie bendziem dawać i siem prosić tongue_out big_grin
                                      • girl_32 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 26.09.10, 00:16
                                        Bierz jak Ci zostało i nie pytaj wink
                                        Koszulkę się sprzeda wink
                                        • jootro2010 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 26.09.10, 00:30
                                          smile)
                                          Jestem za...zostawiam koszulkę...a tamto ciało...na licytację big_grin
                                          • jootro2010 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 26.09.10, 00:37
                                            Psyyyt Girlla...dobrze,że już poszedł ...łatwiej będzie go zlicytować tongue_out
                                            Hmm... to nawet praktyczne,jak facet jest z systematycznymi przyzwyczajeniami...
                                            • girl_32 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 26.09.10, 00:42
                                              jootro2010 napisała:

> Psyyyt Girlla...dobrze,że już poszedł ...łatwiej będzie go zlicytować tongue_out
                                              > Hmm... to nawet praktyczne,jak facet jest z systematycznymi przyzwyczajeniami.
                                              > ..
                                              To wystawiamy na Allegro,ale tylko do rana,potem sie może nie da sprzedać wink
                                              ..............koszulka oczywiscie wink
                                          • girl_32 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 26.09.10, 00:40
                                            No nie wiem! suspicious
                                            A jak koszulka jest więcej warta ?wink
                                            • jootro2010 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 26.09.10, 01:04
                                              smile
                                              Koszulkę zostawiamy...na czrną godzinę big_grin
                                              • girl_32 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 26.09.10, 01:05
                                                Naturalnie....,moze jeszcze spodnie znajdziemy wink
                                                • jootro2010 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 26.09.10, 01:24
                                                  big_grinbig_grin
                                                  Myślisz,że znajdziemy te spodnie...napomknął tylko o ...koszuli...znaczy się,
                                                  że ją zdjął...i zostawił...a o spodniach...ni du-du,ani słowa.
                                                  Hmm..czyżby schował...przed nami big_grin
                                                  • girl_32 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 26.09.10, 01:26
                                                    No chyba nie myslisz,że poszedł spać w spodniach....dawaj latarkę,znajdziemy wink
                                                  • jootro2010 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 26.09.10, 01:50
                                                    big_grin
                                                    Latarka kiepsko świeci...macać by "tsza"....zaczynaj...ja sprawdzę rano...
                                                    jak się pojawi wink
                                                  • jootro2010 Re: Sam się zamknij Leziasty!!!! 26.09.10, 01:56
                                                    Girlla ja padam-spadam na pisk...a obiecałam sobie,
                                                    że o 5 będę na nogach big_grin...chyba tym razem przesunę wstawanie na...8-9.
                                                    To ja tak na paluszkach...na paluszkach...tak ciii na paluszkach...i...
                                                    ...prrrask-łubu-du...o kurde ktoś zgasił lampkę...wink
                                                    Dobranoc smile
    • teletoobis Re: Moze by tak forum zamknac? 25.09.10, 23:26
      Tak Leziu. pamietam. Od pierwszego spotkania Viking w grudniu 2001. pamietam Twoje przyjazdy np do mnie do Szwarzwaldu, kiedy bylem w delegacji. Wystarczylo slowo, jeden telefon.
      Nie wiem, dlaczego dzis brakuje ludziom spontanicznosci...? Moze sie po prostu boja?
      Pamietam tez forumowanie po calych nocach na FT. Wojny, wojenki, sloneczka, gwiazdeczki, Uneczki i motocyklowe podjazdy Kitusia.
      Coz czas leci, ludzie sie zmieniaja. Niektorzy zmeczeni, inni rozleniwieni. Jesien wyzwala nostalgie, tesknoty. Poza tym klopoty osobiste, klopoty w pracy.... itp
      Mysle jednak, ze na zasadzie sinusoidy, po dolku, przyjdzie z kolei fala wznoszaca.... Tak jest zawsze
      • z_oddali Re: Moze by tak forum zamknac? 25.09.10, 23:35
        A jak Wy się znacie tyle czasu, to już wszystko rozumiem smile
        • teletoobis Re: Moze by tak forum zamknac? 25.09.10, 23:37
          Obawiam sie, ze jednak niczego nie rozumiesz smile
          • z_oddali Re: Moze by tak forum zamknac? 25.09.10, 23:43
            Tubiś czyżbyś siedział w mojej głowie?
            • teletoobis Re: Moze by tak forum zamknac? 25.09.10, 23:57
              Nie.... tyle, ze masz za skape informacje, by moc to rozumiec smile
              I nie jest to zarzut, nie zrozum mnie zle smile
              • leziox Re: Moze by tak forum zamknac? 26.09.10, 00:59
                No bo byly czasy kiedy sie dzialo na forum Towarzyskie i dzialo.Aktualne fora to pikus,to nic nie znaczace kalkomanie,ci ludzie i te sytuacje,to wprawdzie juz nie wroci ale to co bylo,pozostawilo w duszy cudowne drgnienia i wszystko to czego sie nie da zabrac niczym przez nikogo.
                • girl_32 Re: Moze by tak forum zamknac? 26.09.10, 01:10
                  Oj działo się działo.Poczytywałam Was jak codziennik i wiele czasu musiało minąć kiedy odważyłam sie napisać "A" ,ale pamiętam stare dobre czasysmile
                  • netgabriela Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 00:20
                    Lezio ...dawaj do mnie na "łyskacza" odechce Ci się forum zamykać big_grinbig_grin
                    miales zniżkę formy czy coś???
                    ew. na gg big_grinbig_grin
                    • debi_bebi Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 05:45
                      Oni są jak te staruchy w kościele, co marudzą, ze po 50 latach ksiądz dostał brzucha i wyłysiał wink
                      • leziox Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 11:15
                        A ty jestes jak osiedlowa papla lecaca do swojej kolezanki rencistki z kolejna ploteczka w zábkach,aby poobgadywac i pokrytykowac,co kto powiedzial i w zwiazku z czym.
                        Nie szkodzi ze nie wszystko sie slyszalo lub niezbyt dokladnie.
                        Ale scenariusik to juz sie samej zawsze dopisze.
                        • debi_bebi Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 12:37
                          A jestem! smile
                          • leziox Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 12:40
                            No przeciez wiem.I wiem jakie jest twoje marzenie.Zeby biegac kiedys na emeryturze z kolezanka rencistka po osiedlach,rozsiewajac jadowite komentarze big_grin
                            • teletoobis Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 14:04
                              robiac przerwy na wizyte w drogerii, celem wywachania wszystkiego co stoi na polkach smile
                              • debi_bebi Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 14:42
                                To jest nadal jedna z moich niekwestionowanych przyjemności w drodze do lub z smile
                                • teletoobis Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 18:20
                                  Jak ja Cie dobrze znam smile

Moge do lubienia dodac: jagodzianki, bajgle i lewe udka kurczakow smile
                                  • debi_bebi Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 20:09
                                    Zrobił się z tego całkiem niezły asortyment Twej wiedzywink
                                    • teletoobis Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 20:39
                                      jeszcze nic nie mowilem o galaretkach i ptasim mleczku smile
                                      • debi_bebi Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 20:41
                                        No! Wreszcie coś bardziej smile
                                        • teletoobis Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 20:46
                                          co bardziej? Chcesz mi wmowic, ze jagodzianki i bajgle sa mniej? smile
                                          • debi_bebi Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 20:47
                                            Nie no, zdecydowanie mniej! Się nie umywają big_grin
                                            • teletoobis Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 20:54
                                              to dlaczego do pracy nosisz jagodzianki, a nie ptasie mleczko?
                                              • debi_bebi Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 20:55
                                                Bo taniej wychodzą i szybciej można się nimi zapchać big_grin
                                                • teletoobis Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 21:40
                                                  Tp tak jak z lewymi udkami.... sa bardziej niz prawe smile
                            • debi_bebi Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 14:05
                              I koniecznie z laseczką w celu wygrażania najbardziej denerwującym podmiotom naszych komentarzy!
                              Sam więc widzisz, jakie piękne mam zadatko na bycie jeszcze okropniejszą, niż jestem. Możesz to akceptować, bądź nie, ale w sumie co szkodzi akceptować? W końcu z daleka to całkiem nieszkodliwe big_grin
                              • leziox Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 14:16
                                Ja ci powiem mordeczko,ze na ciebie jestem jakos uodporniony i jako dziadek rencista ublizajacy brzydko okolicznym panienkom dymajacym sie w krzaczkach moglbym sie z toba przyjaznic big_grin
                                • debi_bebi Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 14:40
                                  Aaaa, mogłabym z radością skorzystać z tej propozycji przyjaźni o ile tylko miałbyś ochotę dołączyć do nas, żeby nie było, że dwie stare lesby włóczą się po okolicy strasząc przechodniów. Chociaz dwie stare lesby byłyby znacznie okropniejsze niz okropna trójca pod przewodnictwem zasuszonego olbrzyma smile
                                  • teletoobis Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 18:21
                                    bylby przehglad od xxl do m smile
                                    • debi_bebi Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 20:09
                                      A kto niby byłby rozmiaru m? smile
                                      • leziox Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 20:12
                                        Rozmiaru m moglby byc ktos wprawdzie nie o wzroscie olbrzyma,ale tez troche przygarbiony,z dluga broda ktorego latwiej byloby przeskoczyc niz obejsc...
                                        • teletoobis Re: Moze by tak forum zamknac? 28.09.10, 20:40
                                          na tego Pana poczekasz do 6 grudnia smile
    • lidka_77 myszka mi się zpsuła 28.09.10, 14:20
      i muszę gmerać palcami w laptopie.
      ja tam tu wiele nie piszę, bo nigdzie już wiele nie piszę, ale mi byłoby szkoda, chociaż powinnam się przyzwyczaić, że nie można sie do niczego/nikogo przywiązywać.
      poza tym, właśnie wysiadłam z pociągu, po kilkudniowym wyjeździe, na którym stwierdziłam po raz kolejny, że mam chyba depresję i zupełnie sobie nie radzę, oprócz tych chwil, kiedy jakoś sobie radzę, w związku z czym powinnam chronić ludzi przed swoja obecnością, ale czasami cięzko bez ludzi, ale no nie poradzi się czasem. Mój przewodnik jest świętym człowiekiem, że wytrzymał toksyczny atak, jestem przeziębiona, łózko jakoś się pode mna hm kołysze, nie mam siły łazić, pociąg jechał 13 godzin, przedział z miejscami do spania zajmowali sami faceci, w tym jeden, na moim pietrze chrapał jak lokomotywa, a zanim zachrapał przegadał połowę nocy z kumplem o związku barmanów (nie wiedziałam, że są takie związki to bardzo ciekawe w sumie), ale gadali tak głośno, że było ich słuchac na drugim końcu pociagu.
      no i to tyle.
      acha.. ja tam mogłabym przyjechac na jakiś zlot kiedyś, ale zwykle na zlotach:
      a) milczę
      b) szybko spanikowana uciekam
      c) doprowadzam do bójki (heh)
      no i to tyle.
      • leziox Re: myszka mi się zpsuła 28.09.10, 14:26
        Na depresje mnie pomaga wylezienie do ludzi lub spicie sie jak prosiaczek przed ekranem monitora-to ostatnie to tylko dlatego ze jestem alkoholikiem.
        Zlotow nie ma co sie bac,w sumie sporo osob mnie znanych jest deczko szajbusiowych-nie mowie o tobie Lidzia-a na zlotach zawsze tak bywa ze znajda sobie towarzystwo im odpowiadajace i bawia sie superfajowsko.
        Jesli wiemy o twoich odchylach,zawsze sie nam lepiej do tego dostosowac.
        W kazdym razie nie bylabys sama,hehe.
        A bojka-no coz,mozna by bylo robic zaklady o flaszke kto komu wp.rdoli big_grin
        • lidka_77 Re: myszka mi się zpsuła 28.09.10, 14:36
          ja mam tendencje do zamykania się.
          a co do bójki - no ja nie umiem bić, wywołanie bójki to nie zawsze bezpośredni w niej udział wink
          a mój przewodnik próbował mi teraz pokazać kilka chwytów takich hm samoobrony, ale to porażka jakaś. poza tym po co mi te chwyty, jesli np. trafiłabym na kogoś kto je zna, albo jest silniejszy, albo nie da się zaskoczyć? cięzko było załapać jak wyrwać się z uchwytu, no nijak nie umiałam zadać ciosu, zrobić krzywdy, bo jak już nawet się deczko zdenerwowałam i chciałam, to jakimś magicznym sposobem lądowałam na ziemi, a przeciez nie jestem mała.
          • leziox Re: myszka mi się zpsuła 28.09.10, 15:32
            Zawsze twierdze ze paralizator przylozony do jaj czyni wieksze cuda niz cala ksiazka o judo big_grin
            • jootro2010 Re: myszka mi się zepsuła 28.09.10, 18:35
              Lidka ja też jestem dużą a i na dokładkę jeszcze stara smile)) i cóż z tego..ja to ja,
              znaczy się ja nie do podrobienia smilebig_grin
              big_grin A Lezio to tylko o ... przyjemnościach wink
              • leziox Re: myszka mi się zepsuła 28.09.10, 19:07
                Jak kto lap przy sobie nie moze utrzymac i wyciaga je w kierunku slabszej,do tego nieznanej kobiety,to nie powinien sie potem niczemu dziwic,ze spotkal go armageddon w postaci 350.000 Voltow wedrujacych po narzadach moczoczowo-plciowych.
                • leziox Re: myszka mi się zepsuła 28.09.10, 19:09
                  Chyba dostalem czkawki na skutek wyobrazenia skutku... big_grin
                • lidka_77 Re: myszka mi się zepsuła 28.09.10, 22:07
                  ale ja tu widzę powazne przeszkody, bo załóżmy, że mam paralizator, to nie trzymam go cały czas w ręku, muszę go wyjąć z.. kieszeni (hm trzymanie w kieszeni grozi samoporażeniem?), z torby. A jak juz się wyjmie, zakładając, że trafię na niego od razu, a nie najpierw na.. portfel, telefon, notatnik, kalendarz, gumy do zucia, butelkę z piciem, dziś upchnęłam w niej nawet chleb, książkę, plik dziwnych kartek uff (swoją drogą zabawne sobie wyobrazić, jak napada na mnie bandzior, a ja zaczynam szukać paralizatora i wyciagam, wyciagam kolejne rzeczy i podaję mu, mówiąc "może pan potrzymać?", po czym facet ma w rękach stosy moich torebkowych rzeczy ihyhyhy).
                  no dobra, ale załóżmy, że mam już w ręku paralizator to.. muszę TAM sięgnąć! jacie... a jak mnie złapie za rękę? to jest możliwe i to że kobieta może się obronić jest jakoś dla mnie nieprawdopodobne.
                  • leziox Re: myszka mi się zepsuła 28.09.10, 22:20
                    Nie trzyma sie paralizotora w torebce ani gazu ani podobnych rzeczy,tylko kobiety niestety tak maja!I potem sie dziwia ze nie dalo rady sie obronic.zreszta nie ma co polegac tylko na jednym systemie.zawsze trzeba miec cos na wypadek gdyby pierwszy system obrony nie zadzialal.
                    • lidka_77 Re: myszka mi się zepsuła 28.09.10, 22:56
                      czyli, że w kieszeń? a jak kobita jest w sukience bez kieszonek? to musi pewnie obezwładnić oprycha seksapilem big_grin
                      • leziox Re: myszka mi się zepsuła 28.09.10, 22:58
                        Lidzia...A nie szukasz ty przypadkiem niepotrzebnych problemow tam gdzie ich nie ma?
                        Wyluzuj.Twoj wdziek osobisty potrafi obezwladnic kazdego.Wiec spoko.
                        PS.wynalazlem kiedy wlazlas na foruma ...3.12.2009
                        • lidka_77 Re: myszka mi się zepsuła 28.09.10, 23:06
                          no wiem wiem, czasami za dużo myślę a jak coś to i tak się chowam do szafy wink

a ja znalazłam, że 2 grudnia, czyli grudzień smile
                          • leziox Re: myszka mi się zepsuła 28.09.10, 23:10
                            No drugiego grudnia...Ja sie dzisiaj juz od rana myle z datami,miesiacami,okropne to jest.Czas isc spac i zaczac jutro wszystko od nowa...
                            • netgabriela Re: myszka mi się zepsuła 29.09.10, 01:05
                              Znaczy się...juz dziś nie myślisz.... o rozwiązaniu fora? Czy pogibłeś w natloku komentów?? big_grinbig_grin
    • anus-hka Re: Moze by tak forum zamknac? 29.09.10, 11:53
      przechodze okres totalnego niechceniasiewszystkiego - wybacz wink
      • leziox Re: Moze by tak forum zamknac? 29.09.10, 13:09
        Siem zobaczy jak bedziemy przy milionie wpisow.
        A na razie powstalem wlasnie z barlogu rozgladajac sie ciekawie po swiecie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka