debi_bebi 10.10.10, 08:00 8:00 Prawda , jak ładnie wygląda? I wcale nie trzeba jej widzieć o czasie, zwłaszcza w niedzielę. Dlatego - ja tu pobruszę, a wy poczywajcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: Ósma 10.10.10, 08:37 Przyznam, że w aspekcie Anatomii Miłości myślę nie tylko o Dziuńce Odpowiedz Link
kitek1 Re: Ósma 10.10.10, 08:43 a wiesz co Brylska powiedziala o Nowickim w aspekcie "Anatomii Milosci" ? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ósma 10.10.10, 08:50 Nie mam zielonego pojęcia, ale myślę sobie, że może zechcesz się tym ze mną podzielić przez wzgląd na omawiany aspekt , i nie tylko? Odpowiedz Link
kitek1 Re: Ósma 10.10.10, 08:53 ...kawal chama... chcesz jeszcze jedna zagadke filmowa ? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ósma 10.10.10, 08:57 W ustach tej eterycznej i delikatnej Istoty takie słowa to niemal jak gwałt. Pewnie, że chcę jeszcze jedną Odpowiedz Link
kitek1 Re: Ósma 10.10.10, 09:04 i co ma wspolnego Nowicki, Seniuk i ten "Szymon-sasiad Marty" z M jak Milosc Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ósma 10.10.10, 09:10 Będę strzelać. K ojarzy mi się to wszystko z górami lodów "alaska", które Madzia (Seniuk) pochłaniała w ś.p. Horteksie na Świętokrzyskiej w aspekcie fascynacji profesorem Nowickim w jednym z odcinków "Czterdziestolatka" . Odpowiedz Link
kitek1 Re: Ósma 10.10.10, 09:17 a Szymon ? ...Dla mnie jednak napisano jeden odcinek "Czterdziestolatka". Kiedy miałam już trochę dość tej Magdy, która wciąż powtarzała: "Jezus Maria, a nie mówiłam", napisano odcinek "Pocztówka ze Spitsbergenu", gdzie wreszcie mogłam mocniej zaistnieć.... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ósma 10.10.10, 09:22 Szymona wcale nie kojarzę, więc odstawiłam go na bok jako element "nieznany" i skupiłam się wyłącznie na kojarzeniu , gdzie to Seniuk z Nowickim mieli coś ze sobą Więc co z tym Szymonem? Odpowiedz Link
kitek1 Re: Ósma 10.10.10, 09:27 szymon jest synem magdy ktorego wlasnie miala urodzic dlatego zrobili taki zimowy odcinek zeby to ukryc a nowickiego znala jeszcze ze studiow w krakowie gdzie byla jedna z pierwszych Miss Juvenalii ...Syn, Grzegorz Małecki, jest wraz ze mną w "Narodowym", a córka Magda - to absolwentka Akademii Muzycznej. Wystąpiłyśmy razem przed paroma laty pod Wawelem - w Krakowskim Salonie Poezji.... www.e-teatr.pl/pl/artykuly/18327,druk.html Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ósma 10.10.10, 09:37 Jednym słowem - trafiłam w te lody Czyżbyś przygotowywał się do konkursu z historii filmu polskiego, że tak dogłębnie wnikasz w ten temat? Odpowiedz Link
kitek1 Re: Ósma 10.10.10, 09:55 "Jezus Maria" wszedzie ten kapitalizm interesuje sie bezinteresownie tydzien temu o tej porze wyszedlem zapalic z hotelu "Bulwar" niby pokrzyzackie koszary, a calkowity zakaz palenia i dzieki zgubnemu nalogowi odkrylem miejsce skad odplywal stateczek kultowego "Rejsu" zagadka: w jakim miescie bylem ? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ósma 10.10.10, 11:13 Ha! W takim mieście, że z hotelu Bulwar wygnało Cię bynajmniej nie po pierniki Odpowiedz Link
debi_bebi Re: pierwsza nagroda - moje zdjecie 10.10.10, 16:09 O rany, ale się zmieniłeś! Wcale bym Ciebie nie rozpoznała Odpowiedz Link
kitek1 Re: pierwsza nagroda - moje zdjecie 10.10.10, 16:18 po prostu odpierniczylem sie tam Odpowiedz Link
debi_bebi Re: pierwsza nagroda - moje zdjecie 10.10.10, 16:56 W sumie może nie musisz. W końcu piękno wewnętrzne samo wylewa się na zewnątrz człowieka Odpowiedz Link
kitek1 Re: pierwsza nagroda - moje zdjecie 10.10.10, 17:20 bo niektorym sie wylewa i wcale to ladnie nie wyglada Odpowiedz Link
kitek1 Re: pierwsza nagroda - moje zdjecie 10.10.10, 17:26 a Ty znowu o kocie na kolanach ? Odpowiedz Link
lidka_77 Re: pierwsza nagroda - moje zdjecie 10.10.10, 17:40 nie nie, ale juz ok mnie naszło znów ech Odpowiedz Link
debi_bebi A tam! Marudzicie :) 10.10.10, 17:27 Odbiór piękna jest tylko pochodną kulturowych uwarunkowań. A tak naprawdę każdy z nas jest piękny Odpowiedz Link
debi_bebi Re: A tam! Marudzicie :) 10.10.10, 18:55 Szokujące, prawda? Marzymy, że jesteśmy piękni, i z tą sama siłą wmawiamy sobie, że nie jesteśmy. Interesujący zabieg kastracji na sobie samym. W końcu zdanie to powtórzone po raz enty staje się poniekąd prawdą. Tyle, że w katalogu prawd góralskich to jest ta trzecia prawda. Odpowiedz Link
lidka_77 Re: A tam! Marudzicie :) 10.10.10, 19:03 i tak najważniejsze jest czy ma się to COŚ. coś czego zdefiniować nie sposób, a co podoba się innym w Tobie. niektórzy nie mają tego CZEGOŚ. 19-ta..a tak już ciemno.. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: A tam! Marudzicie :) 10.10.10, 19:09 Lidko, ale jakim innym? Tylu ich jest, i każdemu może się podobać co innego. A za pięć minut to samo może się już temu komuś nie podobać, bo mu się "odwidziało". Mimo to ty to nadal ty. I to jest stała baza, a nie przekonania innych na twój temat. Odpowiedz Link
lidka_77 Re: A tam! Marudzicie :) 10.10.10, 19:17 ano, to niestety nadal ja.. znowu mnie zalewa..coś dobrego wieczorka Ludzie Odpowiedz Link
lidka_77 kitek, no sorry, ale 10.10.10, 16:25 to jest przecież pan Kopernik i to każde dziecko wie Odpowiedz Link
lidka_77 Re: kitek, no sorry, ale 10.10.10, 16:42 kopernik to toruń, a jak toruń to piernik i wszystko gra Odpowiedz Link
z_oddali Re: Ósma 10.10.10, 10:43 A to Debusia zaszalała śpiąc do ósmej Śmiem twierdzic, że 10. 43 również nieźle wygląda, a 12.00 wyglądałaby jeszcze lepiej, gdyby nie pies sąsiadów, który zaczął szczekać, choć zwyczajnie to śpi jak zabity. Może mu się coś złego śniło? Miłego dnia. Szkoda zmarnować taki słoneczny dzień. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Ósma 10.10.10, 10:51 Można wiele rzeczy Z grzybkami to gorzej, bo mnie wpadają w oko tylko takie śliczne czerwone Odpowiedz Link
leziox Re: Ósma 10.10.10, 13:30 Dziwne.Wydawalo mnie sie do tej pory,ze i inne grzybki mozna zjesc tylko jeden raz. Jednak Debi otworzyla mnie oczy.I stalo sie swiatlo! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ósma 10.10.10, 16:11 Co chcesz, asortyment grzybków jednorazowego spożycia jest dość bogaty Odpowiedz Link
z_oddali Re: Ósma 10.10.10, 19:17 Debi, nie jadam czerwonych No, ale dobrze wiedzieć, czego unikać Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ósma 10.10.10, 19:46 Z czerwonych jadalne są czerwone koźlarze. No i jeszcze pewien rodzaj gołąbków, ale tu już trzeba być specem, żeby nie najeść się wymiotnych, które też są czerwone Odpowiedz Link
lidka_77 Re: Ósma 10.10.10, 11:34 pobruszę? boshe, spraw, żeby to oznaczało zrobienie naleśników Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ósma 10.10.10, 11:39 Z tego, co pamiętam, chodziło o mielenie ziarna na żarnach, tak więc naleśniki mogły być w planach Idę śniadać Odpowiedz Link